Man 5...Melnais wrote:Un šodien pirmās 200 biļetes ir pa 5Ls. Varat mani apsveikt, man ir 2 tādas.

Pasteidzaties!

Man 5...Melnais wrote:Un šodien pirmās 200 biļetes ir pa 5Ls. Varat mani apsveikt, man ir 2 tādas.
a moš kāds no mežciemā brauc?marrs wrote:yow kads nedodas uz bikerniekiem uz gonku un varetu pakert no plavniekiem
28342186
Dodos. Varu paķert. Braukšu ar 15. autobusu.marrs wrote:yow kads nedodas uz bikerniekiem uz gonku caur plavniekiem (ulbrokas/ deglava iela)un varetu pakert no plavniekiem
28342186
Jā, tam vajadzēja pasniegt skatītāju simpātiju balvu. Un kas Jancim notika? Žēl, domāju, ka dēļ Jāņa būtu izmainijies fināls.spogulis86 wrote:Kas notika Lambertam?![]()
Diizel powers norāva jumtu
Viņš arī dabūja beigās balvu par riepu kūpināšanu un cilvēku ovācijāmMelnais wrote:Jā, tam vajadzēja pasniegt skatītāju simpātiju balvu.spogulis86 wrote:Kas notika Lambertam?![]()
Jā, diemžēl mani piemeklēja tehniskas likstasMelnais wrote:Jā, tam vajadzēja pasniegt skatītāju simpātiju balvu. Un kas Jancim notika? Žēl, domāju, ka dēļ Jāņa būtu izmainijies fināls.spogulis86 wrote:Kas notika Lambertam?![]()
ParastaisVāveris wrote:Stūres krustiņš tev tāds pats kā stock (alumīnija), vai kaut kāds pastiprināts, speciāls?
Droši, ka diska iekšējā mala, kura dauzās pret plauktu, ja izgriež baranku MAX leņķī...howitzer wrote:Btw, Lambi, kas notika vienu dienu iepriekš, treniņbraucienos? Ar MPB vērojot pamanījām, ka brīdī, kad tu aprāvies riņķī uz trases, no auto izbira smalkas,garas metāla skaidas. No kurienes tādi brīnumi?
Lambertino wrote:Droši, ka diska iekšējā mala, kura dauzās pret plauktu, ja izgriež baranku MAX leņķī...howitzer wrote:Btw, Lambi, kas notika vienu dienu iepriekš, treniņbraucienos? Ar MPB vērojot pamanījām, ka brīdī, kad tu aprāvies riņķī uz trases, no auto izbira smalkas,garas metāla skaidas. No kurienes tādi brīnumi?
Oh, skaidrs. Mums jau bija tāda teorija.Lambertino wrote:Droši, ka diska iekšējā mala, kura dauzās pret plauktu, ja izgriež baranku MAX leņķī...howitzer wrote:Btw, Lambi, kas notika vienu dienu iepriekš, treniņbraucienos? Ar MPB vērojot pamanījām, ka brīdī, kad tu aprāvies riņķī uz trases, no auto izbira smalkas,garas metāla skaidas. No kurienes tādi brīnumi?