Kā kko tādu var apgalvot..
Spilgts piemērs Vanšu tilts ~ 3km ap 9iem rītā vienu reizi ~30min , otrajā reizē 45min.
Ventspilī pa 30 min esi aizbraucis no mola stāvvietas līdz Staldzenes pludmalei, kas ir cauri visai pilsētai un tie nav 3km.
Braucot Ventspilī pa Lielo prospektu 3km (kā saki ik pēc 200m luksafors) ar 4.2 motoru apēdīs vairāk kā 30 min stumjoties pa vanšu tiltu tos pašus 3km?
Hmm... Manuprāt, kādam vajag atbraukt uz Rīgu, sen nav bijis
edit
dažubrīd apskaužu tos, kas nedzīvo Rīga.
Man te kkad bija tāds gadijums, ka vienas 5dienas ietvaros brīvīti novālēju 120 km un tas bija braucot tikai pa Rīgu
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Man sanāk visu nedēļas vidu kūļāties pa Rīgu, ar Ventspils patēriņu nevar salīdzināt, Ventspilī un Valmierā vidējais vairāk par 5.1l nav uzdzīts, Rīgā 5.7l
Nedēļā nobraucu pie 1k km un tas ir īpaši lieki nebraukājot
kuu_haa kā reiz pats ar 4.2 braucu un ne pirmos gadu! Un Ventspilī ir +3L
Protams ja tu neizbrauc ārpus centra Rīgā un tikai pa korķiem tad būs līdzīgs vai vienāds ar Ventspili, bet realitāte Rīgā Pārdaugava-Centrs-Pārdaugava un patēriņš krītas. Piemēram pik stundā pēc darba no centra uz pārdaugavu sēdi korķī patēriņš 27L un tendzence vēl kāpt tiec uz tilta un sāk jau kristies patēriņš. Un Beigās nostājas zemāks nekā V-pilī.
Savukārt Ventspilī ņemot vērā, ka viss ir tuvu un dzīvojies pa pilsētu un pārventā parādies reti tad patēriņs ir lielāks Mana pieredze +~3L. Un nevajag te minēt kkādu bezjēgā Centrs-Staldzene.
P.S. Skaties lielākā šķērsgriezumā diena, bāka, nedēļa nevis te vienās 30min no kopuma.
Tad jau varu arī apgalvot, ka vot uz šosejas patērē vairāk nekā pilsētā korķī, jo redz ejot uz apdzīšanu ar pedāli grīdā patērē vairāk.
ja tavs pienakums ir atvilkt pilnu pulksteni no katra luksafora tad skaidrs kapec tavs paterins ir +3litri ventspilii
cik man bijusi darisana rigaa, tik nekada ekanomija nesanak
lielo prospektu izijaa var izbraukt neapstajoties nevienaa krustojumaa, neskaitu tas divas debilas parejas, kur cista laimesspele
OK "bezjēgā Centrs-Staldzene" , uztaisīšu google maps maršrutu caur visiem pilsētas luksaforiem ap 8-9 rītā un otru piegājienu 5-6 vakarā.. Vienalga apēdīs mazāk kā Rīgā, to pat ir pilnīgi muļķīgi darīt.
Uz tās pašas Krasta ielas esmu stāvējis un pus stundu skatījies uz TC Mols.. ai bezjēga un pied.. lietotāja auto topics.
Ok nav jau ko daudz strīdēties un katram pierādīt savu taisnību. Protams daudz kas atkarīgs no braukšanas ieradumiem un maršrutiem.
Tāda nu ir mana pieredze par Ventspili un +3L.
Tie patēriņi vnk liek smieties, vai tiešam tas tā var būt. Es nemāku braukt ar savu dīzeli zinu ka šis čipots, kā ir iespeja ieberu grīdā un kaucošiem ratiem aizbraucu..
jurci-s wrote:Tie patēriņi vnk liek smieties, vai tiešam tas tā var būt. Es nemāku braukt ar savu dīzeli zinu ka šis čipots, kā ir iespeja ieberu grīdā un kaucošiem ratiem aizbraucu..
nesalīdzini 2.5 6cyl ar 1.9 4cyl tie tiešām neko neēd