Volvo EsSešdesmit
Re: Volvo EsSešdesmit
Uz nākamo vasaru pa ziemu mērķis sagādāt orģinālos diskus, ir variants par šādiem

Kā arī nopietni tiek apsvērta Android savulaik izskanējusī ideja par "gala" cauruma aiztaisīšanu bampera uzlikai, un arī iespējams par pārējo moldingu krāsošanu virsbūves krāsā.
priekšējā bampera lūpa jau dabūja trūkties
bet izdzīvoja, atšķirībā no diska, kuram prasās uz valcēšanu.

Pie salona karbona apdares esmu apstājies
slinks palicis. Palika uzmesties aizmugurējām durvīm, un priekšējām pārtaisīt mazus kasjakus. Un sakarā ar E36 pārdošanu atkal ikdienā esmu ielās ar šo 

Kā arī nopietni tiek apsvērta Android savulaik izskanējusī ideja par "gala" cauruma aiztaisīšanu bampera uzlikai, un arī iespējams par pārējo moldingu krāsošanu virsbūves krāsā.
priekšējā bampera lūpa jau dabūja trūkties

Pie salona karbona apdares esmu apstājies

Last edited by Vāveris on 22 Aug 2011, 23:43, edited 1 time in total.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Šodien mana dārgā sagādāja pārsteigumu
salauza vienu slieksni Volvim un otru kārtīgi apskrāpēja, labi ka vēl pārlauzauza apakšdaļā no sānapagaidām vēl nevar redzēt līdz ziemai izvilkšu. Focus gaidi mani ciemos 

šodien pajaucu salonu uztaisīju tam ģenerāltīrīšanu atradu pāris garšīgas pazudušas lietas no Vācijas brauciena
un pie viena nofinišēju ar viduskonsoles pārkrāsošanu, biju izmēģinājis divus toņus kamēr nonācu pie galavarianta. Bišku melnāks ir kā orģinālais krāsojums, bet par to svaigs ,jo bija jau padilis un apskrāpējies.

Vakar vinnēju izsoli ebay, tagad jādomā, kā tos vinnētos diskus dabūt uz LV no Anglijas, jo pārdevējs nepiedāvā piegādi. Varbūt kādam ir kādi piedāvājumi transportēšanas iespējām no Londonas? Pagaidām variants ir apzvanīt piedāvājumus ss.ā kuri vizinās posmā Latvija-Anglija-Latvija

Last edited by Vāveris on 11 Sep 2011, 20:03, edited 1 time in total.
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
ar pašu pārdevēju nemēģināji vienoties? 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Vinsh jau preces apraksta raksta ka bez piegades. Pofig sarunasu ar draugu no Anglijas lai panem pie sevis diskus. Vinsh jau ir celjaa pakal diskiem.
Sodien ari nomainiju prieksejo lukturi ar saplaisajuso stiklu.

Sodien ari nomainiju prieksejo lukturi ar saplaisajuso stiklu.