Android wrote:Moškici jau atšķīrās ar ražošanas vietu - IŽus ražoja Iževskā, a mosvičus klasiskos - Maskavā.
Man vislabāk patīk M408 ar fintale aizmuguri
Spoiler
Show
Šie gadienā nebija paredzēti tikai eksportam?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Android wrote:Moškici jau atšķīrās ar ražošanas vietu - IŽus ražoja Iževskā, a mosvičus klasiskos - Maskavā.
Man vislabāk patīk M408 ar fintale aizmuguri
Spoiler
Show
Šie gadienā nebija paredzēti tikai eksportam?
Droši vien, ka bija. Bet kā jau cccp laikos - visu varēja dabūt, ja bija "gali"
tika pabraukāts savulaik ar sievastēva četracaino 408... pa dubļiem līda cauri labāk nekā 412ais
savukārt pašam labu laiku bija M2140 ar УЗАМ - 412 deforsēto 68 zs motoru ... 155 km/h ka smirž gāja... tikai sajūtas tajā dzelzī virs 100 km/h bija pielīdzināmas sajūtām kad AH-2 ieskrienas pa bruģētu skrejceļu
Kada jega no tada srota, panem nokauj pa mezu, nodot Tolmetaa un noperc labak draudzenei davanu uz Z-svetkiem, nekaa guldi naudu ieksaa srotaa, kam tapat vertibas nekad nebuus.
MTM wrote:Kada jega no tada srota, panem nokauj pa mezu, nodot Tolmetaa un noperc labak draudzenei davanu uz Z-svetkiem, nekaa guldi naudu ieksaa srotaa, kam tapat vertibas nekad nebuus.
A kāda tev vispār starpība , kur cilvēks savu naudu tērē?
Tad sanāk , ja tava mašīna maksā mazāk nekā 5k Ls , tad nav jēgas neko guldīt iekšā un labāk nokaut pa mežu.
Runa neiet par to cik masina ir leta vai darga, runa iet par praktisko pielietojumu un sajaa gadijumaa tas ir 0, ne uz ezera uzlikt to auto, ne kaadu mazoo saziimesi ar tadu hlamu, ja nu vienigi kkada Bashkiirijas regionaa Krievijaa, kaut gan arii tur kontejas tikai 8 un 9 ziguli, taakaa atkal nekaa.
MTM wrote:Kada jega no tada srota, panem nokauj pa mezu, nodot Tolmetaa un noperc labak draudzenei davanu uz Z-svetkiem, nekaa guldi naudu ieksaa srotaa, kam tapat vertibas nekad nebuus.
Rezpēēēkt! Šitas viedoklis
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
MTM wrote:Runa neiet par to cik masina ir leta vai darga, runa iet par praktisko pielietojumu un sajaa gadijumaa tas ir 0, ne uz ezera uzlikt to auto, ne kaadu mazoo saziimesi ar tadu hlamu, ja nu vienigi kkada Bashkiirijas regionaa Krievijaa, kaut gan arii tur kontejas tikai 8 un 9 ziguli, taakaa atkal nekaa.
protams, ka nav īsta praktiska pielietojuma šim auto. šī man nav ikdienas mašīna un ir man ar ko uzlikt uz ezera plakaniski. 2. man nekādu mazo sazīmēt nevajag, un ja arī vajadzētu, tad tāpat ar šo moskviču tas būtu vieglāk izdarāms nekā ar ikdienas auto pa 5klvl
Atkal sākas Es laikam vēlreiz nerakstīšu, kādēļ dažiem ir tik svarīgi nod*rst citu intereses. Te jau vispār pat nav vērts celt tēmu par vispārēju intelektu un citu viedokļu cienīšanu. laikam vienkārši jāpasmejas par tādiem ļaudīm
Un autors sveikts ar, ja atmiņa mani neviļ, burnoutā vēl nebijušu autiņu
Šitajos paļubomu maziņās kāpj ar prieku , ko nevarētu teikt par sarūsējušu, nopistu e30 vai e36. Protams, ja ir šitādā stāvoklī, nevis pa mežu nodzīts un ar nopirktu skati.
sudu sarakstiji!!!
bet prieks ka tev vajag taas mazinaas, kas keras uz naudu
atbalstu lapsinu, prieks ka kads censas saglabat izmirstosas sugas
pasam garazaa stav 81 gada moskvics, vel ar apalajam lampam prieksaa, prieks svetdienas izbraucieniem
MTM wrote:Runa neiet par to cik masina ir leta vai darga, runa iet par praktisko pielietojumu un sajaa gadijumaa tas ir 0, ne uz ezera uzlikt to auto, ne kaadu mazoo saziimesi ar tadu hlamu, ja nu vienigi kkada Bashkiirijas regionaa Krievijaa, kaut gan arii tur kontejas tikai 8 un 9 ziguli, taakaa atkal nekaa.
Un ko tad, lai es saku?
Par maziņajām tev galīgi nav taisnība
Un ko tad, lai es saku?
Par maziņajām tev galīgi nav taisnība
Ir gadījies vienreiz pat ka ir maziņas vairākas uzreiz. Freimo laikam toreiz bija ar mieru mūs izsēdināt lai vietas pietiktu