Pēc motora apskates un nelielas izbraukšanas tika nolemts pirkt.
bet csdd laik sbija beidzies un otrreiz braukt negribējās, tāpēc sarakstīju pirkšanas-pārdošanas doķus un aiz senča sharana bez numuriem braucu mājup uz Ogresgalu.
nākamajā dienā atklājās, ka radiators(-i?) kondicinoiera saliekts priekšā un aizdomas ir arī par tosola radiatoru, jo kondiciniera radiators, kas aizsedz tosolaradiatoru, ir tāds mitrs. (jāskatās būs tosola līmenis katru vakaru pēc braukšanas).
vācijā auto bijuši 2 īpašnieki.
sists nav, bet ir mazās buktītes atsevišķās vietās +b4 komplektā nākošie lobošie moldingi. apakša smuka, melna,(TA neviena punkta par ruslanu), salons jelgavā izsūknēts
nākamajā dienā pēc iegādes nomainījām visus filtrus, eļļas, noregulējām guņus un dzinām uz skati(kam interesē, var paskatīties csdd mājaslapā, par ko salika vieniniekus). skati izgāju ar pirmo reizi.
tā kā šis ir mans pirmais(ne pēdējais)audi, tad jau iespaidi pēc mk3 golfa ir nesalīdzināmi. turbīna, klusais salons, saļarka
kopumā- ar auto esmu apmierināts. daudzi varbūt teiks, ka esmu pārmaksājis(csdd reg+ta atstāju 350ls), bet es tā neuzskatu. galējā auto cena(ar reg+ta) sanāca 1850ls
šodien izmesti kārtēji 100km līkumi un pabildēts mazliet:
nākotnē:
1. čips
2. tumsināsim visus 4 priekšējos guņus; restes rāmi melnu
3. audio(maģis; subis no golfa)
4. da*uja braukt