kad auto iegādājos tas bija aprīkots ar ideāli salauztu priekšejo resti, tā viena lietaina diena izdomāju, ka kkas ar vinu jadara un uztaisiju no vinas kko sitadu

vēl pa so laiku diezgan intresanta veidā auto bija ticis pie R15 lietajiem diskiem.
tad 'wel nomainiju gāzei reduktoru jo tas bija kkads italu, un chakarēja man smadzenes. tā ipaši neko nedarot tā arī vālēju, kamēr viens klasesbiedrs pardeva sava senca veco mašīnu, kas arī izrādijas vectra, izdomāju būs man donors, un pa lūznu cenu viņu nopirku, priecēja tas ka visa priekšas optika bija kā jauna, un bija arī originālie miglenieki, ok optiku no donora sabāzu uz sava, un braukaju talāk, domādams jau ka pavasarī no donora jāparliek visas durvis un motors, jo kā gajijies kā ne donors bija ar C20ne dzinēju un visu tam piederošo visas disku bremzes, utt.
nu ta uzliku ziemas gumiju, un braucu lidz vienā jaukā dienā izdomāju no aizmugures arkām sniegu izdauzīt, un izdauziju ar visu špakteli ko iepriekšejais īpašniex bija uzklājis biezā slānī, nu tad neatlika nekas cits kā nopitni to auto remontēt, jo bija pa šo laiku man vinš dikti iepaticies, parcik pašam ir pieejami visi instrumenti un rokas arī gluzi nav kreisās sāku kko darīt.
nu tālāk vairāk jau bus bildes, jo viesiem jau tpat bus zb, mana runašana

kad auto iedzinu garažā un nokusa sniegs pavērās šitāds skats

nu izdomāju ka pie reizes arī slieksni jāsametina tāpēc arī no tā norāvu visu nost, un sanāca šitā

nu tad ņēmu draugu flexi un skrūvgriezi un sāku griezt

kad visu izgrizu un secināju cik dzili tai vietā kur saule neiespid esmu, sāku visu veidot pa jaunu

arka bish platāka sanāca, lkam vajadzēs R16 un 225 uz vasaru

parcik no pirmas metinatas puses aizmirsu bildes uztaist, tad otra puse uztaisiju procesu kā arku būvēju, nemam golf 2 priekšējo spārnu, apraizam, izgriežam opelī caurumu un liekam iekša

kad viss bija sashpaktelēts, un saslīpēts sāku krāsot, atdzīšos ka krāsoju pirmo reizi, tāpēc ir padaudz visādi kashaki, gan uz slīpēšanu gan krāsošanu, bet bez patjokiem vismaz., nākošhreiz zināšu ka jākrāso ir visa mašina reizē nevis pa daļam, lai neatšķiras tonis.
un galā ir sanācis kkas šitāds

principā ar rezultātu esmu par 80% apmierinats, un izbaudu braukšanu pa lēto, ir patīkami ka kkur stāvot un kadu gaidot war aizmirst par motora slāpēšanu