http://kubiksovs.com/
taisni vai sagribējās paņemt vidējo formātiņu
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Dalītas jūtas*Sicram wrote:Hipsterisms diezgan stipri šmaucas ārā pa visiem galiem, bet ir interesanti !
http://kubiksovs.com/
taisni vai sagribējās paņemt vidējo formātiņu
pats lietoju no jēbaja pirktās yn560. ir 2.DogyDog wrote:Tātad radusies doma par zibsnītāja iegādi savam D5100 Nikonam.
Kas un kā ar tiem zibsnītājiem(zibspuldzēm)? Kādi parametri jāņem vērā?
Ko varat ieteikt no budžeta variantiem? Palielam pielietojums tusiņos.
Skatos ebayā cenas sākot no 20gbp
Kā teiksim ar šo YongNuo Speedlight YN-560?
Vai ebays vispār ir pareizais virziens, kur meklēt sakarīgu budžeta variantu?
Ja tas ir par zipspūldzi, tad vajag pagūūglēt info !DogyDog wrote:Kā šis zooms dzīvē izpaužas zibspuldzē?
Manual zoom span>(18) 24-105
Tad vēl TTL kas tas par zvēru?
Zinu jau zinu daudz jautājumi un noteikti arī stulbi Jums liekas.
Paldies par izpratni!
viņi visi ir vienādi ! kkas mainās tikai no cenas, pa lielam ir šitā..rrrainis wrote:Šitas fočuks ir ok priekš savas cenas?
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=272 ... +Komplekts!
Domāju paņemt.
piedod, bet tas jau izklausāsdafka wrote:eu ko īsti nozīmē tiešām tas uz lēcas piemēram f 3,5-5,6 ?
bet nu es šim viedoklim vēl nevaru ne piekrist..Tas nav gadienā uz Lāčplēša ielas?*Sicram wrote:Es tikai ar viņu tur pļāpājudzejnieks wrote:Ar ko pļāpāji IB, ar Gati???
Mūku salas ielāomulis wrote:Tas nav gadienā uz Lāčplēša ielas?*Sicram wrote:Es tikai ar viņu tur pļāpājudzejnieks wrote:Ar ko pļāpāji IB, ar Gati???
Mārci, es tā arī domāju, vnk gribēju būt drošs*Sicram wrote:piedod, bet tas jau izklausāsdafka wrote:eu ko īsti nozīmē tiešām tas uz lēcas piemēram f 3,5-5,6 ?
Šie cipari norāda uz gaismas caurlaidību ! jo lielāks cipars jo hujovāks rezultāts..
pa lielam viss labāk to izjūt tieši darbojoties sliktas gaismas apstākļos..
Pēc būtības šo tumšo lietu nedaudz glābj IS esamība, bet nu IS tomēr nespēj stāvēt līdzi bildei, ko uzražojis ir F2.8 bez IS..
Kad izvēlās objekīvu, tad parasti visi tiecas pēc maģiskā F2.8.. protams daudzi noiet no ceļa un neņem OEM, un pēc tam stāsta cik viss irbet nu es šim viedoklim vēl nevaru ne piekrist..
dafka wrote:Mārci, es tā arī domāju, vnk gribēju būt drošs*Sicram wrote:piedod, bet tas jau izklausāsdafka wrote:eu ko īsti nozīmē tiešām tas uz lēcas piemēram f 3,5-5,6 ?
Šie cipari norāda uz gaismas caurlaidību ! jo lielāks cipars jo hujovāks rezultāts..
Pēc būtības šo tumšo lietu nedaudz glābj IS esamība, bet nu IS tomēr nespēj stāvēt līdzi bildei, ko uzražojis ir F2.8 bez IS..
Kad izvēlās objekīvu, tad parasti visi tiecas pēc maģiskā F2.8.. protams daudzi noiet no ceļa un neņem OEM, un pēc tam stāsta cik viss irbet nu es šim viedoklim vēl nevaru ne piekrist..
Sorry par tupo jautājumu .
A piemēram objektīvs ar F1.8 50 mm .. tas nozīmē ka ir ahuuna giasmas caurlaidība, bet bilde sākas ar 50mm zoom jau ?

Cik nu ahūūūnadafka wrote:Mārci, es tā arī domāju, vnk gribēju būt drošs*Sicram wrote:piedod, bet tas jau izklausāsdafka wrote:eu ko īsti nozīmē tiešām tas uz lēcas piemēram f 3,5-5,6 ?
Sorry par tupo jautājumu .
A piemēram objektīvs ar F1.8 50 mm .. tas nozīmē ka ir ahuuna giasmas caurlaidība, bet bilde sākas ar 50mm zoom jau ?
Principā tas ko Tev jau teica par gaismas caurlaidību, bet ir vēl.. Ja ir rakstīts 3.5-5.6, tas nozīmē, ka pie minimālā fokusa attāluma, diafragmu varēsi atvērt līdz 3.5, bet pie maksimālā tikai 5,6.dafka wrote:eu ko īsti nozīmē tiešām tas uz lēcas piemēram f 3,5-5,6 ?