JG kriizes vectra, jeb mans draugs pusautomatsDD

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Post Reply
JG
Has thanked: 0
Been thanked: 0

JG kriizes vectra, jeb mans draugs pusautomatsDD

Post by JG »

tātas viss aizsakās 2010. gada vasaras beigās kad tuvojās septembris un sāka vajadzēt ekonomisku auto ar ko parvietoties ikdienā uz augstskolu un mājās, parcik iepriekš pārvietojos ar loti labu un smuku mk2 tika apsvērta par dīzela transplantēšanu attiecīgajam auto, izmeklējos motoram donoru, bet 2vu nedelu laikā neko neatradu, tā vienu dienu izdomāju ka jaapasktās kādus auto piedāvā ar gāzes iekārtu, atveru ss.lv panemu meklēt, un izmet ka ir vesal chupa auto pa zemām cenām, ok piemetu velvienu kritēriju apskate uz gadu, meklējamo loks samazinās, un tad parādijas mans sibriza krizes auto, jeb opel vectra, tepat tukuma rajonā, ok izdomaju ka jabrauc apskatities, aizbraucu un secinu ka sausmas ar vinu pilnigas, bet ekonomija un vajadziba pēc auto spieda tāpēc nosplāvos, un nopirku to miskasti, visu atlikusho dienas dalu njirgājos un taisiju visadus ssūdus, bet beigās šausmīgi tas auto iepatikās un sāku kko taisīt.

kad auto iegādājos tas bija aprīkots ar ideāli salauztu priekšejo resti, tā viena lietaina diena izdomāju, ka kkas ar vinu jadara un uztaisiju no vinas kko sitadu

Image

vēl pa so laiku diezgan intresanta veidā auto bija ticis pie R15 lietajiem diskiem.

tad 'wel nomainiju gāzei reduktoru jo tas bija kkads italu, un chakarēja man smadzenes. tā ipaši neko nedarot tā arī vālēju, kamēr viens klasesbiedrs pardeva sava senca veco mašīnu, kas arī izrādijas vectra, izdomāju būs man donors, un pa lūznu cenu viņu nopirku, priecēja tas ka visa priekšas optika bija kā jauna, un bija arī originālie miglenieki, ok optiku no donora sabāzu uz sava, un braukaju talāk, domādams jau ka pavasarī no donora jāparliek visas durvis un motors, jo kā gajijies kā ne donors bija ar C20ne dzinēju un visu tam piederošo visas disku bremzes, utt.

nu ta uzliku ziemas gumiju, un braucu lidz vienā jaukā dienā izdomāju no aizmugures arkām sniegu izdauzīt, un izdauziju ar visu špakteli ko iepriekšejais īpašniex bija uzklājis biezā slānī, nu tad neatlika nekas cits kā nopitni to auto remontēt, jo bija pa šo laiku man vinš dikti iepaticies, parcik pašam ir pieejami visi instrumenti un rokas arī gluzi nav kreisās sāku kko darīt.

nu tālāk vairāk jau bus bildes, jo viesiem jau tpat bus zb, mana runašana :-D

kad auto iedzinu garažā un nokusa sniegs pavērās šitāds skats

Image
Image

nu izdomāju ka pie reizes arī slieksni jāsametina tāpēc arī no tā norāvu visu nost, un sanāca šitā

Image
Image

nu tad ņēmu draugu flexi un skrūvgriezi un sāku griezt

Image
Image
Image

kad visu izgrizu un secināju cik dzili tai vietā kur saule neiespid esmu, sāku visu veidot pa jaunu

Image
Image
Image

arka bish platāka sanāca, lkam vajadzēs R16 un 225 uz vasaru :yo:

parcik no pirmas metinatas puses aizmirsu bildes uztaist, tad otra puse uztaisiju procesu kā arku būvēju, nemam golf 2 priekšējo spārnu, apraizam, izgriežam opelī caurumu un liekam iekša :lol:

Image
Image

kad viss bija sashpaktelēts, un saslīpēts sāku krāsot, atdzīšos ka krāsoju pirmo reizi, tāpēc ir padaudz visādi kashaki, gan uz slīpēšanu gan krāsošanu, bet bez patjokiem vismaz., nākošhreiz zināšu ka jākrāso ir visa mašina reizē nevis pa daļam, lai neatšķiras tonis.

un galā ir sanācis kkas šitāds

Image
Image

principā ar rezultātu esmu par 80% apmierinats, un izbaudu braukšanu pa lēto, ir patīkami ka kkur stāvot un kadu gaidot war aizmirst par motora slāpēšanu :yo:
T.K.

Re: JG kriizes vectra, jeb mans draugs pusautomatsDD

Post by T.K. »

Labi esi pastradajis..! :)
opz

Post by opz »

Izskatās ka rokas aug no pareizās vietas. :cool:
tagad vajag sēdināt, po**j ka ikdienas auto. :naac:
rrrainis

Post by rrrainis »

Cepums par padarīto :)
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Android
Admins

Post by Android »

Vienīgais, kas iešaujas prātā - :emo:
Good morning? No such thing!
Add

Post by Add »

ir patīkami ka kkur stāvot un kadu gaidot war aizmirst par motora slāpēšanu :yo:
veci, Tev nevajag mashiinu.
JG

Post by JG »

desinja wrote:
ir patīkami ka kkur stāvot un kadu gaidot war aizmirst par motora slāpēšanu :yo:
veci, Tev nevajag mashiinu.
ko tad? :-D
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Afigetj - es laikam, ieraugot tādas arkas un sliekšņus, būtu to auto zaļu nokrāsojis un izbarojis govīm.
Nu, cepuri nost par padarīto, uz tā autiņa jauno bleķu laikam vairāk, ne kā oriģinālo. :D
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
JG

Post by JG »

nu apmeram taa arii ir :)
omulis
Moderators

Post by omulis »

A kāds Tev golfs? Topiks ir? :)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Nixon

Post by Nixon »

Ja nemaldos, tad Golfu pārdod/nopārdeva. :roll:
Image
Sarmiņš

Post by Sarmiņš »

varu piedāvāt tev donoru, nu to, kas no viņa pāri ir palicis , skaitās gt modulis... whateva...
Image
Image
JG

Post by JG »

golfa topix ar šet kkur klejo, ja nemaldos pie projektiem :wink:, bet golfs jau ir izjaukts un pardots
Post Reply