Krish Audi 80 quattro
Re: Lambertino Audi 80 quattro
Ko tur žēlot? Parasti bleķi pa štuku un tā...opz wrote:kkā pēdējā laikā kvatriķis tiek vislaik kkādā kupenā ielipināts, žēl nav?

Last edited by Melnais on 17 Jan 2011, 18:01, edited 1 time in total.
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Jā, un kur lai ņem normālu kvatro, kad gribas tādu iegādāties? 99% galu ņem šitā!
p.s. - cerams, ka Lambim pašam viss kedā!

p.s. - cerams, ka Lambim pašam viss kedā!

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- kakulaacis
- Been thanked: 0
Lambertino wrote:Tam es ticu, ka tu saprotiEDX wrote:To es saprotu
![]()
Īss reports par braucieniem. Kā jau daudzi zin, ar jubiļeiku braucu es un Ralfiņš.
1. brauciens rssf - labais luktus, pavarots, zem lukturu līste, pak. bampera sākums
2. brauciens es - Redzams bildēKreisais lukturs, pavarots, kapots, spārns, pak. bampera beigas
3. brauciens es - pa lielam nebija ko skādēt, kurā brīdī pusas beidzās, nezinam, bet nu apmēram tagad.
4. brauciens rssf - itkā jau dauzīt vairs nav ko, bet rssf tomēr atrada, ka pakaļ spārns vēl ir vesals un lukturs arī, tātad vajadzēja arī to izdarīt
5.brauciens es - nu jau toč vairs nav ko
6. brauciens rssf - nu toč nav ko vairs salauzt

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Man liekas, ka tagad es zinu, kurš mazajam kuleņmetējam Ralfiņam iemācija tos apgriezienu gaisā taisītkakulaacis wrote:Lambertino wrote:Tam es ticu, ka tu saprotiEDX wrote:To es saprotu
![]()
Īss reports par braucieniem. Kā jau daudzi zin, ar jubiļeiku braucu es un Ralfiņš.
1. brauciens rssf - labais luktus, pavarots, zem lukturu līste, pak. bampera sākums
2. brauciens es - Redzams bildēKreisais lukturs, pavarots, kapots, spārns, pak. bampera beigas
3. brauciens es - pa lielam nebija ko skādēt, kurā brīdī pusas beidzās, nezinam, bet nu apmēram tagad.
4. brauciens rssf - itkā jau dauzīt vairs nav ko, bet rssf tomēr atrada, ka pakaļ spārns vēl ir vesals un lukturs arī, tātad vajadzēja arī to izdarīt
5.brauciens es - nu jau toč vairs nav ko
6. brauciens rssf - nu toč nav ko vairs salauzt

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Jau tiek domātsNixon wrote:Lambert, tev jāpapildina autoparks... vajag laužamo Q! Bet domāju, ka tāda tev jau ir, tātad vajag ielas auto.

Pašlaik acis velk uz k kādu, ap 2000.g. a4 1.9 tdi

Un neko man nav žēl, nu ok, bišku jau ir protams

- Lambertino
Vai kādreiz neesmu padalijies ar savu autoparku labiem draugiem?r.a.b wrote:Es domāju ,ka jubiļeika ir jāpiešķir man ar freimo mēs parādīsim ,kā tā štelle ir jāiznīcina

p.s šodien iepirkta jauna pusass (kura bija vienkārši novērpta), lampas, pavaroti, pak.bampers, priekš bumpers. Domāju, ka ADparts rīt jau visu saliks pa vietām un varēs turpināt ceļu

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
cik viss šis tev kopā izmaksāja ?Lambertino wrote:Vai kādreiz neesmu padalijies ar savu autoparku labiem draugiem?r.a.b wrote:Es domāju ,ka jubiļeika ir jāpiešķir man ar freimo mēs parādīsim ,kā tā štelle ir jāiznīcina
p.s šodien iepirkta jauna pusass (kura bija vienkārši novērpta), lampas, pavaroti, pak.bampers, priekš bumpers. Domāju, ka ADparts rīt jau visu saliks pa vietām un varēs turpināt ceļu

un buferi būs mašīnas krāsā vai [censored] kādā ?

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Lambertino
Pašlaik vis būs tajā censored krāsā, aizmugurē bampera uzliku arī nelikšu, jo ziema vēl būs, un sasalušie ledus kalni arī
Izmaksāja man tas vis naudu, kura nepārsniedz prieku, ko esmu guvis visā šajā ziemas laikā
Vienīgais, protams ko gribētos, ir papildus HP

Izmaksāja man tas vis naudu, kura nepārsniedz prieku, ko esmu guvis visā šajā ziemas laikā

zelta vārdiLambertino wrote:Pašlaik vis būs tajā censored krāsā, aizmugurē bampera uzliku arī nelikšu, jo ziema vēl būs, un sasalušie ledus kalni arī![]()
Izmaksāja man tas vis naudu, kura nepārsniedz prieku, ko esmu guvis visā šajā ziemas laikā![]()

- Nixon
Nu, vot... iegādājies ikdienai kādu dīzeli un Jubiļeika tiek trasēm.Lambertino wrote:Jau tiek domātsNixon wrote:Lambert, tev jāpapildina autoparks... vajag laužamo Q! Bet domāju, ka tāda tev jau ir, tātad vajag ielas auto.![]()
Pašlaik acis velk uz k kādu, ap 2000.g. a4 1.9 tdifwd
Un neko man nav žēl, nu ok, bišku jau ir protamsGribu izbaudīt nokavēto, ko ar e46 neatļāvos. Un arī vasarai tas man labi noderēs, jo būs lielāks po...isms