karlis wrote:kļūda ar tiem 45 grādiem. uzlidos gaisā ļoti augstu, bet nākot pie zemes paliks bez pakaļkājām tur drīzāk 30 grādi slīpums ar izliekumu, lai paceļ vairāk gaisā, saglabājot tomēr taisnvirziena kustība, kas šeit ir visai būtiska
un ātrums kaut kā arī šķiet, ka par mazu, vajadzētu ap 70 km/h
Skaidrs , paldies Tā jau domāju ka šis grib nosisties
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Man jau liekas, ka vajadzētu arī pienācīgu nosēdienu, flatā sēdīnt būs psc, ja vsp tik līdz nosēdienam Kā arī kādas domas par ievilkšanu? Lidos kopā ar vāģi grāvi vai mocis pa priekšu kas ievilks un arī leks pāri, varbūt kādu ūber viņču? LAbprāt šitādu pasākumu iefilmētu, ganjau, ka varētu vēl saruņat paŗis domubiedrus tā lai ar kādām 4-5 kamerām šis tiek iemūžināts.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
sry par offtopic, bet nu ar tādiem aprēķiniem tur tiešām nekas prātīgs nesanāks, viens pazīstams čalis Smiltenē arī ko līdzīgu mēģināja, beidzās viss ar izšķaidītu potīti
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 EK4 VTi - ex Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex Accord Coupe '94 2.2i - ex Accord '90 2.0i - ex
Kurā vietā tas ir un cik ~izmaksā nomazgāt? Skatos, ka pašapkalpošanās
tu esi tik daudz ko palaidis garām...
iepretim T/C Mols, pie SKY.
Es savu MB mazgāju par 1.50 ar vasku + spodrināmo līdzekli..
Arī es esmu palaidis garām daudz, savā krajā mazgāju par 4ls
būs jāpiebrauc!
_________
Labs, kas kaplojis un nu jau ir citās rokās!
Rīt jāmēģina ieķert sigmas 10-20