nu cik no visa lasītā var saprast, tad būs tikai šis D1X un viss.
EDĪCIJA:
jautājums par Canon garantīju.
ir pērkams Canon fočiks, kas ir pirkts anglijā. ir garantijas sertifikāts. ar to garantijas sertifikātu es varu iet tepat iekš LV un prasīt, lai man pa garantiju taisa..?
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
Gazi wrote:nu cik no visa lasītā var saprast, tad būs tikai šis D1X un viss.
EDĪCIJA:
ir pērkams Canon fočiks, kas ir pirkts anglijā. ir garantijas sertifikāts. ar to garantijas sertifikātu es varu iet tepat iekš LV un prasīt, lai man pa garantiju taisa..?
Kā tur bija? Jā, vari, tik garantija laikam darbojās vienu gadu.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
EDĪCIJA:
Visā ES garantīja ir divi gadi.
Apskati, kas Tev tur tai garanījā rakstīs. Ja tikai UK, tad LV nebūs garantījas, ja ES, tad viss OK
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EDĪCIJA:
Visā ES garantīja ir divi gadi.
Apskati, kas Tev tur tai garanījā rakstīs. Ja tikai UK, tad LV nebūs garantījas, ja ES, tad viss OK
Gazi wrote:ir doma par pareizās ticības 60to modeli.. bet nu tās pagaidām ir tikai domas..
Nu jāa..
No vienas puses jau taisnība, tizli pirkt bez garantijas un tā .. bet no otras puses, cik bieži ir dzirdēts, ka kāds aparāts pirms laika saplīst ?
Cik man ir bijusi saskarsme ar i-veikaliem, tad viss naisāk ir laptop.lv. Ir ļoti patīkama pieredze ar viņu piedāvāto kameru remontu, tākā domāju, ka caur šejieni var pirkt aparātu !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
nu ar laptop.lv ir tikai viena pieredze un tā pati viss oki doki. sencītim nopirku 450to pie viņiem. lai gan, atcerējos, ka nemaz tik gludi negāja. bija norunāts par vienu ciparu. dienā, kad devos uz Rīgu (no V-pils), pa ceļam izrādījās, ka par tādu ciparu tomēr nevar dabūt. bet nu neko, nopirku par to otro.
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
es sen apakaļ savu 400-to pirku Metaleksā
taka nobira slēdzis bija pagājis gads
IBServisā visu sataisija pa free kaut arī pārdevējs jau juridiski bij miris