1998 gada 2,0 turbo 16v
Gaišs ādas salons, kondicionieris, el. logi, el. spoguļi, sēdekļu apsilde.
Līdzi nāk 8,5 un 9,5J R17 ADVAN RG ļoti viegli lietie diski.
Cena 5500 EUR
Vairāk info 26344126 vai 26150991

Es centos pielīst, a tu šitāDesa wrote:Ar4uKaM cena par 4 ls lielāka
suudiigs maarketings - nedomaju, ka labu iespaidu par auto atstaaj tas, ka Tu juuties paarsteigts par to, ka auto ir pienjememaa tehniskaa staavoklii, lai vispaar vareetu raadiities uz celja.Black nissan wrote:Auto ieguvis svaigu tehniskās apskates uzlīmi, izgāja ar pirmo reizi.![]()
Līdzi tiek doti oriģinālie R16 diski priekš ziemas riepām vai driftingo.
jaa, tas, ka rats striikjeejas gar stoiku, taads siikums vien ir...RoDeO wrote:tapec ka TA nissaniem pieversh ipasu uzmanibu un vinus tur galigi nemii!
zarcam pat iedeva 2. par to ka disks bija strikejies gar coilu priekss, bet tas bija tikai uz vienu bridi kamer nebija flancis uzlikts un disks tika izgreizsts uz pacelaja, un uz skati bija flancis vai citi diski un shie saka ka tur strikejas kaut ir redzema atstarpe!
Sūdīgi ir smirdēt ne pa tēmu, ne tajā topikā, ne par to ko TU zini!Ch. wrote:suudiigs maarketings - nedomaju, ka labu iespaidu par auto atstaaj tas, ka Tu juuties paarsteigts par to, ka auto ir pienjememaa tehniskaa staavoklii, lai vispaar vareetu raadiities uz celja.Black nissan wrote:Auto ieguvis svaigu tehniskās apskates uzlīmi, izgāja ar pirmo reizi.![]()
Līdzi tiek doti oriģinālie R16 diski priekš ziemas riepām vai driftingo.
nebrinamies jau par to ka ir pa skalu vai neabilst kaut kam! bet piesienas klaat par to kas ir bezspirgels!ParaTr00per wrote:jaa, tas, ka rats striikjeejas gar stoiku, taads siikums vien ir...RoDeO wrote:tapec ka TA nissaniem pieversh ipasu uzmanibu un vinus tur galigi nemii!
zarcam pat iedeva 2. par to ka disks bija strikejies gar coilu priekss, bet tas bija tikai uz vienu bridi kamer nebija flancis uzlikts un disks tika izgreizsts uz pacelaja, un uz skati bija flancis vai citi diski un shie saka ka tur strikejas kaut ir redzema atstarpe!es nesaprotu, ko var briiniities par to, ka no TA met aaraa modificeetus auto?
![]()
subaarus arii nemiil TA, izmeta par to, ka bishkjiit skaljaaksaa, un volvo arii shausmiigi nemiil - izmeta par nepietiekoshi oranzhaam pagriezienu lampinjaam
saimniekam veiksmi - forshs auto. dziivotu es uz asfalta es arii shitaadu aizbrauktu papeetiit.
eu tu latviešu valodas skolotāja - izsaukumzīme ar ir pieturzīmeV.I.P. wrote:var jau rakstiit bez pieturziimeem, bet nedomaaju, ka kaads te ir tik liels degjeneraats, lai taas principiaali neliktu vispaar.
ja cilveeks izsakas strukturizeeti, citiem vinja vaardu savaarstiijumu ir daudz vieglaak uztvert.
nebuut nesaku, ka obligaati jaaliek pareizi visas pieturziimes, jo visi to nemaz nav speejiigi, bet pacensties jau var.
sorry parbet nu, latvieshi, sanjematies, ibio.