iepriekšējā nedēļā piektdien mana ērgļa acs pāris stundu laikā pamanīja El_Camino, Android uz Maskavas ielas Rumbulas apkārtnē, un vēlāk arī lm uz Maskavas ielas Salu tilta rajonā.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Krish wrote:Redzēts pretimbraucošs Jurcis pie Doles uz Maskavas ielas !
Ah tu tur ar biji ar LM es braucu pie Focusa (paldies par palīdzību, un lieliski paveikto darbu kā parasti)
Vel Juzix nobraucu gar mums torņkalna rajonā, gribēju pasveicināt bet tu jau aizgāzi
hmm. Lietotajam Guntijs, kas nemas ar autozinas.fm gadijuma nav Clio, ar baltiem diskiem un laikam melnu bag. Vaku? Ja ja tad laikam taka kaimini sanakam. Jaunsisu iela......
Krish wrote:Redzēts pretimbraucošs Jurcis pie Doles uz Maskavas ielas !
Ah tu tur ar biji ar LM es braucu pie Focusa (paldies par palīdzību, un lieliski paveikto darbu kā parasti)
Vel Juzix nobraucu gar mums torņkalna rajonā, gribēju pasveicināt bet tu jau aizgāzi
Bija tāda lieta Plus no rīta vēl vakar Archuks satikts
Wu-Ryder wrote:hmm. Lietotajam Guntijs, kas nemas ar autozinas.fm gadijuma nav Clio, ar baltiem diskiem un laikam melnu bag. Vaku? Ja ja tad laikam taka kaimini sanakam. Jaunsisu iela......
Tas nav Clio - tā ir Corolla!
Jā tur dzīvoju gan
Un šorīt satikts Krish - redzēs, ko man ir iesmērējis :p
LM pabrauca man garām ar akmens seju, kaut arī taurēju un māju Notikuma vieta: A7 krustojums pie Maximas noliktavām
Tad vēl kautkur manīju sarkanu honda civic ar xx-66 un burnouta uzlīmēm. Laikam Olimpijas stāvvietā
Biju ar plakanu golfāru - sarkanu uz baltiem R13, zems kā zeme
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Mikelis wrote:LM pabrauca man garām ar akmens seju, kaut arī taurēju un māju Notikuma vieta: A7 krustojums pie Maximas noliktavām
Tad vēl kautkur manīju sarkanu honda civic ar xx-66 un burnouta uzlīmēm. Laikam Olimpijas stāvvietā
Biju ar plakanu golfāru - sarkanu uz baltiem R13, zems kā zeme
Braucām ar čomu, un tieši teicu, ka iespējams kāds pazīstamais tā notaurēja, bet tad ieraudzīju spogulī rolleri un domāju, ka kāds rolleri nopīpināja Satikti Wcoast, Krish, OTO, cibinsh, Dzhanis un tas laikam viss šodien