Andrejs666 & Android kopīpašums e21 323i
Re: Andrejs666 & Android kopīpašums e21 323i
Jūs pēctam braukāsiet ar to auto uz maiņām, vai dosiet muzejam?
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ta jau redzēs. Drusku pabraukās un tad uz muzejuMelnais wrote:Jūs pēctam braukāsiet ar to auto uz maiņām, vai dosiet muzejam?

Good morning? No such thing!
-
ar auto restaureeshanu ir taapat kaa ar beerniem - patiikamaakais ir pats radiishasnas processAndroid wrote:Ta jau redzēs. Drusku pabraukās un tad uz muzejuMelnais wrote:Jūs pēctam braukāsiet ar to auto uz maiņām, vai dosiet muzejam?

- Android
- Admins
Vo voParaTr00per wrote:ar auto restaureeshanu ir taapat kaa ar beerniem - patiikamaakais ir pats radiishasnas processAndroid wrote:Ta jau redzēs. Drusku pabraukās un tad uz muzejuMelnais wrote:Jūs pēctam braukāsiet ar to auto uz maiņām, vai dosiet muzejam?

- Nixon
Es par oriģinālo krāsu, izskatās viņa labi.

Tā tak nav ikdienas mašīna, un pa brīvdienām tā skaņas kvalitāte dzirdi nepazudinās.Melnais wrote:Ēm, mērķis šo auto ir restaurēt un nodot muzejam, vai vizināties pa brīvdienām?
Ja otrais, tad galīgi nevienā momentā neredzu jēgu likt oriģinālo audiosistēmu - priekš kam klausītries vismaz 30 gadus vecu aizvēsturisku grabažu?Bez tam, ja nemaldos, tā laika FM frekvence aprāvās pie 105.00 Mhz.
Vēl kas, ja liksiet oriģinālu visu, tad kur ņemsiet oriģinālās tumbeles? Ar mūsdienu skandām nekad nedabūsiet to skanējumu, kāds bija ar oriģinālajām papīrniecēm.

pat kvalitatīva skaņa var pazudināt dzirdi, ja pārlieku skaļi klausies. Skaļi vai kvalitatīvi ir loti dažādi jēdzieni.Nixon wrote: Tā tak nav ikdienas mašīna, un pa brīvdienām tā skaņas kvalitāte dzirdi nepazudinās.

Nu, katrā ziņā dzirdi nevar pazaudēt no nekvalitatīvas stereosistēmas. 
Andi, vērtība tikai saimnieka acīs būs. Uz ielas tas būs tikai 30 gadus vecs bembis.

Andi, vērtība tikai saimnieka acīs būs. Uz ielas tas būs tikai 30 gadus vecs bembis.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Nixon
Melnais, es ar to savu pirmo postu biju domājis, ka tā oriģinālā audiosistēma nav tik traki nekvalitatīva, lai braukājot pa brīvdienām, viņu nevarētu izturēt. 

- Archuks
- BMW
Melnais, iemācies vārdu salikumu "mašīnas vērtība"Melnais wrote:Nu, katrā ziņā dzirdi nevar pazaudēt no nekvalitatīvas stereosistēmas.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Android
- Admins
Melnais wrote:Nu, katrā ziņā dzirdi nevar pazaudēt no nekvalitatīvas stereosistēmas.

Sorry, bet, lai kā negribētos atzīt, tad bik tomēr piekritīšu Melnais.
Es liktu stock galvu, bet skaļruņus stock izmēra,stock vietās, bet jaunus neOEM. Kādus Morel, Focal, DLS.
Un BEZ suBīša. Galvenais ir nesap.. oriģinālo izskatu, bet, kas slēpjas aiz sietiņa, vai caurumiem, jau ir cits stāsts.
Bet ko tur.. ja muzejs, tad muzejs.
Veiksmi darbos!

Es liktu stock galvu, bet skaļruņus stock izmēra,stock vietās, bet jaunus neOEM. Kādus Morel, Focal, DLS.
Un BEZ suBīša. Galvenais ir nesap.. oriģinālo izskatu, bet, kas slēpjas aiz sietiņa, vai caurumiem, jau ir cits stāsts.

Veiksmi darbos!

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
kuu_haa wrote:Sorry, bet, lai kā negribētos atzīt, tad bik tomēr piekritīšu Melnais.![]()
![]()
Un BEZ suBīša. Galvenais ir nesap.. oriģinālo izskatu, bet, kas slēpjas aiz sietiņa, vai caurumiem, jau ir cits stāsts.![]()
Veiksmi darbos!
Kāds vēl muzejs, mobile.de un 15-20k EUR kabatā. Daiļdirsējiem, Alpina B6 maksā ap 30k EUR.
GP-1714
- omulis
- Moderators
Jebkura gadījumā tur nebūs nekāds muzejs, jo masina metīnāt, pārkrāsota utt.kuu_haa wrote:Sorry, bet, lai kā negribētos atzīt, tad bik tomēr piekritīšu Melnais.![]()
![]()
Un BEZ suBīša. Galvenais ir nesap.. oriģinālo izskatu, bet, kas slēpjas aiz sietiņa, vai caurumiem, jau ir cits stāsts.![]()
Veiksmi darbos!
+ par tumbām.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Maksāt ta` maksā, bet vai ir pircēji?Andis wrote:kuu_haa wrote:Sorry, bet, lai kā negribētos atzīt, tad bik tomēr piekritīšu Melnais.![]()
![]()
Veiksmi darbos!
Kāds vēl muzejs, mobile.de un 15-20k EUR kabatā. Daiļdirsējiem, Alpina B6 maksā ap 30k EUR.
Šajā gadījumā tomēr piekritīšu Melnajam, ka par šādiem auto visi runā: "Vāu, cik kruts, vāu, cik labā stāvoklī, super, truper!", utt, bet tad, kad lieta nonāk līdz pirkšanai, manuprāt, ir pavisam cita aina.
Par Androida E30 335i arī daudzi mīza karstu un rāva dūrītē, bet kad auto nonāca līdz sludinājumu dēlim, visi onanētāji nez kur pazuda un E30 tirgojas par ļoti sakarīgu un pieejamu cenu, kocmocc, manuprāt, tur nav nevienā vietā.

p.s. - Tas nav, kā uzbrauciens Androidam - E21 ir ļoti skaists BMW modelis, man ļoti patīk, ar interesi sekošu līdzi restaurācijai.

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Android
- Admins
Par e21 skaļruņiem - oriģinālās vietās varbūt arī būs citi skaļruņi - nebūs nekāda pereģelka un tūnings.auvii wrote:ees ar esmu shoka ka neviens nau nopircis to e30 :O:O:O manupraat cena DIKTI laba vinjam bija
Par e30 335i - aizbrauca uz austriju un šodien nonāca jaunā gādīgā īpašnieka rokās

Jāslēdz ciet 335i topiks

Šādi izskatās E21 oriģinālais maģis? 

Ja tā, tad es silti iesaku tur iebakstīt tur kādu no Nakamichi ražojumiem, būs dizains pareizais, gan skaņa!
Tā tas izskatās iekš e36.

Manuprāt pat labāk par oriģinālo. Tas ir Nakamichi CD-500.
Tā tas aparāts izskatās vnk.

Var vēl citus Nakamichi verķus aplūkot, visiem tāds askētisks dizains un skaņa sit pušu visus Pioneer, Alpine, Clarion tajā cenu kategorijā.

Ja tā, tad es silti iesaku tur iebakstīt tur kādu no Nakamichi ražojumiem, būs dizains pareizais, gan skaņa!

Tā tas izskatās iekš e36.
Manuprāt pat labāk par oriģinālo. Tas ir Nakamichi CD-500.
Tā tas aparāts izskatās vnk.

Var vēl citus Nakamichi verķus aplūkot, visiem tāds askētisks dizains un skaņa sit pušu visus Pioneer, Alpine, Clarion tajā cenu kategorijā.