Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Dodiet video, gribu zināt ko esmu palaidis garām 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Jā, es tiešām biju ļoti centīgs
un izliku sevi visu šajā dziesmā
bija mazliet grūti, jo Krish bļāva no mugurpuses nevis mikrofonā, ko biju okupējis, bet gan man ausī ar apmēram sekundes atstarpi 

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Tātad mana atskaite no brauciena :
Brauciens bij super, labāk nodzert nevarējām
Dažas bildes:
Uzzinot kajītes biedrus
Maza nekvalatitīva kopbilde.

Poļi jau priekšā.

Pārējās šeit
Brauciens bij super, labāk nodzert nevarējām

Dažas bildes:
Uzzinot kajītes biedrus

Maza nekvalatitīva kopbilde.

Poļi jau priekšā.

Pārējās šeit
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
tajā video, pat septītā daļa nav no tā, cik mums labi gājadiaana wrote:OMG, beidzot arī es noskatījos karaokes videotgd, es laikam patiešām nožēloju, ka netiku uz šo braucienu

Lambertino wrote:tajā video, pat septītā daļa nav no tā, cik mums labi gājadiaana wrote:OMG, beidzot arī es noskatījos karaokes videotgd, es laikam patiešām nožēloju, ka netiku uz šo braucienu
es varu iedomāties

- Lambertino
tu domā, ka mēs esam 100% pārliecināti, ka bijām Zviedrijā?diaana wrote:
es varu iedomātieses tikai brīnos kā tas kuģis sasniedza pareizo galamērķi, man jau likās, ka kāds saņems drosmi un pie kapteiņa aizies kursu izmainīt

Lambertino wrote:tu domā, ka mēs esam 100% pārliecināti, ka bijām Zviedrijā?diaana wrote:
es varu iedomātieses tikai brīnos kā tas kuģis sasniedza pareizo galamērķi, man jau likās, ka kāds saņems drosmi un pie kapteiņa aizies kursu izmainīt
ar jums jau neko nekad nevar zināt

sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa 

- Lambertino
Tu viņu zināji?smaicha wrote:sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa

es vinu nezinaaju-tik redzeeju ka mana koleege ar puisi ik pa bridim ar vinu runaaja-tad padomaaju ka sie paziistami un izradas bij arLambertino wrote:Tu viņu zināji?smaicha wrote:sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa

Lielāku pārsteigumu viņš sarūpēja mumssmaicha wrote:sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa

Tas tiesalm wrote:Lielāku pārsteigumu viņš sarūpēja mumssmaicha wrote:sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa

Bet ar viņu joki mazi, kā nekā ieroču tirgonies

Uz mini mitu nebij atbraucis?

Mums ar Krishu jau likās, ka būs, bet nu paveicās - laikam neatrada, jo forumā ierakstījām, ka 3šajā stāvā tiekamies, bet īstenībā aiz bowleroHazel wrote:lm wrote:Lielāku pārsteigumu viņš sarūpēja mumssmaicha wrote:sodien koleegei darbaa prasiiju par sarkanbiksi-vai vins bij ar viniem-izradas jaa,tik vini vinu ari nevareja paciest-sis izradas visiem draugiem parsteigumu uztaisiija iepriekseeja dienaa nopirka ari bileti uz Stoholmu ar viniem kopaa
Uz mini mitu nebij atbraucis?