foxx'a Audi A4
Re: foxx'a Audi A4
par cik foxx pārgāja uz 19niekiem, tad viņš notēloja labu cilvēku un 18niekus uzdāvināja man.. 
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
nē nu es jau varu iemainīt pret 19niekiem. uz B6 19nieki labi izskatās. bet es šaubos, vai būsi uz mieru mainīt 1:1.. 
eu bračkiņ, iedo smēķ un pastāst sīkāk, ko tu ar to bij domājs..

saliku atpakaļ uz Rastoņpadsmitniekiem un tiešām ir gan smukāk gan komfortablāka braukšana. Skatīšos kā ar laikiem varbūt svētdien uzinstalēs zemāku
Lai neaizmirtsas R18 diski ET42 J8
Lai neaizmirtsas R18 diski ET42 J8
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Man allroad bišķi atgādina. 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
piesēdinās un gan jau būs labi! Skaistāk būtu, protams ar kkādiem raudi s-line diskiem or smthn, bet nu dažādībai der arī tā.. 19nieki izskatījās pabriesmīgi, 18nieki jau ir tīri ok!
Iesaku nagrenizēt to redeli un vietā ielikt kko melnu un bez audi bļambas.
Xenons miglās uzreiz atgādina ko bieži redzētu manā krajā :jelgava: :statoil: :tēta_e60:
Iesaku nagrenizēt to redeli un vietā ielikt kko melnu un bez audi bļambas.
Xenons miglās uzreiz atgādina ko bieži redzētu manā krajā :jelgava: :statoil: :tēta_e60:
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
A tad kas šitie ir? No gti golpa?Ch. wrote:piesēdinās un gan jau būs labi! Skaistāk būtu, protams ar kkādiem raudi s-line diskiem or smthn, bet nu dažādībai der arī tā.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
ar sline biju domājis vienus citus.Juzix wrote:A tad kas šitie ir? No gti golpa?Ch. wrote:piesēdinās un gan jau būs labi! Skaistāk būtu, protams ar kkādiem raudi s-line diskiem or smthn, bet nu dažādībai der arī tā.
a šie vaitad ir OEM?
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Nu šādi un R18 ir Sline. Cik ļoti orģināli ir šie - jautā Foxam
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nepaskatījos kas iekšpusē rakstīts, bet vārdu NOT ORIGINAL nepamanīju kas ir uz lamberta R17Juzix wrote:.................. Cik ļoti orģināli ir šie - jautā Foxam
Ja šos tad visiem cenas kosmossCh. wrote:......ar sline biju domājis vienus citus.![]()