Bet pa sniegu vienalga var šļifavatjfreimo wrote:Nu tas jau skan labāk... Nepamaniju M20B25 plānu sarakstā, tāpēc radās tāds jautājumsHazel wrote:Bloķis ātrāk par M20B25 nebūsfreimo wrote:Kam tev 316'ajam bloķis vajadzīgs?
Hazel'a e30
Re: Hazel'a e30
M50b25 likt var tikai krāna garināšanai. Ja gribi patiešām normāli braukt(visos aspektos), tad ieliec labu 2.5 TDS un uzčipo. Skries krietni labāk par m50b25, griezīsies arī labāk, jo pie mazākiem apgriezieniem būs lielāka jauda. Tā vismaz būtu mana izvēle, ja es meklētu savam E30 kaut ko.
m20b20 rij bezjeegaa un ne suuda neiet, par b25 to nevaretu teikt..
pirmkaart, m50 normaals ir vismaz 2,5x dargaks, otrkaart vajag mazo projektinju utt. kr4 labaak labu m20 nekaa nopistu m50(kaadu nav mazums)
un par to tds labaak paklusesu..
pirmkaart, m50 normaals ir vismaz 2,5x dargaks, otrkaart vajag mazo projektinju utt. kr4 labaak labu m20 nekaa nopistu m50(kaadu nav mazums)
un par to tds labaak paklusesu..
ttd wrote:M50b25 likt var tikai krāna garināšanai. Ja gribi patiešām normāli braukt(visos aspektos), tad ieliec labu 2.5 TDS un uzčipo. Skries krietni labāk par m50b25, griezīsies arī labāk, jo pie mazākiem apgriezieniem būs lielāka jauda. Tā vismaz būtu mana izvēle, ja es meklētu savam E30 kaut ko.

Sodit slidgultnus uz spiediena
+55Ch. wrote:ttd wrote:M50b25 likt var tikai krāna garināšanai. Ja gribi patiešām normāli braukt(visos aspektos), tad ieliec labu 2.5 TDS un uzčipo. Skries krietni labāk par m50b25, griezīsies arī labāk, jo pie mazākiem apgriezieniem būs lielāka jauda. Tā vismaz būtu mana izvēle, ja es meklētu savam E30 kaut ko. SpoilerShow
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Normāli uzturēts TDS kalpos godam. Ja pisīs uz tādu kapeiku un netaisīs remontu motoram un nepārbaudīs vai nav plaisājis, izdilis etc, tad protams, ka nopirks sūdu un varēs pisties ar tām 12378123687 TDS problēmām.
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Ilgi cietos, taču šausmīgi gribas patarkšķēt. 
Sāksim ar to, ka M20 sērija ir oriģinālie dzinēji iekš E30. Varbūt cilvēkam gribas maksimālu stock?
Varam paturpināt arī ar to, ka M50B25 nav tas, ap ko zemeslode griežas. Dzinēji ir paveci, nobraukti, nav arī nemaz tik jaudīgi. Ja man būtu E30, es tajā liktu tikai vienu no diviem dzinējiem. Vai nu M52B28, jo tie ir jaunāki un arī jaudīgāki par M50, taču visdrīzāk mana iedomātā E30 motortelpā atrastos M30B35. Lēts dzinējs, taču jaudīgāks par M52B28, kā arī vienkāršāks un izturīgāks.
Tie "umņiki", kas saka, ka M30 ir sūds un neiet, var aiziet un nopīkstināt E-talonu.
Par TDSu nav komentāru...
p.s. - sveikts ar auto, Hazel.
Sāksim ar to, ka M20 sērija ir oriģinālie dzinēji iekš E30. Varbūt cilvēkam gribas maksimālu stock?
Varam paturpināt arī ar to, ka M50B25 nav tas, ap ko zemeslode griežas. Dzinēji ir paveci, nobraukti, nav arī nemaz tik jaudīgi. Ja man būtu E30, es tajā liktu tikai vienu no diviem dzinējiem. Vai nu M52B28, jo tie ir jaunāki un arī jaudīgāki par M50, taču visdrīzāk mana iedomātā E30 motortelpā atrastos M30B35. Lēts dzinējs, taču jaudīgāks par M52B28, kā arī vienkāršāks un izturīgāks.
Tie "umņiki", kas saka, ka M30 ir sūds un neiet, var aiziet un nopīkstināt E-talonu.
p.s. - sveikts ar auto, Hazel.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
a tev visi posti sakas- ja man buutu...
kr4 saliidzinat m30b35 ar m52b28 ir tas pats, kas pi.pi ar pirkstu, taka nesaaksim labaak..
un vispaar...imo way to go ieks e30 ir m20b27 ar visiem vajadzigajiem pricendaaljiem..stabili 200zs un stock vairaak vai mazaak...
kr4 saliidzinat m30b35 ar m52b28 ir tas pats, kas pi.pi ar pirkstu, taka nesaaksim labaak..
un vispaar...imo way to go ieks e30 ir m20b27 ar visiem vajadzigajiem pricendaaljiem..stabili 200zs un stock vairaak vai mazaak...
- howitzer
- M30
Tev nav pajāt, ar ko mani posti sākas? Paņem atvilkni un tālāk tu jau zināsi, kas jādara.Energy wrote:a tev visi posti sakas- ja man buutu...
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Šoreiz es piekritīšu "howitzer"
Es saprotu, ka M50 un M52 ir izdevīgāki, jaunāki, labāki utt.
Šoreiz šeit nav dēļ naudas, bet gan tādēļ, ka šis motors nāca šim auto modelim no rūpnīcas.
Gribu savā ziņā ko individualu, nevis kā 90% Latvijas e30 Hella & Pļita
Bet nu tas mans viedoklis, un paskatīsimes, kas nu beigās sanāks
Es saprotu, ka M50 un M52 ir izdevīgāki, jaunāki, labāki utt.
Šoreiz šeit nav dēļ naudas, bet gan tādēļ, ka šis motors nāca šim auto modelim no rūpnīcas.
Gribu savā ziņā ko individualu, nevis kā 90% Latvijas e30 Hella & Pļita
Bet nu tas mans viedoklis, un paskatīsimes, kas nu beigās sanāks
- koni4jo
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Ceru neviens dusmīgs nepaliks, bet paprasīt vajag :shura neponjimaet:, kāpēc te visi ir kā uzburti uz tiem 2.5/2.8 dzinuļiem, tiešām neviens neprot taisni braukt, ka pat draudzenes vāģim (tā vismaz bij sākumā minēts) vajag kā minimums 200 lopus :meicha_liek sliipi_lakojot_nagus:
Vai varbūt ziemā slinkums no vējstikla sniegu kasīt nost?
Vai varbūt ziemā slinkums no vējstikla sniegu kasīt nost?
- Alien
komenti bija kad sēdēji blakus un mentaras apturēja par slīdēšanu sausā vasaras laikā pār sliedēmhowitzer wrote: Par TDSu nav komentāru...
AR_159 
- howitzer
- M30
Tev ir TD bez S!Alien wrote:komenti bija kad sēdēji blakus un mentaras apturēja par slīdēšanu sausā vasaras laikā pār sliedēmhowitzer wrote: Par TDSu nav komentāru...
- Alien
bet nu viennozīmīgi M20 un M30 ir 100x lētāki nekā td vai tdshowitzer wrote:Tev ir TD bez S!Alien wrote:komenti bija kad sēdēji blakus un mentaras apturēja par slīdēšanu sausā vasaras laikā pār sliedēmhowitzer wrote: Par TDSu nav komentāru...
kaut gan ar lielu ventilatoru no vecā 2.4 td var uzpūst pārsteidzoši labu rezultātu
2.5td/tds uz to nav spējīgs
AR_159 
sāksim ar to ka šajā gadījumā benzīnu pārtaisīt par kvēpiem būs diezgan darbietilpīgi. kā tur ir ar pārreģistrāciju, nezinu, bet jāreģistrē būs jebkurā gadījumā.
Cik tam m30 ir patēriņš?
m50 ir populārs tāpēc ka ir labs price/performance pirmās pakāpes pārbūves lauciņā. m52, jau ir dārgāks. tālāk nāk m54 kurš ir tuvu 1k ls cenā + ews un vajag elektriķi kurš to visu savilks. M20 vienīgais pluss ko atzīstu ir skaņa. vairāk nekā. ja nu vienīgi kādu strokeri taisa. protams, ja taisa +/- oriģinālu e30 tad tirdziņa nav.
Cik tam m30 ir patēriņš?
m50 ir populārs tāpēc ka ir labs price/performance pirmās pakāpes pārbūves lauciņā. m52, jau ir dārgāks. tālāk nāk m54 kurš ir tuvu 1k ls cenā + ews un vajag elektriķi kurš to visu savilks. M20 vienīgais pluss ko atzīstu ir skaņa. vairāk nekā. ja nu vienīgi kādu strokeri taisa. protams, ja taisa +/- oriģinālu e30 tad tirdziņa nav.
- howitzer
- M30
M30 ieks e34 tereja ap 12/13litriem jaukta rezima. Ja ir normals MAFs,Lamda,svecvadi,sveces,tad tas paterins nav kosmisks. Lielaka problema ir ta,ka visi laukji uzskata,ka,redz,vecam dzinejam ta pat nav jegas likt normalas dalas,nav jegas tur kaut ko apkopt,vai taisit un tad brinas,kapec motors neiet un rij 18 litrus uz 100km. Kopts un uzturets M30 irArtis12 wrote:sāksim ar to ka šajā gadījumā benzīnu pārtaisīt par kvēpiem būs diezgan darbietilpīgi. kā tur ir ar pārreģistrāciju, nezinu, bet jāreģistrē būs jebkurā gadījumā.
Cik tam m30 ir patēriņš?![]()
- Focus
- bez Jumta
cilveks noperk e30, nākamajā dienā jau internetā tam ir ielikts m3 motors, aiznākamajā turbīna un trešajā dienā tas jau ir drifta čempions...
attopieties tak.. un sāciet domāt reāli.. paskatieties uz savām miskastēm un padomājiet ko varētu tur darīt lietas labā
attopieties tak.. un sāciet domāt reāli.. paskatieties uz savām miskastēm un padomājiet ko varētu tur darīt lietas labā
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...