Jautājums, kā Tu viņu sēdināsi, tieši par aizmuguri domāju? Flipotais tilts būs?

Mikuzz wrote:Mosīts ir pakāpi švakāks ražojums, ja gribās ņemties, tad labāk ar vaz'u.
Jautājums, kā Tu viņu sēdināsi, tieši par aizmuguri domāju? Flipotais tilts būs?
juriz wrote:moš ar fleksi![]()
varbūt noņem to atsperi, un uz šrotu, varbūt ir kas tādā pašā diametrā, tik īsāks.
ja kas, moš kādā šrotā ir kāds vecs BMW 315, tam praktiski Moskviča motors (t.i. otrādi).
priekshaa jau naaklapsins wrote:juriz wrote:moš ar fleksi![]()
varbūt noņem to atsperi, un uz šrotu, varbūt ir kas tādā pašā diametrā, tik īsāks.
ja kas, moš kādā šrotā ir kāds vecs BMW 315, tam praktiski Moskviča motors (t.i. otrādi).
būtu jau labi, ja mosītim būtu atsperes
BMW ar lāgām?juriz wrote:moš ar fleksi![]()
nu jā, bet man nevajagImI wrote:priekshaa jau naaklapsins wrote:juriz wrote:moš ar fleksi![]()
būtu jau labi, ja mosītim būtu atsperes![]()
Nixon wrote:lapsins wrote:manos plānos ir uzturē auto tādā stāvoklī vēl vismaz piecus gadus
lapsins wrote:Interēse jūsu domas. Kā mosīts varētu izskatīties, ja būtu kas līdzīgs šim?
nosēdināts, sapulēts un ar baltām riepām. kkur redzēju bildi netā, izskatījas![]()
Bet nu ja kļūdos, tad labāk atrunājiet mani
howitzer wrote:Vispār, super auto!
Pats ar šādu gan braukt mācījos, gan šķērsām likt.![]()
Atceros, kā sencītis bija pievilcis rokas bremzi līdz kliņķim, tā, ka cirtās uz asfalta un tad es pa kluso rajonā, 90 grādu līkumā uz kādiem 60km/h "praktizēju iemetienu", idiots...
Īstenībā, līdz šai dienai brīnos, kā nekur neiepisu, vai neapgāzos, jo sencis bija medību nolūkiem mosīša pakaļgalu ievērojami paaugstinājis.
Vispār, lai izdodas saskrūvēt un sapucēt, mūsdienās mosīšus uz ielām vispār nevar redzēt, kur nu vēl glamūrīgus un sapucētus.