kā es darīju - sūtīju PM ar info lai un kā nomaina neeksistējošās e-pasta adreses
tas ir jādara adminam, kam ir admina kaste.. tākā es vairs neesmu admins, tad jaunie UZŅEMATIES TO
ko tas nozīmē?Gitucis wrote:ko darīt ja manu īsto e-pastu šeit vairs negrib redzēt![]()

Gitucis wrote:tipa "biju zaļš gurķis, patika dirsties" un tad ...... mani izbanoja

+1, ar šito var kļūt neizbanojams.spainis666 wrote:mailinator.comGitucis wrote:ko darīt ja manu īsto e-pastu šeit vairs negrib redzēt![]()

tevi arī apstiprināju.AT15. wrote:Kad es nomainīju e-pasta adresi, nezinu kapēc, bet man kādas 3 dienas neļāva ielogoties
Bet tirdziņš vispār par nika maiņu, kam jautāt un vai to var izdarīt? nepatīk tie " . " priekšā un pakaļā. Bez viņiem nēļāva piereģistrēties, jo kaut kad sen jau biju ar tādu niku reģistrējies. Šobrīd tā nika nemaz nav lietotāju sarakstā.

Lambertino wrote:tevi arī apstiprināju.AT15. wrote:Kad es nomainīju e-pasta adresi, nezinu kapēc, bet man kādas 3 dienas neļāva ielogoties
Bet tirdziņš vispār par nika maiņu, kam jautāt un vai to var izdarīt? nepatīk tie " . " priekšā un pakaļā. Bez viņiem nēļāva piereģistrēties, jo kaut kad sen jau biju ar tādu niku reģistrējies. Šobrīd tā nika nemaz nav lietotāju sarakstā.
Lm` - lai Veikals tagad mēģina, būtu jābūt visam kedā
epastu tagad nomainiju uz inbox un paldies ka atkal varu ienakt forumaaa!vLambertino wrote:takešī, teorētiski arī tevi sataisiju
Nezinu kamdēļ jūms neaiziet tas e-pasts