Locis wrote:kādam interesē E36 sedana jumta šķērstieņi? Varētu būt,ka touringiem, bez reliņiem, tāds pats der.
MontBlanc 2500 laikam,uz auto vēl virsū nav bijis,stāv kastē.
Kādi 50ls gribētos.
Šeit ienāku reti,tā kā var arī zvanīt -26548865.
Līdzi iedošu skrūves jaunas no BM auto ar kurām pieskrūvēt šķērstieņus..
Sveiki! Pērku Mercedes-Benz 190, un arī citus modeļus līdz 94.gadam. Var būt noraksīti,un bez TA. Jebkādā stāvoklī galvainais lai ir ejoš!
Cenu piedāvājat paši. Piedāvājumus PM vai arī zvanot 28724274. Jauku dienu!
Locis wrote:kādam interesē E36 sedana jumta šķērstieņi? Varētu būt,ka touringiem, bez reliņiem, tāds pats der.
MontBlanc 2500 laikam,uz auto vēl virsū nav bijis,stāv kastē.
Kādi 50ls gribētos.
Šeit ienāku reti,tā kā var arī zvanīt -26548865.
Līdzi iedošu skrūves jaunas no BM auto ar kurām pieskrūvēt šķērstieņus(10ls)..
Der arī:
Toyoto Corolla 5d Liftback 93-97
Saab 900 5d,9000,9-5
Alfa Romeo 146,156 Sportwagon
Toyota Camry 4d,97-01
Guntijs wrote:Steidzami meklēju 6L 5W40 + degvielas filtru + eļļas filtru Corollai E12 2.0 D4D.
Moš kādam kāds lētais stūrītis zināms?
Ā, un arī ruporu kaut kādu ar skaņām...
Parulē pāris postus uz augšu!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Guntijs wrote:Steidzami meklēju 6L 5W40 + degvielas filtru + eļļas filtru Corollai E12 2.0 D4D.
Moš kādam kāds lētais stūrītis zināms?
Ā, un arī ruporu kaut kādu ar skaņām...
Es te meklējot sev to eļļu uzdūros uz džeka, kas saka, ka tiek klāt tām eļļām, kuras pilda pēc tam degvielas uzpildes stacijas savās pudelītēs un pārdod.
Viņš man piedāvāja, ja pasūta laicīgi iegādāties pa 3Ls/L 5W40.. Kannas - 4L.
Moš kādam vajag?
Guntijs wrote:Es te meklējot sev to eļļu uzdūros uz džeka, kas saka, ka tiek klāt tām eļļām, kuras pilda pēc tam degvielas uzpildes stacijas savās pudelītēs un pārdod.
Guntijs wrote:Es te meklējot sev to eļļu uzdūros uz džeka, kas saka, ka tiek klāt tām eļļām, kuras pilda pēc tam degvielas uzpildes stacijas savās pudelītēs un pārdod.
Šādi ļoti labi arī var uzdurties uz motor kaput
da tu ko, dzheks tachu teica, ka no lielajaam mucaam, tikai bez navara tirgo...