Tuningu veicu pēc šī DIY, ja nu kādam noder.. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2941881envy wrote:šodien golfs tika pie jauna atslēgas korpusa un saremontēts pie lauriko loga pacēlāja mehānisms :super:
envy VW Golf GTI Exclusive
Re: envy VW Golf GTI Exclusive

*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Signalizāciju pa jaunu nedabūji piekodēt?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nope! atslēdzu ar atslēgu! pielaidu, aizbraucu pēc degvielas, un pults sāka strādāt! teorētiski jau tas pats kas bateriju nomainītJuzix wrote:Signalizāciju pa jaunu nedabūji piekodēt?

stulbā ziema
3 dienas pavizinājos ar itāli, pienācis brīdis ieliet zupu vācietī un sākās problēmas
:mrgreen:
pēc atslēgas tuninga nestrādā pults, jāslēdz ar atslēgu - slēdzenes sasalušas, pēc 15min lūgšanās pasažieru durvis atslēdz sidzeni...
nākamais joks - nedeg neviens tuvais
viena spuldze pipec, otra ierubijās pēc uzšaušanas pa stiklu - jāmaina abas
nezinu kā tas darās 
jāsāk braukt - jūtu, ka rocenes troses man nepatīk - protams, abas sasalušas... sāku braukt, jūtu smaciņu, kluči kaifo...
iedzinu garāžā, lai atkūst, moš paveiksies un nebūs jāmaina jaunās troses, paraustiju ta krietni
p.s. pults sāka strādāt pēc 15 minūšu brauciena

3 dienas pavizinājos ar itāli, pienācis brīdis ieliet zupu vācietī un sākās problēmas

pēc atslēgas tuninga nestrādā pults, jāslēdz ar atslēgu - slēdzenes sasalušas, pēc 15min lūgšanās pasažieru durvis atslēdz sidzeni...
nākamais joks - nedeg neviens tuvais

jāsāk braukt - jūtu, ka rocenes troses man nepatīk - protams, abas sasalušas... sāku braukt, jūtu smaciņu, kluči kaifo...
iedzinu garāžā, lai atkūst, moš paveiksies un nebūs jāmaina jaunās troses, paraustiju ta krietni

Es arī vēl neesmu dabūjis pulti pie dzīvības, čakars ar tām baterijām. Varbūt tev ir kāds ieteikums kā to atrisināt?envy wrote:stulbā ziema![]()
![]()
3 dienas pavizinājos ar itāli, pienācis brīdis ieliet zupu vācietī un sākās problēmas:mrgreen:
nākamais joks - nedeg neviens tuvaisviena spuldze pipec, otra ierubijās pēc uzšaušanas pa stiklu - jāmaina abas
nezinu kā tas darās
GP-1714
If you have two (or more) working keys of your car, then you also the option of doing it without using a VAG-COM. Just do the following:
1. Insert any one of the working keys into the ignition lock and switch to the ON position without starting the engine.
2. Using any of the remaining keys, manually lock your car from the outside.
3. Press either LOCK or UNLOCK on the remote (to be programmed) once, then wait 2 seconds.
4. Press either button again once.
5. Switch off ignition and remove key from ignition.
6. You should hear a beep as a confirmation that the programming is completed
bet man jau otro reizi pēc ilgāka laika pults pastāvēšanas bez baterijām, viņa negāja! paspaidīju, pagrozīju, durvīs, pabraucu 15 minūtes un aizgāja
1. Insert any one of the working keys into the ignition lock and switch to the ON position without starting the engine.
2. Using any of the remaining keys, manually lock your car from the outside.
3. Press either LOCK or UNLOCK on the remote (to be programmed) once, then wait 2 seconds.
4. Press either button again once.
5. Switch off ignition and remove key from ignition.
6. You should hear a beep as a confirmation that the programming is completed
bet man jau otro reizi pēc ilgāka laika pults pastāvēšanas bez baterijām, viņa negāja! paspaidīju, pagrozīju, durvīs, pabraucu 15 minūtes un aizgāja

vakar jau tika piespamotas ap 10lapām par šo tēmu - secinājums - katras dara kā grib! ja viss ar bremzēm kārtībā nekādu problēmu nav, mana vaina, ka atstāju karstas bremzes kupenāAndroid wrote:Eu, a ilgi domāji, pirms atstāt auto ziemā salā uz rocenes?

gribi zināt viedokļu vwmotion vakarnakts spams Tevi gaida

a nekas!Android wrote:Kas tad nu?envy wrote:ja kādam ir interese šitas tūlīt ies uz pārdošanu! nomainīšu zobeni un būs ss.lv![]()

- Android
- Admins
- Has thanked: 0
Tad skaties neuzkāp uz sava krānaenvy wrote:a nekas!Android wrote:Kas tad nu?envy wrote:ja kādam ir interese šitas tūlīt ies uz pārdošanu! nomainīšu zobeni un būs ss.lv![]()
viss labi, tikai maks bik biezāks kļuvis

Good morning? No such thing!
ja kādam interesē, mans pirmais Jazz Blue 1.8T, reku izlikts pārdošanai! http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cinbe.html
Pirms 4 gadiem bija lielisks auto! Kas tagad ar viņu nezinu, bet pēc tam, kad rullis viņu pārdeva bija tikai viens saimnieks ap 30, kam ir sieva un meita, tā kā jābūt ok!

Pirms 4 gadiem bija lielisks auto! Kas tagad ar viņu nezinu, bet pēc tam, kad rullis viņu pārdeva bija tikai viens saimnieks ap 30, kam ir sieva un meita, tā kā jābūt ok!

HSmotorsports darbojas pie džītīaja..
Tiek mainīta zobsiksna ar visiem pričendāļiem, tā laikā atklājās, ka sadalenes blīvslēgs pagalam un vārstu vāka blīve..
Paralēli tiks noregulēta kulise un uzlikta savirze, cerams salabos arī pakaļējo logu tīrītāju!
logu tīrītāja motoriņš psc...
papildus nomainīta celiņsiksna un tās spriegotājs
Tiek mainīta zobsiksna ar visiem pričendāļiem, tā laikā atklājās, ka sadalenes blīvslēgs pagalam un vārstu vāka blīve..
Paralēli tiks noregulēta kulise un uzlikta savirze, cerams salabos arī pakaļējo logu tīrītāju!

logu tīrītāja motoriņš psc...

kādu dienu beigšu, bet ar bmw ākstīties es vairs netaisosfleix wrote:beidz aakstiities ar tiem golfiem

un vispār šitas ir baigi labais eksemplārs

šodien biki pabildēts

nedaudz vairāk bilžu un nedaudz labākā kvalitātē un redzamas full screen te: https://picasaweb.google.com/aleksandrs ... 1746409362
p.s. 2850 LVL

nedaudz vairāk bilžu un nedaudz labākā kvalitātē un redzamas full screen te: https://picasaweb.google.com/aleksandrs ... 1746409362
p.s. 2850 LVL

- spogulis86
- Has thanked: 0
Ooo mans netīrais compacts arī kadrā ticis

Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /