Kādu auto izvēlēties!?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Locked
Melnais
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!?

Post by Melnais »

MartinsG wrote:Varbuut kaadam ir kas zinaams par sho konkreeto Nissanu?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hifmb.html
Jā! Lēti nebūs.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Par šo konkrēto nezinu neko, bet cik lasīts un cik Grins izteicies - dārgas, sarežģīts auto
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
waarna

Post by waarna »

Image
MartinsG

Post by MartinsG »

Juzix wrote:Par šo konkrēto nezinu neko, bet cik lasīts un cik Grins izteicies - dārgas, sarežģīts auto
Par ekspluataacijas izmaksaam/detalju cenaam ir skaidrs, esmu izpeetiijis.
Domaaju, varbuut kaads zin saimnieku, redzeejis auto dziivee vai kaa taa. Buus vien jaabrauc apskatiit.
Zheel, ka shis ar iiso baazi, bet cena ir dikti pievilciiga, ja vien tur visam nav galiigi kapi.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Raimis

Post by Raimis »

MartinsG wrote:
Juzix wrote:Par šo konkrēto nezinu neko, bet cik lasīts un cik Grins izteicies - dārgas, sarežģīts auto
Par ekspluataacijas izmaksaam/detalju cenaam ir skaidrs, esmu izpeetiijis.
Domaaju, varbuut kaads zin saimnieku, redzeejis auto dziivee vai kaa taa. Buus vien jaabrauc apskatiit.
Zheel, ka shis ar iiso baazi, bet cena ir dikti pievilciiga, ja vien tur visam nav galiigi kapi.
Cik atceros, tad stāv tajā placī vismaz 2/3 gadus, bet negarantēju.
Agniz

Post by Agniz »

Kādas atsauksmes par B6 pasātiem ar 1.8 un 2.0 benzīna motoriem un tomātkārbu?
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

DeeCee wrote:
Alien wrote:
DeeCee wrote:ko cilveeki saka par kveepu power 850 un pirmo gadu v70 volvikjiem ?
audi motors un vienkārša piekare
850 gan vēl izskatās kā no ķieģeļu laikmeta un ir biški skaļāks salonā
iekš V70 jau jūties kā cilvēks :reeka:
a cik tie diizelji labi (nezinu kuri audi diizelji bija labie un kuri huinjas) cik liela iespeeja iegraabties un kaa panes muusu celjus un piekabes 750kg+ paaris balkji veshanu

kaa ar tomaatiem, jo hvz cik ilgi sencis veel varees pabraukt ar manuaaljiem

pasham ar sitiem volvikjiem saistiba tikai tik cik choms ar 850 t5 izvizinaaja :D
čomam Volvo 850 2.5 TDI universāls, manuāls. Jau kādus gadus 4us, laikam.

1. Ritošā - ļoti dārga un, ja uzliksi kaut ko lētāk, nāksies 2x gadā mainīt
2. motors - 5cilindru -> tātad labais Audi TDI motors. Ēd 6 uz šosejas ar agresīvu braukšanu un patēriņš nemainās vai brauc uz 90 vai 110 :D, pilsētā nemāku precīzi teikt. Iet viņš ļoti labi, bet iekšā salonā to dīzeli dzird nu dien labi(nesūdzos, man tā 5cilindru skaņa patīk).
3. Nekas principā bez ritošās tur vairāk neplīst viņam, bet tā gan ir dārga.
4. Diezgan lēnu uzsilst, līdz ar to, mazos gabalos ļoti neekonomisks

Viņam ir klimats, el. logi, oriģinālais maģis ar labu skaņas sistēmu(oriģinālo), kruīzs un ādas salons. Nu jāsaka tā - kad iekāp, jūties kā vecis. Braukšana ļoti patīkama(pats arī diezgan daudz braucis ar viņu), bet dibens gan ātri sāk sāpēt, ja godīgi :D Ziemā lec labi, divreiz kvēlsveces uzsilda un tad aiziet. Aukstākos rītos 3x(ziemā, protams). Šoziem gan tas nav aktuāli.

āāā, bet viņam ABS čakarējas(varbūt mans čoms vienīgais ar tādu problēmu). Vienbrīd ir, vienbrīd nav, dažreiz ielec Tracs off lampiņa un tad pazūd, bet nekas nemainās. :naac:

Man jau reāli šāds topic arī ir aktuāls(ja pareizi sapratu tā domu).
Es pēc mēneša, diviem arī sākšu stopēt apkārt un meklēt sev citu spēkratu. Budžets ir domāts 400-600ls. Galvenie mani kritēriji ir pieticīgi - lai ir skate vēl vismaz pus gadu, ir mehāniskā kārba un nav sarkans.
Ko esmu izšķirojis :
1) Mercedes-Benz w124(reāli pie kājas kāds motors, kamēr labs. Būs benzīns - ielikšu gāzi)
2) BMW E34
3) BMW E30(ja nesarūsējis atrodas)
4) Mercedes-Benz w201(190ais mersis)
5) Audi 100 C3(šis tāds galējais variants, par spīti tam, ka sirdī esmu Audi fans, bet apnīk braukt taisni, gribās arī šķērsām paiet(bez rucīša))

Lasijis netā daudz esmu, pats bijis uz viena plača un appētijis arī šo, to esmu. Katrā ziņā, varu tik pateikt bumeristiem to, ka w124 bija daudz mājīgāks, ērtāks un feināks, un plašāks iekšā, nekā E34. :naac:

Krustēvam bijuši veseli divi E30, tāka par tiem pakonsultēties varēšu un vienā pat pasēdēt(neejošā). Par meršiem noskaidrot došos uz viņu ikmēneša saietu, tāka tam arī jau zināms viss būs, ar cigāru(Audi 100 c3) uzaugu burtiski, to jau zinu no galvas visu, vēl tik paliek E34, kas tāds nezināmāks.

Lietas, kuras esmu par E34 dzirdējis :
1) 2,5TDS = mūžīgais konstruktors
2) rūsas pilni arī
3) nokauti

Vienīgais es E34 negribētu ar m20 motoru, tie knapuļi. :naac: M50b20 vēl domāju, ka būtu gana ņiprs, lai pārvietotu pakaļu un pēc lietutiņa(vai arī uz sausa) ar kādu otro ātrumu ieietu slīpi kādā līkumā. :naac:
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

nuu.. 400 - 600 lvl .. :think:
par 600 lvl kāds 190tais varētu sanākt vēl tīri ok.. bet w124 gan nē..
vsp par tādu summu varbūt labāk skatīties uz kkādām omegām ? :hvz:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

*Sicram wrote:nuu.. 400 - 600 lvl .. :think:
Omegas. Čoma tēvam tāda ir, atdeva strādniekiem kā darba mašīnu. Rūsē viņas pamatīgi, 2.0 16v motors(vismaz konkrētais - mironis) :naac: 2.5TD = BMW 2.5TDS motoru, tik nez kāpēc, neesmu par viņiem neko sliktu dzirdējis no Omegu īpašniekiem.. :naac: Varbūt tik braukšanas vaina. Un Omegas būs vēl grūtāk dabūt skarīgas, nesapuvušas. Vienīgais, kas omegai ir, tas ir komforts.

Bet 190ais tāds mazs... ne pārāk izskatīgs panelis arī. W124, cik pēdējos mēnešus esmu nopētijis, tad sanāktu gan. Ne pirmā svaiguma un ideālā kārtībā(kādā nemaz neceru dabūt, apzinos, ka tāds budžets ir smieklīgs, bet ko tu skolniekam padarīsi). :naac:
*Sicram

Post by *Sicram »

ttd wrote:
Omegas. Čoma tēvam tāda ir, atdeva strādniekiem kā darba mašīnu. Rūsē viņas pamatīgi, 2.0 16v motors(vismaz konkrētais - mironis) :naac: 2.5TD = BMW 2.5TDS motoru, tik nez kāpēc, neesmu par viņiem neko sliktu dzirdējis no Omegu īpašniekiem.. :naac: Varbūt tik braukšanas vaina. Un Omegas būs vēl grūtāk dabūt skarīgas, nesapuvušas. Vienīgais, kas omegai ir, tas ir komforts.

Bet 190ais tāds mazs... ne pārāk izskatīgs panelis arī. W124, cik pēdējos mēnešus esmu nopētijis, tad sanāktu gan. Ne pirmā svaiguma un ideālā kārtībā(kādā nemaz neceru dabūt, apzinos, ka tāds budžets ir smieklīgs, bet ko tu skolniekam padarīsi). :naac:
padomā par sierām arī !
Būtu tizli iegrāpties uz puvekli :?
PM vai 29764007

Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Man bija apmēram tāds pats budžets, kad pirku pirmo (tagadējo) auto, tā ka varu pastāstīt savu pieredzi, jo man prasības bija apmēram kā tev :D
Reāli, ja gribi nopirkt braucamu auto, ko varēs uzturēt pa kapeikām, tad tikai kādu 2. golfu, audi 80 (ja paveicas tad arī tevis minēto 100c3), ford sierra/scorpio, vecie volvo 740. Iz pieredzes :) Pa lielam visi BMW ko skatījos pa to budžetu, bija nopisteņi, kur vismaz bez kādu 200ls tūlītējas ieguldīšanas normāli(lasīt -droši) pārvietoties nevarētu, bet man bija svarīgi lai varu dienā norullēt vismaz 250km :roll: Audi, ko skatījos, gan bija sakarīgi, nu un tur tāpat viss ir pa lēto, ja nebūtu tā pasities uz rwd, noteikti būtu paņēmis kādu audi 100 ar gāzi :cool: MB bija puvekļi, opeļus un fordus nemaz neskatījos :roll: Gribēju volvo, bet nebija piedāvājuma :|
Negribēju nekādus fwd šrotus un arī fordu negribēju, tāpēc beigās paņēmu vienīgo sakarīgo ss.lv piedāvājumu, pa 650ls e36 compactu ar 1.6 m43, vizuāli briesmīgs, salons briesmīgs, ekstras nekādas, bet vismaz motors ļoti labs :cool: un rwd :D hadenē uzreiz vajadzēja ieguldīt, mainīju gultņus, aizmugurē kaut kādas bukses.. Tagad esmu nobraucis jau kaut kur 18 tūkstošus kilometru kopš augusta beigām, esmu pārlasījis visu hadeni aizmugurē (labi, ka tilts ir no e30, sanāk lētāk kā parastam e36 :roll: ), jūtu, ka drīz, uz TA laiku, sāks brukt priekšā.. :) Un man vēl ir paveicies, parunājot ar paziņām, kā tiem sokas ar pirmo auto, vispār ir pilnīgs :emo:
Pērkot pa tādām kapeikām auto, rēķinies, ka viņš nebūs ne tuvu ideāls, uzreiz vari atlikt pusdienu naudu remontiem, jo saplīst varēs jebkas, jebkurā laikā un vietā. Piemēram man 2x pa ceļam no Rīgas uz mājām noķīlēja bremžu supporti, metu malā un hujārīju ar atslēgu :reeka: Un vēl visādi interesanti gadījumi, kad Rīgā, stāvot sastrēgumā noslāpst un nevaru iedarbināt, vienvārdsakot, interesanti :shura:
Karoči, apdomā labi, vai tas tev tagad ir vitāli vajadzīgs, auto uzturēšana ilgtermiņā tomēr ir diezgan nopietna atbildība un prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus, lai vai kāds viņš būtu. Nebūs tā, ka tu nopirksi un vienkārši brauksi :beer: Nezinu vai manis rakstītais noderēs, bet man gribējās pastāstīt kā man veicas ar pirmo kapeikpišanas auto :D
Pavisam cita runa, ja tu gribi nopirkt, nopist un atdot tolmetā :naac:
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
*Sicram

Post by *Sicram »

Rii wrote:Man bija apmēram tāds pats budžets, kad pirku pirmo (tagadējo) auto, tā ka varu pastāstīt savu pieredzi, jo man prasības bija apmēram kā tev :D
Reāli, ja gribi nopirkt braucamu auto, ko varēs uzturēt pa kapeikām, tad tikai kādu 2. golfu, audi 80 (ja paveicas tad arī tevis minēto 100c3), ford sierra/scorpio, vecie volvo 740. Iz pieredzes :) Pa lielam visi BMW ko skatījos pa to budžetu, bija nopisteņi, kur vismaz bez kādu 200ls tūlītējas ieguldīšanas normāli(lasīt -droši) pārvietoties nevarētu, bet man bija svarīgi lai varu dienā norullēt vismaz 250km :roll: Audi, ko skatījos, gan bija sakarīgi, nu un tur tāpat viss ir pa lēto, ja nebūtu tā pasities uz rwd, noteikti būtu paņēmis kādu audi 100 ar gāzi :cool: MB bija puvekļi, opeļus un fordus nemaz neskatījos :roll: Gribēju volvo, bet nebija piedāvājuma :|
Negribēju nekādus fwd šrotus un arī fordu negribēju, tāpēc beigās paņēmu vienīgo sakarīgo ss.lv piedāvājumu, pa 650ls e36 compactu ar 1.6 m43, vizuāli briesmīgs, salons briesmīgs, ekstras nekādas, bet vismaz motors ļoti labs :cool: un rwd :D hadenē uzreiz vajadzēja ieguldīt, mainīju gultņus, aizmugurē kaut kādas bukses.. Tagad esmu nobraucis jau kaut kur 18 tūkstošus kilometru kopš augusta beigām, esmu pārlasījis visu hadeni aizmugurē (labi, ka tilts ir no e30, sanāk lētāk kā parastam e36 :roll: ), jūtu, ka drīz, uz TA laiku, sāks brukt priekšā.. :) Un man vēl ir paveicies, parunājot ar paziņām, kā tiem sokas ar pirmo auto, vispār ir pilnīgs :emo:
Pērkot pa tādām kapeikām auto, rēķinies, ka viņš nebūs ne tuvu ideāls, uzreiz vari atlikt pusdienu naudu remontiem, jo saplīst varēs jebkas, jebkurā laikā un vietā. Piemēram man 2x pa ceļam no Rīgas uz mājām noķīlēja bremžu supporti, metu malā un hujārīju ar atslēgu :reeka: Un vēl visādi interesanti gadījumi, kad Rīgā, stāvot sastrēgumā noslāpst un nevaru iedarbināt, vienvārdsakot, interesanti :shura:
Karoči, apdomā labi, vai tas tev tagad ir vitāli vajadzīgs, auto uzturēšana ilgtermiņā tomēr ir diezgan nopietna atbildība un prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus, lai vai kāds viņš būtu. Nebūs tā, ka tu nopirksi un vienkārši brauksi :beer: Nezinu vai manis rakstītais noderēs, bet man gribējās pastāstīt kā man veicas ar pirmo kapeikpišanas auto :D
Pavisam cita runa, ja tu gribi nopirkt, nopist un atdot tolmetā :naac:
Zelta vārdi !
Šito ierāmēt un pie sienas !
PM vai 29764007

ttd
Spam addicted

Post by ttd »

*Sicram wrote:
ttd wrote:

padomā par sierām arī !
Būtu tizli iegrāpties uz puvekli :?
Sieras sākumā skatījos, bet tad izdomāju, ka pietiek man jau, ka tagad bija tāds neērts kaujamais lops. :D Padzīvoties jau labi, bet apnīk tādi dampji.
Nu puveklis vai nē - es tur visus galus iztaustītu un pārbaudītu. Ja pavisam aizdomīgi, tad kaut vai uz CSDD pārbaudi var aizdzīt pa, laikam, 13ls. :D

Rii, tas man nebūtu gluži pirmais auto. Gadu nobraucu ar mašīnu, kura zem klajas debes stāvēja 4us gadus(opelis pietam) un neko nelabojot viņai, izgāju skati(ritošajā) un nobraucu neko nemainot un nedarot vesalu gadu. Visu šo gadu reāli braucu ar tukšiem amīšiem, vecām atsperēm, blāviem uguņiem, grabošu ritošo un pakaļējiem ratiem ar lielu brīvgājienu. Viss, ko varēja izdarīt neko nepērkot tika izdarīts. Tāka tas, kas skaitās nebraucams auto, ir katram individuāli. Protams, ka mana Asaka jālaiž vien ir uz citiem medību laukiem, jo sāka saplīst un nobeigties tādas lietas, kas jau ir pēdējais piliens(piem. blakussēdētājs nevar piesprādzēties vairs, pakaļējais tilts staigāja vienā pusē pa ~5-7mm, logu slotām patīk apstāties pusceļā(kamēr darbojas) utml), bet tas jau bija skaidrs, kad tika dabūts tas auto(pa brīvu, nosacīti). :naac: Par atbildību, uzturēšanu utt viss jau sen skaidrs. Un es jau neko, ja godīgi, dižu nemeklēju. Principā arī doma ir tāda, ka līdz skatei un uz tolmetu, gandrīz. Tik man vajag, lai novelk līdz nākamā gada vidum.
Melnais

Post by Melnais »

Nu paskaties Volvo 740/760. Runā, ka motors nenobraucams un hadene tikpat salaužama kā cirvis. Rūsē šamējie arī mazāk nekā līdzīga gadagājuma friču miskastes.
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

ttd wrote:Omegas. Čoma tēvam tāda ir, atdeva strādniekiem kā darba mašīnu. Rūsē viņas pamatīgi, 2.0 16v motors(vismaz konkrētais - mironis) :naac: 2.5TD = BMW 2.5TDS motoru, tik nez kāpēc, neesmu par viņiem neko sliktu dzirdējis no Omegu īpašniekiem.. :naac: Varbūt tik braukšanas vaina. Un Omegas būs vēl grūtāk dabūt skarīgas, nesapuvušas. Vienīgais, kas omegai ir, tas ir komforts.
Ja nemaldos, tad Omegās nāk tas 2,5 dīzelis, kurš sastopams arī pirmajos e39 - karoč jaunās paaudzes, ar kuru viss ir ok
Alien

Post by Alien »

Juzix wrote:
ttd wrote:Omegas. Čoma tēvam tāda ir, atdeva strādniekiem kā darba mašīnu. Rūsē viņas pamatīgi, 2.0 16v motors(vismaz konkrētais - mironis) :naac: 2.5TD = BMW 2.5TDS motoru, tik nez kāpēc, neesmu par viņiem neko sliktu dzirdējis no Omegu īpašniekiem.. :naac: Varbūt tik braukšanas vaina. Un Omegas būs vēl grūtāk dabūt skarīgas, nesapuvušas. Vienīgais, kas omegai ir, tas ir komforts.
Ja nemaldos, tad Omegās nāk tas 2,5 dīzelis, kurš sastopams arī pirmajos e39 - karoč jaunās paaudzes, ar kuru viss ir ok
arī E39 nelec un omegas arī tur pat
tas ka tam motoram ir savādāks sūknis un cita vadība nenozīmē ka plunžeris nav no zeķubiksēm presēts
e39-tie nav tik daudz redzēti ka slikti lec, bet nu omegas kas ir nodrāztas līdz kliņķim un tad vēl celtnieki nez ko bākās salējuši toč griež starteri pusminūti

:arrow: ttd
kas ta tam Volvo ir tik dārgs???
plaukti? 40Ls/gab un 3 gadus toč iet
priekšējās atsaites un stūres pirksti maksā tik pat cik golfam
pakaļtilta bukses labas varbūt ir pa 2 lati dārgākas kā golfam labās, bet jāmaina reizi 20 gados
ar šitādu bazaru tev pat 2-riteni uzturēt būs dārgi :naac: :emo:
AR_159 :drive:
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Alien wrote:
Juzix wrote:
arī E39 nelec un omegas arī tur pat
tas ka tam motoram ir savādāks sūknis un cita vadība nenozīmē ka plunžeris nav no zeķubiksēm presēts
e39-tie nav tik daudz redzēti ka slikti lec, bet nu omegas kas ir nodrāztas līdz kliņķim un tad vēl celtnieki nez ko bākās salējuši toč griež starteri pusminūti

:arrow: ttd
kas ta tam Volvo ir tik dārgs???
plaukti? 40Ls/gab un 3 gadus toč iet
priekšējās atsaites un stūres pirksti maksā tik pat cik golfam
pakaļtilta bukses labas varbūt ir pa 2 lati dārgākas kā golfam labās, bet jāmaina reizi 20 gados
ar šitādu bazaru tev pat 2-riteni uzturēt būs dārgi :naac: :emo:
3 gadus plaukti? Man čomam iznāca uz katru skati mainīt abus plauktus. Tu pārlieku augsti vērtē Volvo 850. Ritošā ātri vien izgrab, ja brauc. Ja viņš tur stāv un tu tik uz viņu paskaties, tad jau protams, ka 3 gadus vilks. Precīzas cenas visam neatceros, bet, katrā ziņā, skaidri zinu, ka čoms ar teica, ka iznāk krietni dārgāk, kā, piemēram, Audi 100 C4. Tam Volvo bez 200ls vispār neko gandrīz saremontēt nevar.

Par cenām zinu tik to, ka nesen viņš laboja roķeni. Troses mainīja un lokus. Izmaksāja tuvu ap 70-80ls bez darba.

Un otrais golfs arī nav nekāda pasaka, ja kas. Man te kaimiņš tāds noskumis, jo daļas nekur nevar dabūt. Vismaz tās, kuras vajag, nevar.

Bet lēti uzturēt ir zini, ko? Passat B3. Pašlaik iznāk tādu uzturēt. Viss reāli pa lēto. Amīšiem var nopirkt pat kārtridžus pa ~10ls un nomainīt un būs amītis kā jauns atkal. :D Un neplīst viņš arī nemaz tik bieži. Gadu var nobraukt. :naac:
Melnais

Post by Melnais »

ttd wrote: 3 gadus plaukti? Man čomam iznāca uz katru skati mainīt abus plauktus. Tu pārlieku augsti vērtē Volvo 850. Ritošā ātri vien izgrab, ja brauc. Ja viņš tur stāv un tu tik uz viņu paskaties, tad jau protams, ka 3 gadus vilks. Precīzas cenas visam neatceros, bet, katrā ziņā, skaidri zinu, ka čoms ar teica, ka iznāk krietni dārgāk, kā, piemēram, Audi 100 C4. Tam Volvo bez 200ls vispār neko gandrīz saremontēt nevar.

Par cenām zinu tik to, ka nesen viņš laboja roķeni. Troses mainīja un lokus. Izmaksāja tuvu ap 70-80ls bez darba.
Tak ko ņemies, pasaki tam čomama, lai brauc pie Aliena remontēt, moš būs pa lēto un turēsies 3 gadus. :mhm:
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

ttd wrote:3 gadus plaukti? Man čomam iznāca uz katru skati mainīt abus plauktus. Tu pārlieku augsti vērtē Volvo 850. Ritošā ātri vien izgrab, ja brauc. Ja viņš tur stāv un tu tik uz viņu paskaties, tad jau protams, ka 3 gadus vilks. Precīzas cenas visam neatceros, bet, katrā ziņā, skaidri zinu, ka čoms ar teica, ka iznāk krietni dārgāk, kā, piemēram, Audi 100 C4. Tam Volvo bez 200ls vispār neko gandrīz saremontēt nevar.

Un otrais golfs arī nav nekāda pasaka, ja kas. Man te kaimiņš tāds noskumis, jo daļas nekur nevar dabūt. Vismaz tās, kuras vajag, nevar.

Bet lēti uzturēt ir zini, ko? Passat B3. Pašlaik iznāk tādu uzturēt. Viss reāli pa lēto. Amīšiem var nopirkt pat kārtridžus pa ~10ls un nomainīt un būs amītis kā jauns atkal. :D Un neplīst viņš arī nemaz tik bieži. Gadu var nobraukt. :naac:
Tad jājautā kādus ķīniešus viņš tur krāmē virsū!

Māsas vīram ir pirmās paaudzes v70. Ar dabūja mainīt abus priekšējos plauktus. Viens izbedzās pēc pāris mēnešiem - rūpnīcas brāķis. Samainīja un jau otro gadu brauc bēdu nezinot :cool: Un tas, ka hadenē nekas nenotiek bez 200Ls ir plika iršana!
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Juzix wrote:
ttd wrote:3 gadus plaukti? Man čomam iznāca uz katru skati mainīt abus plauktus. Tu pārlieku augsti vērtē Volvo 850. Ritošā ātri vien izgrab, ja brauc. Ja viņš tur stāv un tu tik uz viņu paskaties, tad jau protams, ka 3 gadus vilks. Precīzas cenas visam neatceros, bet, katrā ziņā, skaidri zinu, ka čoms ar teica, ka iznāk krietni dārgāk, kā, piemēram, Audi 100 C4. Tam Volvo bez 200ls vispār neko gandrīz saremontēt nevar.

Tad jājautā kādus ķīniešus viņš tur krāmē virsū!

Māsas vīram ir pirmās paaudzes v70. Ar dabūja mainīt abus priekšējos plauktus. Viens izbedzās pēc pāris mēnešiem - rūpnīcas brāķis. Samainīja un jau otro gadu brauc bēdu nezinot :cool: Un tas, ka hadenē nekas nenotiek bez 200Ls ir plika iršana!
Kad viņš uzlika ķīniešus, tad tie pēc pus gada jau izbeidzās :naac: Bet šogad, kad gāja skati, gan neinzāca mainīt, cik zinu. Gan jau tāpēc, ka tas Volvo šogad principā pa norvēģiju vien dzīvojies bija.

Katrā ziņā, es stāstu to, ko esmu dzirdējis, tāpat kā jūs. Image Lai atnāk kāds Volvo 850 īpašnieks.

EDIT: Bet tādam Volvo 740 vispār daļas var dabūt? Tādi nav redzēti jau pāris gadus vispār. Un kā ir ar Volvo 940, tādā gadījumā?
Locked