Sveicam Lambertu ar otro vietu!
Drifts
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Drifts
Malači sportisti, gonka vienkārši super! 
Ļoti skatāms sportistu sniegums, braucēju līmenis ievērojami audzis, kā arī interesanti vērot aizvien nopietnāku tehnikas progresu.
Taču tiesnešu vērtējums tieši Lamberta VS Audi Igauņa gadījumā likās ļoti apšaubāms.
Manuprāt, kā arī visu tribīņu prāt, Audi pilots tomēr brauca pārliecinošāk par Lambertu, viņa sniegums bija pārāks un iespaidīgāks.
Lambi, neapvainojies, tavs līmenis ir ļoti, ļoti audzis, iemetieni vispār lika acīm izsprāgt uz kātiņiem, kā arī apsveicu ar godalgoto vietu, taču šoreiz publika vienkārši bija par to, lai uzvar labākais, kas tomēr nesakrita ar tiesnešu viedokli.
Ļoti skatāms sportistu sniegums, braucēju līmenis ievērojami audzis, kā arī interesanti vērot aizvien nopietnāku tehnikas progresu.
Taču tiesnešu vērtējums tieši Lamberta VS Audi Igauņa gadījumā likās ļoti apšaubāms.
Manuprāt, kā arī visu tribīņu prāt, Audi pilots tomēr brauca pārliecinošāk par Lambertu, viņa sniegums bija pārāks un iespaidīgāks.
Lambi, neapvainojies, tavs līmenis ir ļoti, ļoti audzis, iemetieni vispār lika acīm izsprāgt uz kātiņiem, kā arī apsveicu ar godalgoto vietu, taču šoreiz publika vienkārši bija par to, lai uzvar labākais, kas tomēr nesakrita ar tiesnešu viedokli.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Igaunis brauca taisni. To labi varēja redzēt !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- Martinss
- Has thanked: 2 times
howitzer wrote:Malači sportisti, gonka vienkārši super!
Tu neredzeeji finishu Lambis vs Audi.
- howitzer
- M30
Ok, gaidam video, tad arī varēs spriedelēt!Martinss wrote:Tu neredzeeji finishu Lambis vs Audi.Pirms finisha audis iztaisnojaas un par to arii tiesneshi kaadas 2 min striideejaas uz taa paceelaaaja, situaacija striidiiga, bet nu ar to izskataas ka pietika. Eniiveej, sveicu Lambi, Valdi un Ralfu ar pjedestaalu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- howitzer
- M30
Šeit man arī gribētos piekrist, manuprāt, būtu jāvērtē brauciens kopumā. Tas tā, kā liekas nedaudz jocīgi, ja pilots braucienu, kā tādu, veic pārliecinoši un nelielas (?) kļūdas dēļ zaudē.Aigo wrote:Iztaisnojas, neiztaisnojās... tā pat tiesneši vērtēja greizi. Viņuprāt distancei tandēmos nav nekādas nozīmes + pasākums kopumā (vairāk jau orgu dēļ) gavno.
Ok, es saprotu, ja sagriežas, vai izbrauc no trases, tad, protams, ka ir cita runa, taču, manuprāt, arī pirmajā braucienā Audi pilota sniegums bija pārliecinošāks. Taču, kā jau Martinss teica, es neredzēju, kas notika pēdējā līkuma beigās, pirms finiša, tā kā es arī nevaru objektīvi spriest, ja neesmu redzējis visu braucienu uz 100%.
Taču publika tomēr bija ļoti neapmierināta.
Vēl ārkārtīgi nepatika, ka drifts, kurš varētu būt foršs pasākums ģimenes lokā, vai ar draugiem, tiek pārvērsts par brutālu alko festu. Saprastu, ja daži cilvēki būtu šmigā, tas ir normāli, jebkurā pasākumā atrodas pa pārītim indivīdu. Bet vakar man likās, ka puse no tribīnēm ir vienkārši brutālā reibumā. Vienkārši riebjas skatīties uz tiem urāliem, kuri, droši vien, ir pārlīduši pāri sētai un tagad sēž un strebj nonstopā. Piedzeras, sāk aurot visādus murgus, lamājas, pīpē, met atkritumus, kur pagadās... Jā, mēs ar čomiem arī izdzērām pa pāris aliņiem, taču mēs nācām skatīties driftu. Tie krieveļi un visādi pāķinieki, izskatās, ka vienkārši atvelkas aizliet savas nožēlojamās sejas. Besī ārā. Sēž vecāki ar bērniem un blakus pārītis puspliku, saulē nocepušos lohu, kuri grūstās, auro un lamājas. Njā, forša sabiedrība autosportā...
p.s. - atkārtošos, kā jau powerā, bet nu komentētājam vajadzētu olas E30 durvīs iecirst. "Jā, davai, salauz mašīnu, izšķaidi buferus! Jā, o, ideāli, krešu vajag! Hā, jums līdz PRO klasei tik pat liels attālums, kā starp jūsu mašīnām tandēmā!"
- TheGirL
- Lady
Sveiciens vakardienas čempiņiem - Lambim ,Ralfam un Waldmenzam
Ja kādu brītiņu nebūtu jutusies vainīga par sacensību bremzēšanu pasākums būtu izdevies vel superīgāks
Man patika ...bija ko redzeēt, atbalstīt, gaidīt (garajās pauzēs) 
Ja kādu brītiņu nebūtu jutusies vainīga par sacensību bremzēšanu pasākums būtu izdevies vel superīgāks
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
Bet drifts ir disciplīna, kurā ir jābrauc SĀNSLĪDĒĒĒĒ. Cīrulis jau arī pret Lambertu brauca pārliecinoši, un arī tajā pašā vietā, kur igaunis iztaisnojās, to pašu izdarīja arī Cīrulis.

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Skatītājiem igaunis patika, jo gāza slimi..imho Lambis paņēma ar savu precizitāti..skatītajiem jau ir tā, ka kam mazāk smadzeņu, tas vairāk patīk (c) vakaravaditājs
Jāni-leņķis ir
dažkārt bija sajūta, ka bez lenķa būtu normāli apmetis ripā
sacensības foršas bija..izņemot to debīlo stundu, kad nekas nenotika..kas tur īsti bija?
Protams, apsveicu Jāni, Ralfu un Waldmenz ar godalgotām vietām
āā..un kpc Ilo tā slimi šaudijās, tb, kas tad viņam par dvēseli zem kapota mīt?
p.s. man patika, kā ZeMeitene gandrīz izgāzas
Jāni-leņķis ir
dažkārt bija sajūta, ka bez lenķa būtu normāli apmetis ripā
sacensības foršas bija..izņemot to debīlo stundu, kad nekas nenotika..kas tur īsti bija?
Protams, apsveicu Jāni, Ralfu un Waldmenz ar godalgotām vietām
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- TheGirL
- Lady
Forši ,ka skatītāji atbalstijarixis wrote:Skatītājiem igaunis patika, jo gāza slimi..imho Lambis paņēma ar savu precizitāti..skatītajiem jau ir tā, ka kam mazāk smadzeņu, tas vairāk patīk (c) vakaravaditājs![]()
Jāni-leņķis ir![]()
dažkārt bija sajūta, ka bez lenķa būtu normāli apmetis ripā![]()
Protams, apsveicu Jāni, Ralfu un Waldmenz ar godalgotām vietām![]()
Nebūtu bijis jau nekas traks arī ja nepavizinātu , taču ,ja teica nāc un tad šitā te aplauzt... nebūtu smuki :p
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Nu redz, ja viņš iztaisnojās, tad vai viņš brauca pārliecinošo ?howitzer wrote:Šeit man arī gribētos piekrist, manuprāt, būtu jāvērtē brauciens kopumā. Tas tā, kā liekas nedaudz jocīgi, ja pilots braucienu, kā tādu, veic pārliecinoši un nelielas (?) kļūdas dēļ zaudē.Aigo wrote:Iztaisnojas, neiztaisnojās... tā pat tiesneši vērtēja greizi. Viņuprāt distancei tandēmos nav nekādas nozīmes + pasākums kopumā (vairāk jau orgu dēļ) gavno.
Ok, es saprotu, ja sagriežas, vai izbrauc no trases, tad, protams, ka ir cita runa, taču, manuprāt, arī pirmajā braucienā Audi pilota sniegums bija pārliecinošāks. Taču, kā jau Martinss teica, es neredzēju, kas notika pēdējā līkuma beigās, pirms finiša, tā kā es arī nevaru objektīvi spriest, ja neesmu redzējis visu braucienu uz 100%.
Taču publika tomēr bija ļoti neapmierināta.
Vēl ārkārtīgi nepatika, ka drifts, kurš varētu būt foršs pasākums ģimenes lokā, vai ar draugiem, tiek pārvērsts par brutālu alko festu. Saprastu, ja daži cilvēki būtu šmigā, tas ir normāli, jebkurā pasākumā atrodas pa pārītim indivīdu. Bet vakar man likās, ka puse no tribīnēm ir vienkārši brutālā reibumā. Vienkārši riebjas skatīties uz tiem urāliem, kuri, droši vien, ir pārlīduši pāri sētai un tagad sēž un strebj nonstopā. Piedzeras, sāk aurot visādus murgus, lamājas, pīpē, met atkritumus, kur pagadās... Jā, mēs ar čomiem arī izdzērām pa pāris aliņiem, taču mēs nācām skatīties driftu. Tie krieveļi un visādi pāķinieki, izskatās, ka vienkārši atvelkas aizliet savas nožēlojamās sejas. Besī ārā. Sēž vecāki ar bērniem un blakus pārītis puspliku, saulē nocepušos lohu, kuri grūstās, auro un lamājas. Njā, forša sabiedrība autosportā...
p.s. - atkārtošos, kā jau powerā, bet nu komentētājam vajadzētu olas E30 durvīs iecirst. "Jā, davai, salauz mašīnu, izšķaidi buferus! Jā, o, ideāli, krešu vajag! Hā, jums līdz PRO klasei tik pat liels attālums, kā starp jūsu mašīnām tandēmā!"
Ja Igaunis būtu izdomājis, kā to novērst viņš būtu braucis tālāk..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
Ja mani atmiņa neviļ, tad, ja jams nebūtu iztaisnojies, tad vai tad šis nebūtu ar Lambi nošķīlies? 
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Sveikiņi 
Jā, man arī sākumā nebija skaidrs tiesnešu lēmums braucienā ar Igauni, kā arī Cīruli.
Ar Igauni aprunājos, šis pateica, ka beigās esot iztaisnojies jo neesot varējis tik daudz sakūpināt riepas un samazināt ātrumu.
Ar Cīruli bija līdzīgs stāsts, tik viņa gadījumā, viņam salūza pusass beigās.
Pats neesmu priecīgs par vakardienas pasākumu galvenokārt tapēc, ka sacensību dienā tika nomainīta trase. Tā jau vis poo, bet es biju izdomājis ar kādām riepām braukšu, lai varētu, ar salīdzinoši mazu ātrumu, pārslēgties uz 4to un turpināt spolēt. Respektīvi jaunas, bet ar sliktu saķeri - riepas
Sacensību dienā tika parādīta cita trase, kura bija krietni ātrāka. Tā jau vis poo, visiem viņa ir viena, bet riepu man citu nebija.
Tapēc arī tādi dūmi un tāds ātrums
Pa lielam tas arī bija mans trumpis šajā gonkā, bet ne taktika, jo šādā veidā nepatīk izcīnīt vietu.
Visiem, ar kuriem bija jābrauc tandēma, gāju klāt un teicu, ka man ir sūdīgas riepas un lai uzmanās no manīm, jo esmu lēns trasē.
Kaut kāds tāds atskats no manas puses
Ā, atcerējos - mans tandēms ar nissanu
Domāju, ka tajā brīdī papīra lapu nevarēja starp mums ielikt, pats jau gaidīju kabum 
Jā, man arī sākumā nebija skaidrs tiesnešu lēmums braucienā ar Igauni, kā arī Cīruli.
Ar Igauni aprunājos, šis pateica, ka beigās esot iztaisnojies jo neesot varējis tik daudz sakūpināt riepas un samazināt ātrumu.
Ar Cīruli bija līdzīgs stāsts, tik viņa gadījumā, viņam salūza pusass beigās.
Pats neesmu priecīgs par vakardienas pasākumu galvenokārt tapēc, ka sacensību dienā tika nomainīta trase. Tā jau vis poo, bet es biju izdomājis ar kādām riepām braukšu, lai varētu, ar salīdzinoši mazu ātrumu, pārslēgties uz 4to un turpināt spolēt. Respektīvi jaunas, bet ar sliktu saķeri - riepas
Sacensību dienā tika parādīta cita trase, kura bija krietni ātrāka. Tā jau vis poo, visiem viņa ir viena, bet riepu man citu nebija.
Tapēc arī tādi dūmi un tāds ātrums
Pa lielam tas arī bija mans trumpis šajā gonkā, bet ne taktika, jo šādā veidā nepatīk izcīnīt vietu.
Visiem, ar kuriem bija jābrauc tandēma, gāju klāt un teicu, ka man ir sūdīgas riepas un lai uzmanās no manīm, jo esmu lēns trasē.
Kaut kāds tāds atskats no manas puses
Ā, atcerējos - mans tandēms ar nissanu

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Tas jau ir bijis no laika gala, jo es nebraucu agresīvi, ko skatītājiem arī vajag, es cenšos braukt stabili un domājot līdz tam visamRiCh wrote:Igaunis tiešām brauca labi , man patika.
Es tik nesaprotu kāpēc publikai Lambis nepatīk , nekādu ovāciju un izsvilpšāna?

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Hari 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Es jau redzeju
Bet man ir kadrs, kur Lambja pieminetais nissans naak ar lecienu gandriiz man tieshi virsuu
Bet man ir kadrs, kur Lambja pieminetais nissans naak ar lecienu gandriiz man tieshi virsuu

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043