e30students wrote:Ko vēl domā darīt? Izņemot nodzeltināt tālos, nokrāsot diskus un iztaisnot bamperi?
Pagaidām vēl neko īpašu neesmu izdomājis.. Jāpalūr stanceworks, mozh var nočiept vēl kādu ideju no kāda.

Un jāskatās - mozh pavasarī varētu iestādīt m30, stūres pastūzi, disku bremzes, bloķi utt un atstāt viņu, lai pabrauktu šķērsām, bet nu to manīs..
Reinis_m wrote:Ch., no kāda materiāla ir tās uzlīmes? Vnk tā visa ņemtne ar to lakošanu man liekas maksimāli stulba. Tiešām ir no papīra, nevis normālas plēves?
Gaidu reportu par to, kur var atrast dzeltenu laku vai stapīgu plēvi lukturiem.

Viņas ir no tāda galncēta papīra, līdzīgi kā tās uzlīmītes, ko sīči līmē uz kladēm. BET 4-5 kārtās pašu prastāko laku pa virsu no baloniņa un viss tur ir perfekti.! Pat tagad, kad ārā līst un viņas ir nošķiestas ar dubļiem, ar cimdu nobrauc pa virsu un viss izskatās kā pirms 30min uzlīmēts.
GG. wrote:
Aizmirsti par laku. Vajag izmantot pašlīmējošo filtru, tādu kādu izmanto gaismošanai. Dabūt var Sia Kviller, vai, nu lāčplēša ielā, vai pie zemitānu tilta. Krāsu palete ir diezgan liela, hoķ zilas vari uztaisīt.
http://kviller.lv/Oracal/ContactS.html

Vnk esmu ievērojis, ka daudziem (tostarp mana čoma e30) aizmugurējās lampas ir lakotas sarkanas. Un izskatās baigi gerai. Bet nu jā, priekšai tas drošivien neder.
Paldies par ieteikumu, iečekošu ko viņi tur piedāvā.
koni4jo wrote:A skatē tādas laiž cauri, vai uz katru pārbaudi nost jādīrā?

Nu par skati man ir +/- vienalga, jo tādam e28 lampas var pa kapeikām dabūt, turklāt šīm ir bish ieplaisājuši stikliņi abās pusēs, tā kā pieņemu, ka skatē paļubomu nelaistu cauri..
+ man ir zāģētas atsepres, usdm gabarīti, mazāka stūre mašīnai bez pastūža u.c. labumi dēļ kuriem man diez vai kāds atļautu piedalītites kopējā satiksmē.