Shito dziesmu shodien dzirdeeju savaa darba vietaa. Kaa man pastaastiija koleegji, muusu valstsviiri shito klausaas Lavijas himnas vietaa un ar to uzsaak katru saeimas seedi>
Slipknot - People = Shit
Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
tad jau labāk Jay-Z & Linkin park - 99 problem/One step closer
Es vel varētu ieteikt:
DMX - and then there was - X albūmu
No muzona:
veca, bet laba BOMFUNK MC`S - Uprocking Beats
un tad vel pie ragiem ir ieteicams klausīties System of a down - Steal this album [2003], tad uzreiz velk paardīties
ta pat nedrīkst aizmirst par DMX - dogs out (grand chemp 2003 albūms)
Candy Apple feat. Joy Malcolm - Under Your Spell (Candy Vocal MIX) Two Half feat. Wendy Lewis - Prais His Name - Groove Junkies Vocal Remix (MAP Dance)
Janis wrote: Two Half feat. Wendy Lewis - Prais His Name - Groove Junkies Vocal Remix (MAP Dance)
klau, Tu parasti pa kuru zaali shinshilaa dziivojies????
Nu domaaju, ka nojaut, bet paarsvaraa Nautilus VIP`s
Raiss the best
Raisinjsh ir laps bet nu anyway iisti labi Tevi nezinu, lai konkreeti pateiktu, kur vairaak uzturies, bet shkjiet, ka zinu... nu tur kur tauta ar un ...
Janis wrote:Svariiga nav tauta! Galvenais artmosphet, labi cilveeki, viskijs un shampis! un jau i veesture! Cik var?!?
taisniiba bet nu katram klubberim ir jaaiziet cauri tam visam..........
Viena lieta ir iziet, kas cits ir izstaigaat krustaam shkkersaam visos iespeejamos virzienos 3 gadu garumaa. Bij laiki, kad tusinni saakaas 3`dien un beidzaas sveetdien vakaraa un ta jau pirmdienas dienaa bij kaa "Michael Gray - The Weekend" track`aa ak nevar sagaidiit naakamo.
Janis wrote:Svariiga nav tauta! Galvenais artmosphet, labi cilveeki, viskijs un shampis! un jau i veesture! Cik var?!?
taisniiba bet nu katram klubberim ir jaaiziet cauri tam visam..........
Viena lieta ir iziet, kas cits ir izstaigaat krustaam shkkersaam visos iespeejamos virzienos 3 gadu garumaa. Bij laiki, kad tusinni saakaas 3`dien un beidzaas sveetdien vakaraa un ta jau pirmdienas dienaa bij kaa "Michael Gray - The Weekend" track`aa ak nevar sagaidiit naakamo.
o jaaa... bet es shaadu dziivesveidu vairaak gribeetu attiecinaat uz sho dziesminju Spankox - To The Club