jaa, fantastiski neveiksmiiga mashiina. es jau teiktu, ka labaak sho paardot nafig pa jebkuru summu, un nopirkt citu cossie ieksh .de.
ir dzirdeets par mashiinaam, kur remontos tiek sagruustas 3 jaunu mashiinu naudas izteiksmes, i veel galu neredz
Tik daudz VĒL nav salikts iekšā
Pārdot? It kā varētu, bet noteikti ne par "jebkādu summu" Atpakaļ ieguldīto nekad nedabūs, bet par "kapeikām" noteikti netaisos to auto pārdot. Tad lai labāk stāv garažā/servisā.
nu nez. ja auto no laika gala i neveiksmiigs, labaak no jamaa valjaa taisiities, imho. man 2 rs turbo i bijushi, bez iipashiem ieguldiijumiem un chakara. paziistamam vienam bija sapphire sierra rwd kossis - jams itkaa kautkur pie mums deva galvu metinaat, plaisa degkameraa, liekas, bij - man skiet, tam ar seviskji citu probleemu nebij. a te kaa lasi - viens peec otra, striipaam, uin veel pie noskreejiena ap 100k ( tas ir, praktiski jauna, no nulles, mashiina, ne 250+k...).
par tosolu cilindros - pirms galvu mainiit, bloka / galvas seezha uz veerpi tika meeriita? mosh bloks paveerpies mazmaz ( itkaa jau nav dzirdeets, bet...) ?
vai arii plaisa sienaa, sanaak. bet nu tam jaabuut ne paaraak gruuti atklaajamam...
PS par taam bliiveem iepluudee - turbomotors parasti nesuuc, bet gan puush.
un arii degmaisiijums pie cauruma iepluudee buus liesaaks / treknaaks visos cilindros uzreiz, nevis kaadaa konkreetaa, imho.
Daudzu gadu garumā ģimenē šis ir otrais escos, tāpēc problēmas un remonti gluži pārsteigums nebija, ja tā var teikt. Bet uz šādām likstām gatavojušies nebijām gan.
Jā, nekādu svaigāku info sen te neesmu rakstījis, bet pa lielam jāsameklē man sprauslas, kas nav oriģinālās, un tad jau vairāk vai mazāk būs gatavs. Pēc tam tad varbūt uzrakstīšu kas un kā ir darīts.
P.S. Auto remontējas TT Motorsports, tā ka viss būs čiki un puiši ļoti labi zina, ko dara
Rihy wrote:Daudzu gadu garumā ģimenē šis ir otrais escos, tāpēc problēmas un remonti gluži pārsteigums nebija, ja tā var teikt. Bet uz šādām likstām gatavojušies nebijām gan.
Jā, nekādu svaigāku info sen te neesmu rakstījis, bet pa lielam jāsameklē man sprauslas, kas nav oriģinālās, un tad jau vairāk vai mazāk būs gatavs. Pēc tam tad varbūt uzrakstīšu kas un kā ir darīts.
P.S. Auto remontējas TT Motorsports, tā ka viss būs čiki un puiši ļoti labi zina, ko dara
Tagad tiešām jācer, ka beidzot viss būs čiki, jo vairāk jau pēc tevis stāstītā šķiet, ka nevis problēma fordā, bet gan meistaros, kas gar fordu darbojās.