Nu tad beidzot saņēmos un ielādēju kādu bildi, kur redzama mana sudraba bulta

Auto CV:
Marka: Toyota
Modelis: Corolla E12 hatchback
1. reģistrācija: 03.10.2002 (manā dzimšanas dienas datumā:)
Nobraukums: 186 500 km
Pilna masa: 1780 kg (-20kg līdz lielākam nodoklim:)
Pašmasa: 1355 kg
Degviela: Dīzeļdegviela
Motora tilpums: 1995 (2.0 D4D )
Motora jauda: 81 kW/110 Zs
Griezes moments: 250 Nm
Max ātrums in LV: 194km/h (var bik vairāk, bet vajag kur ieskrieties vēl)

0-100km/h: 11.2 sekundes
Patēriņš:
Rekords no Siguldas līdz Juglai....... 3.0 l/ 100km (pilnīgi nopietni!!!!)
Ikdienā ap 5.5 l/100km
Ziemā, spolējot nepārtraukti: 7.6l/100km
Izbraucu Amsterdamu ar visām apstāšanām - 4.4l/110km
Kā mēs satikāmies:
2008. gada 12. augustā mēs satikāmies Līgatnes auto placī, kur brīdī, kad vazājos pie čoma pa placi, ar treileri tā tika atvesta no Francijas. Meklēju Audi, bet ieraugot un izbraucot ar šo, likās, ka vajag ņemt, jo iepatikās gaišais salons un vadāmība. Tad nobraukums bija tikai 104 000 km - salons ideāls, tehniski ideāls - tiešām nebija, kur piesieties. Ā, bija gan - vienu drošības jostu aizmugurē nevarēja piesprādzēt, jo nefisējās

Braukāju jau 2 gadus un 7 mēnešus - braucu dinamiski, bet nelaužu.
Nomainījis esmu kko starterī - bendiks laikam, jo neuzvilka, kad bija iesilis (50Ls) un pagāsnedēļ vienu gultni nomainīju, jo gaudot sāka (53Ls) - citādi tik leju dīzeli, mainu eļļu, mainu filtrus, leju logu šķidrumu, mainu klučus un diskus un tik braucu

Standartā man izskatījās šādi:

Tad sagribējās kko uzlabot – it sevišķi, ja beidzot darbojos ar auto saistītā darbā

Pagāšmēness iegādājos R17 baltus spieķus priekš savas bultas (P.S. Tie ir drift čempiņa Eglītes

Uzmērīju:

Tā kā šīs riepas nāk ārā kādus 10mm no arkas, tad esmu aizrunājis tās piepūst ~160Ls...
It kā oriģinālās gaismas arī bija salīdzinoši labas, bet tik un tā no ruuzs iegādājos ksenonu, ko pagāšnedēļ arī ieliku - tāpat vien, lai smukāk:)

(original)
Tad gribēju aplīmēt melnu haubi, jumtu un bagažnieku - darbs apmaksāja ar visu reklāmu un tagad izskatās šādi:

Šobrīd ir nokrāsota matēti melna reste, lai neizceļas hroma detaļas uz restes - ir labāk...

Šīs vasaras plānā ir uzlikt melnu jumtu (50Ls), notonēt logus (55Ls), priekšējo intercooleri ielikt, jo tagad ir miglinieka vietā (+-150Ls), lai var miglas uzstellēt (+- 200Ls).
Kā arī pēc zobsiksnas maiņas (170Ls ) uzlikt powerbox (160Ls) , kas dotu man 143 Zs un 334 Nm:
POWERBOX
Tātad vienā teikumā - nav sporta auto, bet tā kā ir superpierasts un superlēts ekspluatācijā, tad esmu nolēmis nedaudz uzpimpot, lai žirktāks un smukāks

Salonu nofilmēju, lai labāk redzēt

View My Video
Turpinājums sekos - cerams jau uz marta otru pusi!