Ierosinājumi adminiem
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
- Martinss
- KristapsK
- Has thanked: 0
Re: ierosinajums adminiem
Kas šim vainas? http://www.phpbb.lv/ ir mēģināts un ir ļoti labs!HaL wrote:nav vēl pieejams oficiāls Language packs, jātulko ar roku, kas nu nafig nav vajadzīgs!

a kam tas vajadziigs, taapat te visi cilveeki +/- jauni un visi jaunie cilveeki, kam vismaz 1/3 smadzenes straadaa(vai peedeejos 20 gadus nav pavadiijushi mucaa iesprostoti), saprot anglju val.
ps. visi LV tulkojumi datorlietaam izklausaas izcili stulbi
ps. visi LV tulkojumi datorlietaam izklausaas izcili stulbi

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- KristapsK
man personīgi 100 gadus ta LV valoda nav vajadzīga, bet tomēr par cik tomēr kā arī nebūtu šis ir latviešu forums... un kam tik ļoti tā LV val nepatīk pie sava profila var nomainīt valodu.
nomainīju nestrādājošo epastu uz strādājošu tagad nelaiž mani iekšā
Lamberts teica lai rakstu šeit... Palīdzat 
niks - OTO

niks - OTO
Ierosinu uztaisīt atsevisķu sadaļu dažādu auto marku domubiedriem. Kā baltais jau uztaisija, tāpat, tik savā nišā, piemēram, līdzīgi, kā sadaļa Pērk/pārdod.. Nu un zem šīs domubiedru sadaļas būtu VW domubiedi, Audi, nissan, bmw utt.
Man liekas laba doma!

-
Priekš kam?
Lai entuziasti taisa tai pašā auto sadaļā savus topikus un viss.

- Martinss
Ja burnoutam būtu kosmisks apmeklējums, tad varbūt būtu jēga, bet apmeklējums ir pārāk mazs, lai iedalītu pa modeļiem. 

Ne pa modeļiem moš, bet sākumā vismaz pa auto ražotājiem. Imho tas būtu ieguldijums foruma attīstībā nākotnē. Ja vien nav doma visu šo bodīti nolaist pa burbuli. Domāju, ka ar laiku viskautkāda info savāktos no katra ražotāja utml.. Moš šāda rakstura topikos nebūs spama, ja vien neatradīsies kāds jefiņš, kurš gribēs ienākt un paņirgāties par hondām.Martinss wrote:Ja burnoutam būtu kosmisks apmeklējums, tad varbūt būtu jēga, bet apmeklējums ir pārāk mazs, lai iedalītu pa modeļiem.
Kāpēc nē?Rihy wrote:Priekš kam?Lai entuziasti taisa tai pašā auto sadaļā savus topikus un viss.