žēl ka sniegs nokusis - varētu kupenā izveidot no sniega volvo priekšu un tad attiecīgās vietas apčurāt - būtu priekšstats kā izskatīsies (tb izskatīsies kā apčurāts).
Android wrote:žēl ka sniegs nokusis - varētu kupenā izveidot no sniega volvo priekšu un tad attiecīgās vietas apčurāt - būtu priekšstats kā izskatīsies (tb izskatīsies kā apčurāts).
Paldies priekšlikums tika pieņemts izskatīšanai, bet netika apstiprināts
Dzeltenās lukturu aizsargplēves tēma slēgta tai nopietni nesākoties. Sākšu ar jaunu lukturu un miglu iegādi, jo vienam lukturim stiklu sapisu bet miglas no otras puses ir apskādētas pēc ziemas, salauztas augstuma regulēšanas skrūves.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Android wrote:Interesanti.
Neesi domājis par moldingu krāsošanu auto krāsā?
Sākumā doma bija par visu virsbūves krāsā, kaut kad parādījās šis variants un likās interesants tapēc izdomāju pamēģināt sākumā šādi. Kas to zin varbūt vēlāk nokrāsošu visu, pagaidām paliks šādi.
var teikt ka Tev paveicās pirms esmu te galīgi nojūdzies. Esmu vēl darbā un izskatās ka kādas 10-15 h vēl te jāpavada lai visiem atdotu to ko jākrāso pirms doties uz trako namu.
Focus wrote:var teikt ka Tev paveicās pirms esmu te galīgi nojūdzies. Esmu vēl darbā un izskatās ka kādas 10-15 h vēl te jāpavada lai visiem atdotu to ko jākrāso pirms doties uz trako namu.
Kad vilksi balles kreklu ar garām piedurknēm un vajadzēs pieturēt rokas zvani piepalīdzēšu un kādu labu vārdu par tevi aizlikšu!
p.s. lai tev padarās darbi viegli!