Mašīnas ieziemošana

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

DimanC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Mašīnas ieziemošana

Post by DimanC »

RiCh wrote:
Pauliic wrote:man vectēvs jau vairāk kā 20 gadus savu 3. žiguli (vasarā nobraucot ap 500km) tur vislaik garāžā, katru reizi atstājot noņem klemmi un atver visas druvis un vākus vaļā. Nav ne miņas no rūsas un viss čiki, viņam gan viņa vēdinas nedaudz, kā arī +/- konstanta t visu laiku tur ir.
Īstenībā man būtu bail atstāt mašīnai durvis vaļā pa ziemu garāžā , jo visādies var sanākt un tās pašas žurkas salonu sagrauzt var :)
ventilācijai var pilnībā pietikt ar 1cm spraudziņu visiem logiem. bet žurkas jebkurā gadījumā garāžā nav vēlamas, jo daudziem grauzējiem var interesēt vadu izolācija, man pāris gadus peles vienkārši midzeni augšā pie glāzes bij sataisījušas - a šamās tur kārtojās arī... :|| nav jau gluži rūsa, bet tāda neveslīga tagad tā vieta izskatās :roll:

un visiem ziemotājiem atgādinu - reizi pāris nedēļās iedarbināt un uzsildīt līdz darba temperatūrai, lai līdz visām gumijām (blīvslēgiem) kāda šļakata eļļas tiek. (ja vien mainīt blīvslēgus nav dzīves aicinājums)
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
jurci-s

Post by jurci-s »

Man peles, spilvenu sadīrāja pagāšo ziem mašīnā.. :D tika laikam iekšā pa neaizmetinātajiem caurumiem, labi ka benķus nesakoda... :roll:
Raimis

Post by Raimis »

laikam tomēr tā ziema būs drīzumā klāt!
Tapēc saistīts jautājums, par to, kur šos pāris sniegpilnos mēnešus nobāzt auto.
Varbūt kādam ir brīva vieta piemājas pajumtē, ko par nekosmosu izīrēt vienam mazauto? Vai vismaz ideja kur varētu būt šāds pleķītis?
Andis

Post by Andis »

Noīrē garāžu.
GP-1714
marrs

Post by marrs »

Raimis wrote:laikam tomēr tā ziema būs drīzumā klāt!
Tapēc saistīts jautājums, par to, kur šos pāris sniegpilnos mēnešus nobāzt auto.
Varbūt kādam ir brīva vieta piemājas pajumtē, ko par nekosmosu izīrēt vienam mazauto? Vai vismaz ideja kur varētu būt šāds pleķītis?
jebkura tuvum'aesoša garažu kooperatīva var izirēt garažu
wwd fail
Image
Post Reply