Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

JAnka
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by JAnka »

Daavis92 wrote:
Reinis_m wrote:Image
Hui*a.. Iekš miljons lv ir x6, kurš ir ielūzis iekšā. :)
Bet tam nav Krievijas karogs logā :(
Smirnoff

Post by Smirnoff »

Šorīt hohma :D

Maskavene, ķengarags, virziens uz centru, pie doles, gājēju pārbrauktuve, luksofors.

Iedegas sarkanais, apstājos vidējā joslā.
Skatos, labā josla tukšāka. No aizmugures diezgan pietiekkošāattalumā un nelielā tempā tuvojas auto - pilnīgi n ormāli paspēšu "ielekt" labajā joslā.
Fiksi - pagrieziens, manevrs, gāze.
O, un arī zaļais iedegas, braucu pa labo joslu, ātrums ap 40, kamēr kreisā tikai tulīt sāks kustēties.
Un hobanā, tieši pirms manis no vidējās joslas, bez pagriezienrādītajiem, izlien dzeltens renault clio... bremzēt nepaspēju, apbraucu pa pusei pa kupenu un maucu pa tauri...
Renis pat nepiebremzēja, nu, paveicās, ka šis nelīda āra pārāk strauji, izšpruku neapskrapēts.

Tālakais ir hohma.... :D

Renault vadītajam kaut kas nepatika (varbūt varat paskaidrot, kas?! es nesaprotu, ko sliktu izdarīju....), šis ierubī tālos un sēž man astē apmēram metru-divus attālumā.... Nu, ņemot vērā braukšanas ātrumu un apstākļus, nepiemēroti tuvu.

Es neko, cenšos strauji nebremzēt un braukt vienmērīgā ātrumā.... :D

Tā šis turējās man maksimali tuvu līdz pat dienvidu tiltam.

Uz krastenes kā apdullis sadeva gāzi un rēkdams panesās garām.

Palurēju, kas pie stūres.... :D

Nu, vecmāmuļa... Babka.... :D Maziņa tāda, ar pieri pret stūri... saliekusies uzrpeikšu, jau ar seju gandrīz vējstiklā.... rokas abas nāves tvērienā iekrampētas stūrē..... :D Dusmās saviebta seja.... Mīīīīīlzīgas brilles.... :D
Un Krievijas numurs :D

Rezume - esit uzmanīgi, Rīgā parādījusies agresīva babka-maniaks no Madagaskaras muļķika. Pārvietojas ar gogeļ-mogēļ dzeltenas krāsas Renault Clio, Krievijas numurzīmēm! :D

Garastāvoklis uzlabots visai dienai :)
313hp/750Nm
freimo
Admins

Post by freimo »

Šodien viens :cc: ar zaļu Passaķ izdomāja uz mūkusalas apļa nogriesties nevis pa labi aplī, ka tas ierasts, bet pa kreisi :aliks: un mierīgi devās sev nepieciešamajā virzienā, līdz k-kāds buss ar šļūcošām un kūpošām gumijām gandrīz ielika viņam purnā. Passaķ pretējā virziena nobrauca bik vairāk kā pus M.salas apli. :cc:
Bet nu tas piedodami... ir tak pavasaris - piedošanas laiks, u know!? :114: :lovv: :woalla: :shura:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Smirnoff

Post by Smirnoff »

[filozofiska atkāpe]
Un vispār... pīpināt ir forši. Ja es kādu uz ceļa no rīta pa tēmu sapīpinu, man garastāvoklis uzlabojas. :drive:

[/filozofiska atkāpe]
313hp/750Nm
rrrainis

Post by rrrainis »

freimo wrote:Šodien viens :cc: ar zaļu Passaķ izdomāja uz mūkusalas apļa nogriesties nevis pa labi aplī, ka tas ierasts, bet pa kreisi :aliks: un mierīgi devās sev nepieciešamajā virzienā, līdz k-kāds buss ar šļūcošām un kūpošām gumijām gandrīz ielika viņam purnā. Passaķ pretējā virziena nobrauca bik vairāk kā pus M.salas apli. :cc:
Bet nu tas piedodami... ir tak pavasaris - piedošanas laiks, u know!? :114: :lovv: :woalla: :shura:
Nav pirmā reize tur ka kāds tā dara.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
anarhists

Post by anarhists »

Ja kāds ierauga BMW ar numura zīmi FZ-4544 gaiši zaļā metāliskā krāsā pabrauciet labāk malā un palaidiet garām.
Ar to pārvietojas pilnīgs širmoviks - kurš 2x paspēja nomainīt joslu no kreisās malējās līdz labējai un atpakaļ īsajā gabaliņā no salu tilta sākuma līdz mūkusalas aplim radot divas avārijas situācijas kurās viņu izglāba citi šoferi ar savām bremzēm. Ieguvis tādā veidā veselus 2 (!!) auto korpusus priekšā tiem kas mierīgi brauca ar 80 vīrs izgriezās uz mūkusalas apļa kur notika cirka pēdējais cēliens. Vīrs ar kaucošiem riteņiem rezka iznesās uz apļa tālāko malu , tad es tā arī nesapratu ko viņš tur gribēja darīt - vai pa trešo joslu pabraukt kādam garām un iespraukties atpakaļ neesošā spraugā un braukt pa otro - bet visa tā resultātā pa mēmajiem meta viņš pats un vēl visas blakus un apkārt braucošās mašīnas. Uz apļa juceklis un štoperis, bet puika tāpat atkal nokaucināja gumiju un lepni aiznesās tālāk. Es tajā brīdī :rofl: , bet nu pārējie pasažieri mani sabāra - "par viņu nedrīkst smieties, viņš taču ir vienkārši slims".

Īsi sakot atgādinu BMW FZ-4544 zaļa metālika, :repshe: pie stūres. Uzmanieties.

P.S. laikam jau ne velti lūgšanu krelles bija pie spoguļa piekāris.
anarhists
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

viens kljeems ar oranzu e36 vagonu tiko uz 100+ virinaaja pa bergjiem :| psc smadzenes virinaat sestdienas dienaa pa dziivojamo rajonu :dusma:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

rajona bembisti parasti brauc +/- ok pa retam kaads donors uz 2 ritenjiem tik plivinaas.

2 gadus atpakalj pie maajaam viens siikais jau paskreeja zem mashiinas, paveicaas ka tas vadiitaajs brauca ar +/- atljauto
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Rekords

Post by Rekords »

Šodien, pirms apmēram 1h uz A1 pirms Carnikavas, Gaujas pagrieziena no Limbažu puses viens ar pēlēku Opel Kadett'u vilka cik vien spēja un centās visus spiest malā un dzina kā negudrs.. dažreiz vien atliek brīnīties kur cilvēkiem prāts.. un vēl ar opeli.. :hvz:
Es te neesmu
karlisbe

Post by karlisbe »

L33V wrote:Šodien, pirms apmēram 1h uz A1 pirms Carnikavas, Gaujas pagrieziena no Limbažu puses viens ar pēlēku Opel Kadett'u vilka cik vien spēja un centās visus spiest malā un dzina kā negudrs.. dažreiz vien atliek brīnīties kur cilvēkiem prāts.. un vēl ar opeli.. :hvz:
ja to darītu ar kādu citu auto, tad būtu ok? tā pēc tevis rakstītā var noprast
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

mpb wrote:
L33V wrote:Šodien, pirms apmēram 1h uz A1 pirms Carnikavas, Gaujas pagrieziena no Limbažu puses viens ar pēlēku Opel Kadett'u vilka cik vien spēja un centās visus spiest malā un dzina kā negudrs.. dažreiz vien atliek brīnīties kur cilvēkiem prāts.. un vēl ar opeli.. :hvz:
ja to darītu ar kādu citu auto, tad būtu ok? tā pēc tevis rakstītā var noprast
nu tīri teorētiski kko tādu darīt ar vecu miskasti, kurai ir lielas problēmas iziet tehnisko ir bik stulbāk, kā ar normālu, jaunu auto.. :aiwa:
Sodit slidgultnus uz spiediena
Rekords

Post by Rekords »

Es to nedomāju īsti tā.. Tas opelis patiešām bija norūsējis un gāja tikai kādus +10/15 km/h ātrāk kā citi un brauca vienkārši pa ceļa vidu, visus spiežot malā, arī tas ka krustojumi bija netraucēja viņam to darīt.. šajā ziņā neko nedomāju tieši par auto marku vai ko tādu, negribu nevienu aizskart pieminot lēnu, sarūsējušu opeli un tā vadītāju, kurš domāja ka vairāk apdzītu mašīnu palielinās viņa krāna garumu.
Es te neesmu
Agniz

Post by Agniz »

drošvien ja kāds būtu tā izpildījies, piemēram ar mazdu, tad tā raksta vispār nebūtu :aiwa:

bet nu jā, duraki :-|
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
family guy

Post by family guy »

diezgan sviestaini..
Image
lm
ID 55

Post by lm »

gt99 wrote:
Agniz wrote:drošvien ja kāds būtu tā izpildījies, piemēram ar mazdu, tad tā raksta vispār nebūtu :aiwa:
Jā, jā katru dienu notiekot tūkstošiem šādu gadījumu, bet neraksta jo nav iesaistīts BMW :screwy:
Esi kādreiz dzirdējis par tādu lietu kā statistika cik ir reģistrēto auto marku Latvijā? Pameklē, sapratīsi. Un kā man patīk šitādi izteikumi - visi bembisti lohi utt. Delfi komentētāju līmenis. Par šo gadījumu - tiešām lohi un pilnīgi vienalga ar ko brauca.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

gt99 wrote:http://aculiecinieks.delfi.lv/news/witn ... d=34282549

BMW savā elementā. Bembisti = idioti
:doh:

Kāda starpība kādi auto iesaistīti?

Varbūt tomēr izlasi vēlreiz rakstu un paskaties par ko cepiens?
Pateikšu priekšā:
-> Dzērājšoferis
-> Dzērājšofera čoms (apsargs), kas sakārto visas lietas
-> Korompēti CP darbinieki!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Agniz

Post by Agniz »

bildes - http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=104806538
tur tie daži komentāri galerijā :esmu_lol:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

gt99 wrote:http://aculiecinieks.delfi.lv/news/witn ... d=34282549

BMW savā elementā. Bembisti = idioti
psc bLatvija...
Nixon

Post by Nixon »

Tāpat huiņa tur būs tiem čalīšiem... :hvz:
Image
Agniz

Post by Agniz »