RL. Galant GLS

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

RL.
Has thanked: 0
Been thanked: 0

RL. Galant GLS

Post by RL. »

Sveiki, es te tāds jauniņais burnout.lv bet nu liels auto piekritējs.
Gribēju parādīt savu auto...
nu sākumā bija man Prelude 4gen...gāja raibi ar viņu, bet nu tika 2010.gada augusta sākumā iemainīts pret Mitsubishi Galant GLS '97 ar 2.0 motoru, ir 133 zs, nezinu cik palikušies, bet iet tīri labi, nu tāpat kā Prelude, lai gan skaitās nemotors! :-D
Sākumā ar rozā brillēm likas viss forši un jauki, bet nu sāku pieķerties visādām šaizītēm, kas nopērkot nāca līdz...
pirmais klimats, nu kondiška, ex-saimnieks teica ka nav lietojis viņu, un iepriekš pērkot ex-ex-saimnieks teicis ka vajg tik uzpildīt, nu es arī tā izdarīju, un viss freons man salona ārā! :? šaize...nu šī problēma vēl nav atrisināta...bet ir paredzēta pavasarī tikt ar viņu kārtībā, nafig klimu ja nav A/C! :D
Tad mēģināju sataisīt buferi, jo kad pirku pamanīju ka tāds nesmuks, bet nodomāju ka nekas traks, bet nu dauzīts bija, bet ļoti dīvaini un pafirši sataisīts! Nu tas man sīkums vienas dienas darbs, un gāžams variants līdz pavasarim, kad sakrāsošu bija labs!
Nopirkti un nomainiti miglas lukturi, iepriekšējie bēdīgā stāvoklī...
bildes no procesiem...
Image
Image
Image
Image
Tālāk pats nepatīkamais bija ar kārbu un sajūgu, pērkot jau likās dīvaini likt ātrumos, bet nodomāju ka esmu pieradis pie savas Preludes kārbas un tas citām tā normāli, bet nekā, laikam ejot vsp atteicās sajūgs un kārba, bet mocījos vēl, LĪDZ pēkšņi visas siksnas uz pusēm...nu nekas cits neatlika ka aizvilkt uz servisu un nodot viņu gādīgajās rokās...tika taisīts! Pateicu lai sataisa vēl visādas lietas kā kārbu, sajūgu, vibrējošo aizmugurējo gūlti, jaunas siksnas, siksnu ruļļus..pēc divu nedēļu gaidām saņēmu savu MiGal no servisa, un servisa izraksts bik šokēja! :shock: tika sataisīts/nomainīts sajūgs, ar izpiedējgūltni, vēl kurvis, kārbai 1.vārpstas gūltnis, 1. un 2. roba sinhronizatori, labais aizmugurējais riteņa rumbas gūltnis, visas siksnas un rullis!
NU nodomāju nu gan viss būs kārtībā, un kādu laiciņu pabraucu...LĪDZ palika aukstāks, un gaidīju siltumu no pečkas, bet NĒ, auksts kā leduskapī :D pēc pašdiognostika noskaidroju ka pati galva beigta...tika sagādāta cita un siltums atgriezās... :cool:
Tad laikus nopirkit R15 bleķa diski ar labām GOODYEAR riepām(ko tēvs atdeva :naac: ) piereizes uzliktu uz savirzi, priekša šķiba bija, bet aizmugure bija laba!
Sētā viens mudaks ņēma un iebrauca man durvīs, bet godīgs būdams pīpināja līdz apskatos pa logu kas un kā...un sarunājām ka par $$$ viss būs normāli, pa to naudu ielēju pilnu bāku un nopirku durvis tādā pašā krāsā, bet bez apšivkām un pravotku! bet nekas...pavasarī!

laikam ejot, gribēju labākas gaismas jo stock lukturi ir kā svečturīši :D :D :D sākumā hrenonizējos bet nekā labāka nebija...sāku apsvērt retrofitus, no Mitsubishi club biedra tika aizgūta ideja no VW Passat B5.5 lukturiem...iegādājos pa vienai sasitas lampas pa sviestmaizēm :D bet to visu vēlāk...pastāstīšu
pa visu šitam lēnām tika sataisīts audio, JVC kkāds maģis tika nomainīts pret Pioneer DEH-P6800MP ar pūlti, skan tīri jauki...Image
tumbas orģinālās nomainītas pret HERTZ serijas aizvietotājiem 13cm un 16cm koaksālajiem midbasu skaļruņiem, bildes no procesiem nav... bet skan skaļi bez subi pat ļoti labi!!!

par nelaimi šajā ziemā paša sētā, braucot atpakaļ gaitā nolauzu buferi :emo: šaize, saliku atpkaļ līdz pavasarim, tgd negribas krāmēties, bet nu tur mainās domas...par šī paša taisīšanu vai pāriet uz Sport Edition buferi, bet LV šausmīgs retums, bet LT ir, taka iespējams pāriešu uz tādu...!
Image
tgd par retrofitiem...process tāds pailgs, bet nu pabeigts tikai vakar, un šodien safočēts...
Image
Image
Image
Image
Image
gabarīti kā demon eyes :twisted:
Image
tuvie
Image

Tālāk plāni...
nu par to Buferi...nezinu vēl, ja izdosies dabūt Sport Edition tad tas..ja nē tad šo pašu sataisīšu un sakrāsošu
Sēdinājums, tas tiks veikts ar EIBACH 3cm sēdinājumu...protams vēl jāpasūta no dīleriem....
diski, šie R16 tiks mēģināti pārdoti, un pāriet uz R17 Mitsubishi orģinālajiem...Image
Salons...tiek sapņots par ādu, nezinu kā vēl sanāks...

tā kā auto nepārtraukti tiek vislaik čubināts topics tik vislaik atjaunināts!
Last edited by RL. on 26 Jan 2011, 13:15, edited 2 times in total.
Autokrāsotājs :grudaks:

BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Re: RL. MiGal braucamais

Post by howitzer »

SveikC ar auto. ;)
Patīk šis Galantais, tāds, glīts padevies, manuprāt, no ikdienas japoškām. :)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Ch.

Post by Ch. »

nice, arī te ar gaumi viss kārtībā! ;)
lampas verī naiss :naac:
Sveikts!
Sodit slidgultnus uz spiediena
howitzer
M30

Post by howitzer »

p.s. - "Sport Edition" skaitās šis buferis?
Image
Tīri glīts liekas, esmu dažiem uz ielas redzējis.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

Lai rokas nenolaižas! :cool:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
RL.

Post by RL. »

paldies visiem, ja līdzekļu neaptrūks rokas nenolaidīsies!!! :yo:
howitzer wrote:p.s. - "Sport Edition" skaitās šis buferis?
tas ir VR4 bufers...ja vien tādu varētu dabūt :emo: :emo: :emo: ļoti tādu vēlētos...bet TĀDS deficīts!

Image mans meklētais ir šāds! :yo:

opz

Post by opz »

sveikts ar mašīnu, baigi patīk kā lukturi izskatās, it īpaši gabarīti. :cool:
Lai izdodas visu sadarīt kas iecerēts. :twisted:
Foxijs

Post by Foxijs »

šitie smuki vizuāli, cerams sakopsi skatāmāku :)
howitzer
M30

Post by howitzer »

RL. wrote:paldies visiem, ja līdzekļu neaptrūks rokas nenolaidīsies!!! :yo:
howitzer wrote:p.s. - "Sport Edition" skaitās šis buferis?
tas ir VR4 bufers...ja vien tādu varētu dabūt :emo: :emo: :emo: ļoti tādu vēlētos...bet TĀDS deficīts!
Vai nevar dabūt kādu sakarīgu repliku? :hvz:

Image
RL.

Post by RL. »

Neviens LV netaisa...plus replikai vajadzēs miglas lukturus, bez tiem buferim jēga kritās, un tas miglas ir tādas specifiskas!

Es uzrakstīju pāris e-pastus kaimiņiem Lietuviešiem, bet neviens nav devis atbildes... :hvz:

rixis

Re: RL. MiGal Galant GLS

Post by rixis »

hmm..nu hz..tas, ko tu nosauci par vr4 bamperi es vairākiem galantiem esmu redzējis ;)

bet nu:
+1, ka ar gaumi ir ok :cool:
un lai izdodas sakopt auto :cool:
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
tolx

Post by tolx »

Vr4 vajag klāt arī Motoru un kardānu
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Jāpiekrīt vairumam, ka patīk šis auto vizuāli :D Ģimenes draugiem šāds bija, kad tikko iznāca 1997. gadā, toreiz likās baigi krutais auto :shura:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
RL.

Post by RL. »

rixis wrote:hmm..nu hz..tas, ko tu nosauci par vr4 bamperi es vairākiem galantiem esmu redzējis ;)
:
Nu ir ir Latvijā tādi, uz vienas rokas izskaitāmi ar šo bamperu kitu!
Bet neviens īsts VR4 man liekas nav, ja nu vienīgi vecie modeļi ir...bet no šiem jaunajiem 2.5twinturbo 4x4 un ar to VR4 vizuālo, un Recaro salona kitu nav neviens.

Atbildot par šī izskata, tādēl jau tika ņemts, jo viņš tāds NIKNS! :twisted: un aizmugure atsit BMW 3šo sēriju!

rixis

Re: RL. Galant GLS

Post by rixis »

es vēl redzēju, ka uz detaļām stāv ar tādiem bamperiem, kādi 2-3 ;)
ss.lv..moš jau nopirkti :D
jurci-s

Post by jurci-s »

Super šitas auto labs.. :) Man ar tāds bija tiaki universāls, mīnuss tas ka aizmugurējās arkas šitiem baigi rūsē, bet pēc skata gan ir dikti labs, tāds šārks izskatās. veiksmi darbos. ;)
RL.

Post by RL. »

rixis wrote:es vēl redzēju, ka uz detaļām stāv ar tādiem bamperiem, kādi 2-3 ;)
ss.lv..moš jau nopirkti :D
sēēēēn jau nopirkti! Runājot vēl ar šrota īpašniekiem, viņiem nav izdevīgi ņemt šitos sport versijas, jo it kā neatmaksājas....

Ja grib īstu, tad jāgāž uz UK jāpastrādā kāds laiciņš jānopērk īstais VR4 jo viņi ir tikai ar nepareizo stūri, jāgāž uz Latviju, un jāpārkrāmē stūre!
jurci-s wrote:Super šitas auto labs.. :) Man ar tāds bija tiaki universāls, mīnuss tas ka aizmugurējās arkas šitiem baigi rūsē, bet pēc skata gan ir dikti labs, tāds šārks izskatās. veiksmi darbos. ;)
Jap...aizmirsu pateikt, ka plānos vēl ir pārmetināt arkas! Bet labi ka šitiem nāk remontarkas! Mājas pusautomāts un smilšu strūkla ir, takšto tas arī pavasarī, Tad atliks mošs viss autiņš krāsot gandrīz! :D abi buferi, arkas, durvis!

MP_ICE

Post by MP_ICE »

Kur tu tās lēcas dabūji ko tajos lukturos ielikt, un pēc tam viņus var normāli regulēt un korektors darbojas?
Lukturi izskatas labi :cool:
Vienkārši man tāds pats drapaks, varētu padomāt par tādiem lukturīšiem :)
rixis

Post by rixis »

RL. wrote:Jap...aizmirsu pateikt, ka plānos vēl ir pārmetināt arkas! Bet labi ka šitiem nāk remontarkas! Mājas pusautomāts un smilšu strūkla ir, takšto tas arī pavasarī, Tad atliks mošs viss autiņš krāsot gandrīz! :D abi buferi, arkas, durvis!
tikai šoreiz apaļas arkas, nevis taisnas :shura:
RL.

Post by RL. »

rixis wrote:
RL. wrote:Jap...aizmirsu pateikt, ka plānos vēl ir pārmetināt arkas! Bet labi ka šitiem nāk remontarkas! Mājas pusautomāts un smilšu strūkla ir, takšto tas arī pavasarī, Tad atliks mošs viss autiņš krāsot gandrīz! :D abi buferi, arkas, durvis!
tikai šoreiz apaļas arkas, nevis taisnas :shura:
skills jau uzkrāts...un šitiem nāk remontarku komplekts...par to nesatraucos! :naac: bet aizrādījums vietā!
MP_ICE wrote:Kur tu tās lēcas dabūji ko tajos lukturos ielikt, un pēc tam viņus var normāli regulēt un korektors darbojas?
Lukturi izskatas labi :cool:
Vienkārši man tāds pats drapaks, varētu padomāt par tādiem lukturīšiem :)
Aprakstā rakstīts, ka Passat B5.5...un jā var regulēt gan ar orģinālo skrūvi kā arī regulēšanas motoriņu!

Locked