emsinjsh wrote:es pa sliedēm tā kā tramvajs braucumadzis wrote:Kā tu katru dienu āgenskalnā vari normāli pabraukt pa to ielu ar tik zemu?braucu pie jums saviem rs'iem montēt riepas pāris reizes un likās ka visu apakšu noplēsīšu un man vēl nav tik zems man liekasbet sanāk reizēm apakšu biš paskrāpēt
katru nedēļu iebraucu servisā un nopūšu apskrāpētās vietas ar mastiku un viss kārtībā
Emsinjsh 2blja8 cabrio
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Emsinjsh 2blja8 cabrio
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Taisi topicu!madzis wrote:Kā tu katru dienu āgenskalnā vari normāli pabraukt pa to ielu ar tik zemu?braucu pie jums saviem rs'iem montēt riepas pāris reizes un likās ka visu apakšu noplēsīšu un man vēl nav tik zems man liekas
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
šodien nolīmēti no iekšpuses tuvās un tālās lampas dzeltenas, tagad prasās miglas arī tieši tā pat nolīmēt no iekšas, jo miglas liekas bik pa traku...
spidometram ielīmēti M rimbuļi
tiku šodien ar nāsīm skaidrībā kas pa vainu
nekas saliekts nav, pašām nāsīm aplausti stiprinājumi, tāpēc viņas stāv kā pagadās, jāpērk jaunas
nekas saliekts nav, pašām nāsīm aplausti stiprinājumi, tāpēc viņas stāv kā pagadās, jāpērk jaunas
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Kad 6dien brauci prom no Biķerniekiem diezgan interesanti izskatījās. Miglas dzeltenas, bet xenons 6000K, kā noprotu. Rezultātā Tev ir zaļa gaisma
Nav plāns ņemt ārā xenonu
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
dajoš bildesemsinjsh wrote:šodien nolīmēti no iekšpuses tuvās un tālās lampas dzeltenas, tagad prasās miglas arī tieši tā pat nolīmēt no iekšas, jo miglas liekas bik pa traku...
- takeshi
skaties ka ta pleve tew neizkust jo vina jau ir tik lidz +80gradiem!emsinjsh wrote:šodien nolīmēti no iekšpuses tuvās un tālās lampas dzeltenas, tagad prasās miglas arī tieši tā pat nolīmēt no iekšas, jo miglas liekas bik pa traku...

es 90% braucu ar eņģeļacīm un miglām...takeshi wrote:skaties ka ta pleve tew neizkust jo vina jau ir tik lidz +80gradiem!emsinjsh wrote:šodien nolīmēti no iekšpuses tuvās un tālās lampas dzeltenas, tagad prasās miglas arī tieši tā pat nolīmēt no iekšas, jo miglas liekas bik pa traku...
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
pagaidām nē, jo šitā dzeltenā būšana nav 100% zināma ka palikspsih-arno wrote:Kad 6dien brauci prom no Biķerniekiem diezgan interesanti izskatījās. Miglas dzeltenas, bet xenons 6000K, kā noprotu. Rezultātā Tev ir zaļa gaisma![]()
emsinjsh wrote:pagaidām nē, jo šitā dzeltenā būšana nav 100% zināma ka palikspsih-arno wrote:Kad 6dien brauci prom no Biķerniekiem diezgan interesanti izskatījās. Miglas dzeltenas, bet xenons 6000K, kā noprotu. Rezultātā Tev ir zaļa gaisma![]()
3000k xenon spuldzes.
GP-1714
hrenons stāv 6000KAndis wrote:emsinjsh wrote:pagaidām nē, jo šitā dzeltenā būšana nav 100% zināma ka palikspsih-arno wrote:Kad 6dien brauci prom no Biķerniekiem diezgan interesanti izskatījās. Miglas dzeltenas, bet xenons 6000K, kā noprotu. Rezultātā Tev ir zaļa gaisma![]()
3000k xenon spuldzes.
emsinjsh wrote:hrenons stāv 6000KAndis wrote:emsinjsh wrote:pagaidām nē, jo šitā dzeltenā būšana nav 100% zināma ka palikspsih-arno wrote:Kad 6dien brauci prom no Biķerniekiem diezgan interesanti izskatījās. Miglas dzeltenas, bet xenons 6000K, kā noprotu. Rezultātā Tev ir zaļa gaisma![]()
3000k xenon spuldzes.
Es ar to biju domājis, ka ieliec 3000k.
GP-1714
šodien ar Munky pacīnījāmies gar krabi
tika mainīts sajūgs kas jau pagāšgad tika iepirkts, kad kārba un sajūgs ar kurvi bija nost pavērās nesmuks skats, jo spararatam bija dziļas svīkas un apdedzis. vecais sajūgs ar kurvi nebīja vainīgs pie slīdēšanas
tika apzavīti daudzi cilvēki, lai saprastu kur var dabūt dubulto spararatu, apzvanīju pāris veikalus uzzināju ciparus, nevienam uz vietas nebija cena grozījās no 250Ls-330Ls, pa pēdējo cenu varēja dabūt pirmdien.
Paldies lielais Jurcim, kas iedeva šrota kontaktus, kur bija spararats, kurš tika atzīts par labu esams un nopirkts.
pie reizes tika nomainīts kulises gala saļņiks un reduktoram karājošais gultnis. Tagad braucot mierīgi jūt ka nav vairs aiztures pārslēdzoties, bik piebrauks un varēs likt garāžā uz ziemas miegu
Munky, kā vienmēr bez Tevis nekur un nekā

tika mainīts sajūgs kas jau pagāšgad tika iepirkts, kad kārba un sajūgs ar kurvi bija nost pavērās nesmuks skats, jo spararatam bija dziļas svīkas un apdedzis. vecais sajūgs ar kurvi nebīja vainīgs pie slīdēšanas
tika apzavīti daudzi cilvēki, lai saprastu kur var dabūt dubulto spararatu, apzvanīju pāris veikalus uzzināju ciparus, nevienam uz vietas nebija cena grozījās no 250Ls-330Ls, pa pēdējo cenu varēja dabūt pirmdien.
Paldies lielais Jurcim, kas iedeva šrota kontaktus, kur bija spararats, kurš tika atzīts par labu esams un nopirkts.
pie reizes tika nomainīts kulises gala saļņiks un reduktoram karājošais gultnis. Tagad braucot mierīgi jūt ka nav vairs aiztures pārslēdzoties, bik piebrauks un varēs likt garāžā uz ziemas miegu
Munky, kā vienmēr bez Tevis nekur un nekā
- MunKy
emsinjsh wrote:
Munky, kā vienmēr bez Tevis nekur un nekā![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jip jip jip esmu visur he hee!
nav par ko tu jau zini ka , patik darit to kas man patik!galvenais lai ir rezultats!
bija ļurkans, to pie reizes arī samainīja.
Vizuāli to var kaut kā manīt? Ir aizdomas, ka mana arī vajadzētu nomainītemsinjsh wrote:bija ļurkans, to pie reizes arī samainīja.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
vizuāli pateiksi tikai tad ja ir sasprēgājusi gumija vai jau saplīsusi, var mgīnāt atskrūvēt divas skrūves kuras tur to gultni pie kuzava un ta paļurināt uz sāniem, manējais kustējās, tāpēc arī nomainīju 
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Vakar uz salinieka, braucot no mīta ritīgi ievērtēju dzeltenos uguņus - patiesībā izskatās ļoti labi!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5