Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Par sho laikam ir runa
http://cgi.ebay.com/Sports-Webcam-80-Mi ... 255ca4de4d
Par taadu cenu laikam buus jaapanjem paspeeleeties

http://cgi.ebay.com/Sports-Webcam-80-Mi ... 255ca4de4d
Par taadu cenu laikam buus jaapanjem paspeeleeties

čalis kkā cenšās kompensēt savu pārvietošanās līdzekli (baidos to tumšo objektu saukt par auto).Lambertino wrote:Tautai jāzin savi varoņi![]()

Sodit slidgultnus uz spiediena
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
nunez, manaas aciis jeega tam pasaakumam ir, ja peectam var numura ziimi atpaziit vismaz. citaadi tas ir pilniigi bezjeedziigi...
- petka17
- Been thanked: 4 times
man ir gadijies, ka uz brīvības ielas mierīgā 5dienas noskaņojumā ceļā uz mājām viens ar mazerati iedomājas, ka tagad ir pasaules naba un var griezt visiem virsū, raut priekšā un vēl nez ko un visi to piecietīs. kad šis vilka man virsū es protams priecīgs nebiju un vismaz minūti taurēju un laipni pasveicināju ar vienu prikstu
. apmēram pēc 5 min sākoties sastrēgumam (jā šausmīgi tālu aizskrēja) šis izkāpj ārā un sāk man kko stāstīt, ko sākumā nedzirdu, jo laogs ciet. es protams laipni atveru logu, jo dusmas jau bija paspējušas atiet un domāju, ka varbūt atvainosies, bet nē! tā vietā šis man sāk prasīt vai es jūtos kā baigais varonis taurējot un viņu sveicinot? es atbildu, ka jā (protams jau nedaudz ierēcot). šis nāk uzreiz klāt, un jau redzams, ka taisās parādīt, ka ir šīs ielas čiekurs (tak zinat diesmu par čiekuru egles dēlu). nākot tuvāk jau sāk atlocīt piedurknes, es protams ar atsprādzējos un prasu vai man izkāpt? šis pienāk klāt, ierauga mani 180cm+, 80kg+, paliek domīgs un kko vēl purpinot sāk virzīties atpakaļ uz savu auto, lieki piebilst, ka mans ceļa "draugs" bija ~165cm un apalīgs resnīc ap gadiem 40 

Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
Toyota Celica GT4 2.0T 4x4
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
ParaTr00per wrote:maxaa taads GoPro HD Motorsports 300$. bet tiesaa tas nav pieraadiijums.Android wrote:Krieviem populāri kļuvuši t.s. reģistratori - tb vienk on-board kamera kura filmē visu braukšanas procesu - līdzīgi kā mentiem. Interesanti, cik tāds prieks maksā? Varētu būt lietderīgs gadījumā, ja kāds sabuktē auto un aizlaižas, vai arī ja jāpierāda sava taisnība CSNg, vai kaut vai pēc tam youtubē saliekot visādus varoņus un viņu varoņdarbus.es arii vislaik censhos sagrabinaat taadam...
tad jau labaak panjem kaartigu mantu:
http://www.chasecam.com/
- petka17
- Been thanked: 4 times
tas bija domāts, ka es neesmu nekāds sīkais. Protams neesmu arī 2x2 skapis ar 5 hotdogiem uz kaklapsyhotype wrote:Nekā personīga, bet 80kg pie 180cm tiešām ir ļoti "iespaidīgi"

Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
KTM FANBOY
Subaru Leone
KTM 690 Enduro
Ex:
BMW F650 Funduro
S210 E430 kombi
Toyota Supra Mk3
E39 528i
Honda Civic EG D15B2
VW Golf Mk2
BMW E30 318
Opel Omega 3.0
BMW E36 2.8
Audi 80 B2 1.8
x6 bmw uztaisiija lai idiotiem arii ziemaa buutu ar ko braukt 
zils passat(tas kas ap 90. gadu) sedans vn ED1280, kjeems uzspiedaas virsuu parkojoties un aizlaidaas. labi ka traktortehnikai pokuj

zils passat(tas kas ap 90. gadu) sedans vn ED1280, kjeems uzspiedaas virsuu parkojoties un aizlaidaas. labi ka traktortehnikai pokuj

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Guntijs
- Been thanked: 0
Nākamnedēļ beidzot palaidīs portālu Autozinas.Fm, kur galvenais mērķis būs iesaistot maksimāli daudz autobraucēju, cīnīties ne tikai ar trakajiem, nemākuļiem un nagļakiem, bet arī palīdzēt viens otram.
Nu, ja nepalīdzēs, tad otrais uzdevums būs - iemācīt palīdzēt
Lielā ideja būs ar konkursu un balvu palīdzību, motivēt būt labam un izpalīdzīgam ielās, kā arī tiem, kuriem viss ir gana - tiem taisīt lielo, publisko FUI.
Nu, ja nepalīdzēs, tad otrais uzdevums būs - iemācīt palīdzēt

Lielā ideja būs ar konkursu un balvu palīdzību, motivēt būt labam un izpalīdzīgam ielās, kā arī tiem, kuriem viss ir gana - tiem taisīt lielo, publisko FUI.
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
Tieši tā!
Šorīt Ventspilī uz jaunā tilta.
Braucu pa pirmo joslu, un viens lašara sāka līst no 2ās joslas uz manu 1., esot man blakus.
Man atlika tikai mukt kupenā un tad no satiksmes norobežojošajā gājēju margā vai iedot grīdā. Izvēlējos otro. Bet bija knapi, knapi.
Un brauc arī 20-30km/ h.
Šorīt Ventspilī uz jaunā tilta.
Braucu pa pirmo joslu, un viens lašara sāka līst no 2ās joslas uz manu 1., esot man blakus.
Man atlika tikai mukt kupenā un tad no satiksmes norobežojošajā gājēju margā vai iedot grīdā. Izvēlējos otro. Bet bija knapi, knapi.

Un brauc arī 20-30km/ h.

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
TIKAI ?dzejnieks wrote:30% šodien sastaptajiem naher jāņem nost tiesības. ...
es tekt uka 45% duriku
+ b

----
H6
H6
ramex wrote:Tam pincim kas manis izraktjaa vieta notparkojaas kaut riit no rita kaads sunja suudus uz kapota buuut uuzbeeris....

B4 TDi
dzejnieks wrote:ramex wrote:Tam pincim kas manis izraktjaa vieta notparkojaas kaut riit no rita kaads sunja suudus uz kapota buuut uuzbeeris....![]()
![]()
Atbraucot mājās man arī pavērās šāds skats, biju iztījijis divas vietas un abas aizņemtas
es tapeec draudzenes rAudi neroku araa
vismaz droshi staav - tik notiir no jumta sniegu lai greiderists redz ka mashinjs staav

----
H6
H6
Nixon wrote:Notīrītajām vietām uzlejat kečupu un uzliekat lentas riņķī!
vienbriid bija dusmiiga doma aiziet saliet ar uudeni uz visaam cehtraam durvju spraugaam + gar kapota un bagazhnieka vaaku
nu taa lai piesalst un ir ko padirsinaties riit
----
H6
H6
Pie katra poģa tiks piesprausta lapa:
Cienījamie kaimiņi !
Cienīsim viens otru ! Ja gribam pie mājas novietot savas automašīnas,tad KATRS IZTĪRAM no sniega savam auto vietu !
Уважаемые соседи!
Давайте будем уважать друг друга! Если вы хотите ставить свои автомобили oколa дома, каждый сам обязан, для себя от снега очищать место!
Cienījamie kaimiņi !
Cienīsim viens otru ! Ja gribam pie mājas novietot savas automašīnas,tad KATRS IZTĪRAM no sniega savam auto vietu !
Уважаемые соседи!
Давайте будем уважать друг друга! Если вы хотите ставить свои автомобили oколa дома, каждый сам обязан, для себя от снега очищать место!
B4 TDi