ja vēl neesi izlasijies, tad šeitIzii wrote:nee, identisks, tikai bez gaazes (bet domaju ka vareetu uzlikt), melns un labaakiem diskiem.
modelis tas.
http://www.mbclub.lv/?id=40000010&board ... query=w124
Moderator: Bastard
ja vēl neesi izlasijies, tad šeitIzii wrote:nee, identisks, tikai bez gaazes (bet domaju ka vareetu uzlikt), melns un labaakiem diskiem.
modelis tas.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bkikp.htmlIzii wrote:esmu, par ruusu skaidrs, bet nekur tur nerodu mieru par to kaa logi sagulst ar gumijaam, kaa uzvedaas elektriskie drosiibas jostu padeveeji, cik traki ir ar nodesushos durvju probleemu, utt. varbuut kaadam ir vienk. noderiigs komentaars par teemu no savas pieredzes.
viņs minēja ka melns un manuālis*Sicram wrote:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bkikp.htmlIzii wrote:esmu, par ruusu skaidrs, bet nekur tur nerodu mieru par to kaa logi sagulst ar gumijaam, kaa uzvedaas elektriskie drosiibas jostu padeveeji, cik traki ir ar nodesushos durvju probleemu, utt. varbuut kaadam ir vienk. noderiigs komentaars par teemu no savas pieredzes.
domāju, ka šis ir īstais...
ES biju domājis, ka nopērkot šo auto, nopērc auto, kuram strāda visi elektro joki un tākars wrote:viņs minēja ka melns un manuālis*Sicram wrote:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bkikp.htmlIzii wrote:esmu, par ruusu skaidrs, bet nekur tur nerodu mieru par to kaa logi sagulst ar gumijaam, kaa uzvedaas elektriskie drosiibas jostu padeveeji, cik traki ir ar nodesushos durvju probleemu, utt. varbuut kaadam ir vienk. noderiigs komentaars par teemu no savas pieredzes.
domāju, ka šis ir īstais...![]()
suņa kārba
85. gadā ražoja mersedesus, tas tiesa..doux.. wrote:Sveiki, burnouta mersisti![]()
Tātad man te uz maiņu piedāvā 1985. gada Mercedes-Benz ar 2.0 benzīnmotoru. Tā kā pašam par meršiem saprašanas nav nekādas, kāds, kam bijusi saskarsme, varētu padalītiesKādam jābūt normālam patēriņam, cik daudz plīst, cik detaļas maksā u.t.t.? Paldies!
Cik $$ viņš grib par viņu ?..doux.. wrote:jā, ātrumā aizmirsu pierakstītizlaboju jau
Ar shaadu auto viss labiIzii wrote:esmu, par ruusu skaidrs, bet nekur tur nerodu mieru par to kaa logi sagulst ar gumijaam, kaa uzvedaas elektriskie drosiibas jostu padeveeji, cik traki ir ar nodesushos durvju probleemu, utt. varbuut kaadam ir vienk. noderiigs komentaars par teemu no savas pieredzes.
Bloķis ir līdz kādi 30kmh, manuprātIzii wrote:Paldies par viedokli!![]()
Jaa, ir arii blokis. laikam jaatiek kaadu dienu ar vinju pavizinaaties un jaapienjem leemums.
Nu skaties lai nav baigais siers....doux.. wrote:ap 400 Ls, skate beidzas novembrī.*Sicram wrote:Cik $$ viņš grib par viņu ?..doux.. wrote:jā, ātrumā aizmirsu pierakstītizlaboju jau
čalis jau saka, ka apakša laba esot*Sicram wrote:Nu skaties lai nav baigais siers....doux.. wrote:ap 400 Ls, skate beidzas novembrī.*Sicram wrote:Cik $$ viņš grib par viņu ?..doux.. wrote:jā, ātrumā aizmirsu pierakstītizlaboju jau
vsp ir tā, ka jēdzīgi mersīši, 190tie, sākas no 700 lvl, pa lielam..
vsm cik esmu novērojis, tad cena / saturs ap šo summu grozas viss normālākais.
Ja nekļūdos Ome jau kādu laiku nenodarbojas ar detaļu tirzniecību.MartinsG wrote:Izii wrote: Par daljaam - lietotas 90% tirgo par KOCMOCY, jaameklee, lai atrastu normaalu piedaavaajumujaunas iesaku pirkt pie MBClub usera Ome (neesmu saistiits
tik, cik laba pieredze ar vinju).
piekare noteikti nav vāja, protams, ja vien pirms tam ir tikai braukts, bet ir arī uzpasēts...doux.. wrote:čalis jau saka, ka apakša laba esot*Sicram wrote:Nu skaties lai nav baigais siers....doux.. wrote:ap 400 Ls, skate beidzas novembrī.*Sicram wrote:Cik $$ viņš grib par viņu ?..doux.. wrote:jā, ātrumā aizmirsu pierakstītizlaboju jau
vsp ir tā, ka jēdzīgi mersīši, 190tie, sākas no 700 lvl, pa lielam..
vsm cik esmu novērojis, tad cena / saturs ap šo summu grozas viss normālākais.bet nu jāskatās.
kā citādi? nav tā, ka baigi juktu nost kaut kas motorā/piekarē?
Ja pēr no calibru tad tikai to kas nāk pēc 1995 gada, jo ja nemaldos tās ir skandināvu un vīņas nerūsē!Ch. wrote:Ko varat pateikt par opel calibra? 2.0 8v, 1991.gada.
Zinu, tikai to, ka jāskatās, lai nav izpuvis. Kas vēl tāds būtisks/dārgs/neuzticams, kam pievērst uzmanību?
Un to, ka 95% ir vizuālas atejas, arī zinu.Konkrētais eksemplārs, vismaz bildēs, izskatās tīri glīts, all-stock.