Nē, nu, es jau arī smaidītu. Bet ja tev tas verķis vajadzīgs iztikas pelnīšanai, tad jau jā, bet ja vnk paākstīties, tad nu domāju, ka nekā tāda par ko smaidīt nav.Juzix wrote:Nezunu kāpēc, bet man sejā pavērās smaids
edit:par Melnā postu

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Nē, nu, es jau arī smaidītu. Bet ja tev tas verķis vajadzīgs iztikas pelnīšanai, tad jau jā, bet ja vnk paākstīties, tad nu domāju, ka nekā tāda par ko smaidīt nav.Juzix wrote:Nezunu kāpēc, bet man sejā pavērās smaids
edit:par Melnā postu
man vajag tādu, kurš normāli iet uz švaka kompja. ar cs3 kaut kāds gļuks, negrib instalēties normāliNixon wrote:Par CS2 esmu aizmirsis jau, bet katrā ziņā iepriekš man bija CS3, biju apmierināts... tagad ar CS5 esmu vēl apmierinātāks.
Lielos vilcienos nek;ada dižā.mpb wrote:cik liela ir starpība starp photoshop cs2 un cs3?
*Sicram wrote:ja tev tiešām gribas zivs aci, tad skaties tad ir tā:
zinu, ka uz FF ahujena ir 8mm, uz crop 4,5mm. Tas ir tāpēc lai izmantotu visu zivsaci.
Zinu, ka ir Sigmai, kkur ap 300-400 lvl maksā.
var skatīties šitos visu samyang 8mm utt tik jāsazīmē vai der Nikonam, un šiem nevienam nebūs AF !
ķīniešu ja !Juzix wrote:Lai Mārcis ieliek to korejiešu brīnuma nosaukumu. Bija kkās YngYungsĶip onkuļa eabey produkcija, pa taisno no rīsēdāj zemes
Atsauksmes visnotaļ labas un turklāt pa lēto
Pēc personīgas pieredzes - ieteiktu tikt vaļā no Nikon aparāta. Vismaz tajā brīdī, kad garantija iet uz beigām.Rekords wrote:Nu to mazo sūdiņu man deva līdzi par brīvu kad tika iegādāts mans nikons, laikam akcija bija..
Tāpat, kā jebkurai citai foto tehnikai, izņemot CanonMelnais wrote:Pēc personīgas pieredzes - ieteiktu tikt vaļā no Nikon aparāta. Vismaz tajā brīdī, kad garantija iet uz beigām.Rekords wrote:Nu to mazo sūdiņu man deva līdzi par brīvu kad tika iegādāts mans nikons, laikam akcija bija..
Iemesls - vienīgā vieta, kas tos verķus labo iekš LV ir ElkorServiss un uz vietas viņi neko nedara, sūta uz Igauniju. Pēc garantijas diagnostika vien šiem aparātiem maksā 35Ls un ievelkās līdz pat 1,5 mēnešiem.Tā jau aparātam nav ne vainas, manuprāt.
Atsauksmes, cik ātri bačas norij, kā sinhronizējas ar fočiku, objektīviem.. utt.. ???*Sicram wrote:Manta par ļoti maz naudām !
Yongnuo YN 460 II
http://speedlights.net/wordpress/wp-con ... r_700h.jpg
uzlādējas ļoti ātri ! Pat ātrāk,kā mana 430ex ( labi, viņa vnk ir 5gadus vecadzejnieks wrote:Atsauksmes, cik ātri bačas norij, kā sinhronizējas ar fočiku, objektīviem.. utt.. ???*Sicram wrote:Manta par ļoti maz naudām !
Yongnuo YN 460 II
http://speedlights.net/wordpress/wp-con ... r_700h.jpg
Gribas zināt ko vairāk..
Principā taisnība. Olympus vispār irJuzix wrote:Tāpat, kā jebkurai citai foto tehnikai, izņemot CanonMelnais wrote:Pēc personīgas pieredzes - ieteiktu tikt vaļā no Nikon aparāta. Vismaz tajā brīdī, kad garantija iet uz beigām.Rekords wrote:Nu to mazo sūdiņu man deva līdzi par brīvu kad tika iegādāts mans nikons, laikam akcija bija..
Iemesls - vienīgā vieta, kas tos verķus labo iekš LV ir ElkorServiss un uz vietas viņi neko nedara, sūta uz Igauniju. Pēc garantijas diagnostika vien šiem aparātiem maksā 35Ls un ievelkās līdz pat 1,5 mēnešiem.Tā jau aparātam nav ne vainas, manuprāt.
Oly veic minimālu servisu Latvijā !Melnais wrote:Principā taisnība. Olympus vispār irJuzix wrote:Tāpat, kā jebkurai citai foto tehnikai, izņemot CanonMelnais wrote:Pēc personīgas pieredzes - ieteiktu tikt vaļā no Nikon aparāta. Vismaz tajā brīdī, kad garantija iet uz beigām.Rekords wrote:Nu to mazo sūdiņu man deva līdzi par brīvu kad tika iegādāts mans nikons, laikam akcija bija..
, tuvākais oficiālais serviss ir Portugālē, ja piekrīti sūtīt, elkors aizsūtīs, bet diagnostika izmaksās vien 65Ls.