un uz cik grādiem liki?MartinsG wrote:chotka!!!
Uz cik ilgu laiku liki cepties, lai liime atnaaktu valjaa? Nekas no korpusa nesakusa?
essential - Honda Civic EP2
Re: essential - Honda Civic EP2
Fetka, variants der pa riktigo!
Nu, man krāsns par mazu, liku iekšā kaut kādos 200 grādos un turēju rokā uz kādām divām minūtēm, vopšem skatijos, kad jau varēja dabūt vaļā līmi, tad bija ok.nekas nekur nesakusa
Atpakaļ liku uz to pašu līmi, viens man bija oriģinālais lukturis, tam līme nebija želota, bet taivānas bija kā bija, redzēs, ja būs problēmas, tad to taivānas pārlīmēšu
Nu, man krāsns par mazu, liku iekšā kaut kādos 200 grādos un turēju rokā uz kādām divām minūtēm, vopšem skatijos, kad jau varēja dabūt vaļā līmi, tad bija ok.nekas nekur nesakusa
Atpakaļ liku uz to pašu līmi, viens man bija oriģinālais lukturis, tam līme nebija želota, bet taivānas bija kā bija, redzēs, ja būs problēmas, tad to taivānas pārlīmēšu
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Vajadzēja uzvārīt katlā vai apliet ar verdošu ūdeni, es tā vismaz savus lukturus vaļā dabūju. 
Tad nebūtu mīziens par to vai viss izkusīs.
nu mīziens man nebija, jo es lukturim biju tuvu, tuvu klātMartinss wrote:Vajadzēja uzvārīt katlā vai apliet ar verdošu ūdeni, es tā vismaz savus lukturus vaļā dabūju.
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
Lampās izskatās very nice, tagad vēl tik diskiem sakrāt, jo
diski japāņiem nav lēts prieks 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Atsvaidzinot topiku, nekas jauns Hondai nav parādījies, tikai tiek uzturēta kārtībā.
Ir atpakal stok izpūtējs, apnika dzert Ibumetīnu pēc garākiem pārbraucieniem
/"sporta" gala bunduli ir iespējams iegādāties, PM/
Uztaisīts papildus stiprinajums izpūtējam, lai būtu tuvak pie bundžas un neķertu visus cela nelīdzenumus.
Novērsta gumijas tipa čīkstoņa, pie vainas bija amortizatora puteklsargs, jo nosēdinot auto, puteklu sargs bija pārak garš un jau iesedās plastmasas ābola galā tam sargam, saīsināju putekleni un tagad viss ok.
Nomainīju priekšējos bremžu klučus, tas tad laikam arī viss pagaidām.

Ir atpakal stok izpūtējs, apnika dzert Ibumetīnu pēc garākiem pārbraucieniem
Uztaisīts papildus stiprinajums izpūtējam, lai būtu tuvak pie bundžas un neķertu visus cela nelīdzenumus.
Novērsta gumijas tipa čīkstoņa, pie vainas bija amortizatora puteklsargs, jo nosēdinot auto, puteklu sargs bija pārak garš un jau iesedās plastmasas ābola galā tam sargam, saīsināju putekleni un tagad viss ok.
Nomainīju priekšējos bremžu klučus, tas tad laikam arī viss pagaidām.

sen nekas nav rakstīts, jo nebija ko rakstīt 
pa lielam ir tikai izieta Tehniskā apskate un tika gāzts, līdz spriegotājrullim atspere izēdās cauri atspriegojot rulli un zobsiksna nomuka nost. Nu ko lai saka, FWD firmas rullis ir pilnīgs b8$ds... Nomainot siksnu un rulli ir konstatēts tas, ka nelec un nav kompresijas. Piedzīvojums turpinās un jāceļ nost galva...
pa lielam ir tikai izieta Tehniskā apskate un tika gāzts, līdz spriegotājrullim atspere izēdās cauri atspriegojot rulli un zobsiksna nomuka nost. Nu ko lai saka, FWD firmas rullis ir pilnīgs b8$ds... Nomainot siksnu un rulli ir konstatēts tas, ka nelec un nav kompresijas. Piedzīvojums turpinās un jāceļ nost galva...
Tuvojās Jāņi un man arī, protams, gribējās brīvdienās pārvietoties ar auto, līdz ar to 21. jūnijā bija mana pirmā nakts kopā ar auto servisā
Tā un šitā, un nākamajā dienā mašīna ierūcās. Vārstu atstarpes ar pirmo reizi nebiju uzregulējis precīzi, bet tas tika labots, varbūt nav ideāli, bet labāk ir un uz priekšu kust
Nobraukti ~600km. Pa lielam viss ir ok, jāsamaina vēl būs sveces, degv. filtrs, un vēl hadene jāpaskatās, lai autiņam būtu vēl lielāks prieks 

kopš motora salikšanas viss griežas ok (ptu ptu ptu) 
ir uztaisīta mazā apkopīte:
piekarē nomainīta atsaite, stūreis reika liek par sevi manīt, bet to vēl var izturēt

kā arī filtri, celiņsiksna,sveces, kārbas eļļa.
darāmo darbu listē,eļļa+piļtrs un bremzes būtu laiks samainīt.
ir gan dīvains troksnis, kur vēl nav izdevies saprast, no kurienes tas nāk, pagaidām velk uz kārbas pusi, nu vismaz kaut kur uz to galu.
ir uztaisīta mazā apkopīte:
piekarē nomainīta atsaite, stūreis reika liek par sevi manīt, bet to vēl var izturēt
kā arī filtri, celiņsiksna,sveces, kārbas eļļa.
darāmo darbu listē,eļļa+piļtrs un bremzes būtu laiks samainīt.
ir gan dīvains troksnis, kur vēl nav izdevies saprast, no kurienes tas nāk, pagaidām velk uz kārbas pusi, nu vismaz kaut kur uz to galu.
Izrādās, ka youtube ir ļoti bagāts ar info 8-[
lūk arī mana kārbas skaņa, īpašī dzirdams bremzējot ar ātrumiem- pirmo, otro. http://youtu.be/yt1OdT7P2dA?t=33s
pēc komentāriem spriežot - input shaft bearing
lūk arī mana kārbas skaņa, īpašī dzirdams bremzējot ar ātrumiem- pirmo, otro. http://youtu.be/yt1OdT7P2dA?t=33s
pēc komentāriem spriežot - input shaft bearing
- SmallDeree
Kā sokās! ar Hondeli??
Veco pc beidzot atdzīvināju, tai skaitā viduskolas laikus!

Veco pc beidzot atdzīvināju, tai skaitā viduskolas laikus!

- 24caratgold
savai lsd kārbai pie izjaukšanas visus, laikam septiņus gultņus samainīja. Tagad slēdzās kā jauna. Pirms tam skaņa bija tāda, it kā ar bērnu grabuli spēlētos kāds iekšā.