Es Tevi redzēju 23
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 23
kur Tu slēpies?Focus wrote:sestdienas rītā Emsiņš ar cabri pie centrāltirgus
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Tieši tā devos uz biķerniekiem.MissL wrote:Vakar uz Lubānas ielas korķī blakām nostājās melns Golf MK3 ar nopietnu izpluudi.![]()
Liekas, ka tas bija Holo Golfs.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Iesākumā mēs viņu vēl stūmām pa vienības gatvi, jo bendžuks arī ir šad un tad jāpielejRiCh wrote:Lamberts ar Ralfu @ Vienības gatves Neste redzēts k-ko taisot zaparam , nobraucām jums tieši gar purnu , tik kad kāpu ārā jūs jau aizbraucāt.

Saņēmām pozitīvo lādiņu, vizinotiesfamily guy wrote:Lamberts ar dzelteno nothambots Vecrīgā un aiz viņa uzreiz Martinss

Jep, biju pieskrējis, lai no Marihuāna saņemtu daļas sportiniekamsalvis wrote:Vakar iekš Biķerniekim Rihy, Waldmenz, Garaiz Audi un Lamberta PSRS stila krīzmobīlis redzēts.

Tu ljoti koncentreejies un stuureeji.Holo wrote:Tieši tā devos uz biķerniekiem.MissL wrote:Vakar uz Lubānas ielas korķī blakām nostājās melns Golf MK3 ar nopietnu izpluudi.![]()
Liekas, ka tas bija Holo Golfs.Bet tevi gan nepamanīju.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
Par to šaubu nav.MissL wrote:Tu ljoti koncentreejies un stuureeji.Holo wrote:Tieši tā devos uz biķerniekiem.MissL wrote:Vakar uz Lubānas ielas korķī blakām nostājās melns Golf MK3 ar nopietnu izpluudi.![]()

Buus iistaisHolo wrote:Par to šaubu nav.MissL wrote:Tu ljoti koncentreejies un stuureeji.Holo wrote:Tieši tā devos uz biķerniekiem.MissL wrote:Vakar uz Lubānas ielas korķī blakām nostājās melns Golf MK3 ar nopietnu izpluudi.![]()
Bet ja tā padomā, liekas ka manīju zilu crx 1. joslā.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
salvis wrote:Vakar iekš Biķerniekim Rihy, Waldmenz, Garaiz Audi un Lamberta PSRS stila krīzmobīlis redzēts.
Nākam reiz pienāc apsveicināties, a tur ierados un neviena ar ko apmīt kādu vārdu, neko pats neredzu tumšā laikā

Type85 quattro
Iecavā sarokots Soulfreak
un vakarā parunāts ar Arc
un vakarā parunāts ar Arc
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
šovakar Rīga-Ogre ceļabiedrs nošpaktelēts/piegruntēts sarkans Audi Coupe dīzels bez bamperiem- visu cieņu kad nokrāsos, būs viens ņiprs dīzels.
Kad ieber dūmo gan kā lokomatīve

Kad ieber dūmo gan kā lokomatīve

- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Bija tāda lieta...Alien wrote:Martinssun howitzer A-salaa
Mļē, ar bembi gandrīz apsitos - epal, kā iet bez tās svilpes.

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
kļūdies ganspiegs wrote:Gu 207 Pie deglava tilta shodien no riita. Cerams ka ar nr nejkludos nu e36 kabris

ar ko Tu biji?