Riktīgi piedūrīgs izskatās, bet tad arī visu auto vajadzētu kaut kā ieturēt tādā "funk/vintage" stilā.

Tomēr laikam netaisīšu stoikas, jo vēl būs ar bagāžnieka abšivu iespējas izpausties.Rii wrote:imo stoikas nevajag, vismaz iedomājoties kā izskatītos iekš V70, kas necik daudz neatšķiras no 850. uzreiz ir niniopz wrote:es jau esmu nosēdies uz rūtainiem auduma grieztiem, tikai domāju vēl ko darīt ar stoikām.bet nu, tas ir subjektīvi
p.s, par to apgriezienu problēmu nekādu ziņu nav?
Nu salonā itkā valdīs funk, bet tāds nepārspīlēts. ārēji auto tiks sakopts, atspereshowitzer wrote:Rūtainais variants ir super!
Riktīgi piedūrīgs izskatās, bet tad arī visu auto vajadzētu kaut kā ieturēt tādā "funk/vintage" stilā.
opz wrote:Rekords wrote:Man ari ir sa*isti griezti.. Isteniba laba ideja, ja nepatiks tad tapat butu janem jauni..
Jalasa bus sis topiks un jaseko lidzi vai nebusi atradi labu audumu, labaa cena..
[/quote]opz wrote:starpcitu stanceworkos redzēju interesantu ideju e36 kupejai, grieztiem noņemta abšiba un uztaisīti griesti uz parastās plastmasas uzlaists tipa stickerbomb, tobiš visi griesti uzlīmēs viena otrai virsū, izskatijās stilīgi pēc manam domām, un orģināli jau nu tiešām.![]()
Paldies, tiks iečekots.
Manā skatījumā tas jumta tapsējums varētu būt darāmo darbu apakšgalā - pirms tam būtu jāsaveido ārējais izskats.opz wrote:Paldies, tiks iečekots.![]()
Bet nu, nevarēsi nepiekrist, ka melnus griestus paspēšu ielikt vienmēr, bet gribās kkā interesantāk, tāpēc arī domāju paeksperimentēt, pie reizes iepraktizēties, kā tos mežoņus pārvelk.
principā ir tā, ka pagaidām uz iekšdarbiem tiek likts uzsvars, jo to var darīt mājās, jo apsildamas garāžas nav, līdz ar ko ārējais izskats tiek atlikts uz siltāku laiku.Android wrote:Ja tomēr izdomā ķerties pie griestiem, rekur pāris bildes iedvesmai:Vispār būtu interesanti izlīmēt griestus ar oldschool padomju tapetēm SpoilerShow
:latvietis_praktiskais:Martinss wrote:Jā, davai, vēl norūsini haubi, pieliec bamperus uz savilcējiem, uzliec bleķiniekus
+Android wrote: Vispār būtu interesanti izlīmēt griestus ar oldschool padomju tapetēm
:andrejsalas_un_piena_šallinieks_parastais:Fetka wrote::latvietis_praktiskais:Martinss wrote:Jā, davai, vēl norūsini haubi, pieliec bamperus uz savilcējiem, uzliec bleķiniekus![]()