Brāķa koificents parasti atklājās pirmajāslietošanas reizēs, ko vēlams veikt test režīmā. un pagaidām tfu tfu tfu pēdējo gau laikā kartes nav pivīlušas, kgan gigabaiti mēdz streikot visnotaļ labi.
Un sandisk 32gb karte maksā ap 130 ls, pret ebaya 30 LS kas, manuprāt, ir vinotaļ spēcīgs arguments.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
EMils wrote:Brāķa koificents parasti atklājās pirmajāslietošanas reizēs, ko vēlams veikt test režīmā. un pagaidām tfu tfu tfu pēdējo gau laikā kartes nav pivīlušas, kgan gigabaiti mēdz streikot visnotaļ labi.
Un sandisk 32gb karte maksā ap 130 ls, pret ebaya 30 LS kas, manuprāt, ir vinotaļ spēcīgs arguments.
Priekš kam tev 32gb atmiņas karti priekš fotoaparāta? Uzskatu, ka vairāk par 8gb nav jēga lietot. Izmantoju vairākas 4gb un pāris 2gb kartes un labāk mainu tās, kad ir pilnas. Un gadījumā, ja karte nojūdzas (tfu tfu tfu) kaut ko svarīgu bildējot, tad labāk ir zaudēt 2gb no visiem failiem nevis pilnīgi visus failus, kas ir tajā giga size kartē. You never know what happens
EMils wrote:Brāķa koificents parasti atklājās pirmajāslietošanas reizēs, ko vēlams veikt test režīmā. un pagaidām tfu tfu tfu pēdējo gau laikā kartes nav pivīlušas, kgan gigabaiti mēdz streikot visnotaļ labi.
Priekš kam tev 32gb atmiņas karti priekš fotoaparāta? Uzskatu, ka vairāk par 8gb nav jēga lietot. Izmantoju vairākas 4gb un pāris 2gb kartes un labāk mainu tās, kad ir pilnas. Un gadījumā, ja karte nojūdzas (tfu tfu tfu) kaut ko svarīgu bildējot, tad labāk ir zaudēt 2gb no visiem failiem nevis pilnīgi visus failus, kas ir tajā giga size kartē. You never know what happens
kaa, tu nezināji? Jo bildes vairak gigabaitus aiznjem jo krutaaks fotograafs
kaa, tu nezināji? Jo bildes vairak gigabaitus aiznjem jo krutaaks fotograafs
spogulis86 wrote:ko fotogrāfi saka par nikon d3100?
iepirku - man kaa iesaaceejam pilniigi apmierina kvalitaates/opciju/cenas zinjaa. vari uzprasiities ja ir kaads konkreets jautaajums - citaadi pilns internets ar info.
Lielās karte lietoju video režīmā!!! Man ērtāk ir lielāka karte... un paranoja par to, ka kartei var ka notikt vēl nav radusies, ja nu tā notiks, tad izdomās kā atrisināt situāciju!!!.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
EMils wrote:Lielās karte lietoju video režīmā!!! Man ērtāk ir lielāka karte... un paranoja par to, ka kartei var ka notikt vēl nav radusies, ja nu tā notiks, tad izdomās kā atrisināt situāciju!!!.
nu flmeeshanai vispaar ir domaatas Videokameras nevios fotoaparati bet nu katram savs protams...
EMils wrote:Lielās karte lietoju video režīmā!!! Man ērtāk ir lielāka karte... un paranoja par to, ka kartei var ka notikt vēl nav radusies, ja nu tā notiks, tad izdomās kā atrisināt situāciju!!!.
nu flmeeshanai vispaar ir domaatas Videokameras nevios fotoaparati bet nu katram savs protams...
Laipni lūgts 21.gs.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Priekš tās cenas, labs dampis..
un varbūt var ieteikt kurš no kit komplektiem būtu izdevīgāks?
vienkārši meklējot izmet loti daudz variantus
aparāts gan nav priekš manis, draudzene grib spoguleni un man jau sāk skaust
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /
Laipni lūgts 21.gs.
davai juzix nevajag
izdariit var bet nu tas "HD" spoguljkameru video man nekad nav radiijis mega uzticiibu bet ka jau teicu katram savs
Nu jau pasaulē diezgan plaši izmanto jaunos dSLR fočukus fimēšanai. Piemēram 7d ir populārs driftam, daudzie kadri sekundē ļauj veidot palēlinātos kadrus utt. Un rezultāts tam visam ir Nemaz nepateiksi, ka ar fotoaparātu tas darīts
Priekš tās cenas, labs dampis..
un varbūt var ieteikt kurš no kit komplektiem būtu izdevīgāks?
vienkārši meklējot izmet loti daudz variantus
aparāts gan nav priekš manis, draudzene grib spoguleni un man jau sāk skaust
Laipni lūgts 21.gs.
davai juzix nevajag
izdariit var bet nu tas "HD" spoguljkameru video man nekad nav radiijis mega uzticiibu bet ka jau teicu katram savs
Ja man nebūtu tiek liels slinkums un aizmiršana, tad es tev iedotu linku, kur čali veic testu: Pro filmu aparāti pret canon/nikon/kko vēl kam ir video filmēšana. Visiem tika likts virsū viens objekīvs, visi testēti vienādos apstākļos.
un tur bija tāda disciplīnia, kā balta-melnā skala, kā zinām dslr šī disciplinā ir smagi dibuā parasti, un šajā disciplīnā Canon 5dmk2 princīpā bija vienāds rezultāts ar filmu ! turpretī visi pārējie dslr bija pilnīgi nekā. un tur bija vēl 100 un 1 discpilīna, kā piem. pretgaismās utt. Caļiem arī bija rezumē beigās, par to, ka ja ir mazs budžēts tad noteikti ir jāizmanto C5dmk2. Un ja mēs paskatamies uz Latviju, tad tas ir lētākais un ātrākai veids, kā iegūt tiešām augstu kvalitāti.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit