Ir padomā iegādāties audi b7 avantu. Galvenās prasības automāt.kārba + quattro.
Ieskatam bilde

Sākumā skatījos uz 3.0tdi, bet tagad esmu pamanījis pāris labus 2.0 tsi ar 200zs. Kas sakāms par konkrēto modeli? Kuru dzinēju labāk izvēlēties,utt.!?
Moderator: Bastard
Alienim taisnība, visi šitie piejaukumi saļarai kaitē degvielas padeves sistēmai un uz tā paša pamata autoražotāji atsaka vai samaziuna garantijas leiku tieši jauno dīzeļdzinēju degvielas padeves sistēmai.Krish wrote:Man pooo, es pats pildos Lukoilā !Alien wrote:Statoils ar savām bifido piedevām tikai sapiš degvielu palielam
Ar Blūmentālu parunāji trasē?Krish wrote:Šodien satiku un papļāpāju ar cilvēku kuram 3,0tdi remonts izmaksāja 5pakas Ls!
Ādaskrāsa nepatīk, bet pārējais jau geraifleix wrote:Poweraa sabaidija par audi diizeljiem. Taa laikam nebija iistaa vieta, kur jautaat viedokli par audi
Shis taads tiiri neko SpoilerShow
fleix wrote:Poweraa sabaidija par audi diizeljiem. Taa laikam nebija iistaa vieta, kur jautaat viedokli par audi
Shis taads tiiri neko
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
viņas ir no zelta?Krish wrote:Jaunas sprauslas vien sanāca 3200 Ls, nezinu kas tur vēl bija!vāks wrote:kas tad viņam tika remontēts?
rixis wrote:viņas ir no zelta?Krish wrote:Jaunas sprauslas vien sanāca 3200 Ls, nezinu kas tur vēl bija!vāks wrote:kas tad viņam tika remontēts?
No zelta nav gan, bet, iespējams, ka smidzinātāja galā ir dimanti.rixis wrote:viņas ir no zelta?Krish wrote:Jaunas sprauslas vien sanāca 3200 Ls, nezinu kas tur vēl bija!vāks wrote:kas tad viņam tika remontēts?