Gribēju parādīt savu auto...
nu sākumā bija man Prelude 4gen...gāja raibi ar viņu, bet nu tika 2010.gada augusta sākumā iemainīts pret Mitsubishi Galant GLS '97 ar 2.0 motoru, ir 133 zs, nezinu cik palikušies, bet iet tīri labi, nu tāpat kā Prelude, lai gan skaitās nemotors!

Sākumā ar rozā brillēm likas viss forši un jauki, bet nu sāku pieķerties visādām šaizītēm, kas nopērkot nāca līdz...
pirmais klimats, nu kondiška, ex-saimnieks teica ka nav lietojis viņu, un iepriekš pērkot ex-ex-saimnieks teicis ka vajg tik uzpildīt, nu es arī tā izdarīju, un viss freons man salona ārā!

Tad mēģināju sataisīt buferi, jo kad pirku pamanīju ka tāds nesmuks, bet nodomāju ka nekas traks, bet nu dauzīts bija, bet ļoti dīvaini un pafirši sataisīts! Nu tas man sīkums vienas dienas darbs, un gāžams variants līdz pavasarim, kad sakrāsošu bija labs!
Nopirkti un nomainiti miglas lukturi, iepriekšējie bēdīgā stāvoklī...
bildes no procesiem...

Tālāk pats nepatīkamais bija ar kārbu un sajūgu, pērkot jau likās dīvaini likt ātrumos, bet nodomāju ka esmu pieradis pie savas Preludes kārbas un tas citām tā normāli, bet nekā, laikam ejot vsp atteicās sajūgs un kārba, bet mocījos vēl, LĪDZ pēkšņi visas siksnas uz pusēm...nu nekas cits neatlika ka aizvilkt uz servisu un nodot viņu gādīgajās rokās...tika taisīts! Pateicu lai sataisa vēl visādas lietas kā kārbu, sajūgu, vibrējošo aizmugurējo gūlti, jaunas siksnas, siksnu ruļļus..pēc divu nedēļu gaidām saņēmu savu MiGal no servisa, un servisa izraksts bik šokēja!

NU nodomāju nu gan viss būs kārtībā, un kādu laiciņu pabraucu...LĪDZ palika aukstāks, un gaidīju siltumu no pečkas, bet NĒ, auksts kā leduskapī

Tad laikus nopirkit R15 bleķa diski ar labām GOODYEAR riepām(ko tēvs atdeva

Sētā viens mudaks ņēma un iebrauca man durvīs, bet godīgs būdams pīpināja līdz apskatos pa logu kas un kā...un sarunājām ka par $$$ viss būs normāli, pa to naudu ielēju pilnu bāku un nopirku durvis tādā pašā krāsā, bet bez apšivkām un pravotku! bet nekas...pavasarī!
laikam ejot, gribēju labākas gaismas jo stock lukturi ir kā svečturīši

pa visu šitam lēnām tika sataisīts audio, JVC kkāds maģis tika nomainīts pret Pioneer DEH-P6800MP ar pūlti, skan tīri jauki...

tumbas orģinālās nomainītas pret HERTZ serijas aizvietotājiem 13cm un 16cm koaksālajiem midbasu skaļruņiem, bildes no procesiem nav... bet skan skaļi bez subi pat ļoti labi!!!
par nelaimi šajā ziemā paša sētā, braucot atpakaļ gaitā nolauzu buferi

tgd par retrofitiem...process tāds pailgs, bet nu pabeigts tikai vakar, un šodien safočēts...

gabarīti kā demon eyes

tuvie

Tālāk plāni...
nu par to Buferi...nezinu vēl, ja izdosies dabūt Sport Edition tad tas..ja nē tad šo pašu sataisīšu un sakrāsošu
Sēdinājums, tas tiks veikts ar EIBACH 3cm sēdinājumu...protams vēl jāpasūta no dīleriem....
diski, šie R16 tiks mēģināti pārdoti, un pāriet uz R17 Mitsubishi orģinālajiem...

Salons...tiek sapņots par ādu, nezinu kā vēl sanāks...
tā kā auto nepārtraukti tiek vislaik čubināts topics tik vislaik atjaunināts!