Auto smuks, lai sanāk uzcelt kā e30

Nu jā te nav runa par to ka es prasītu lai tu saki ka viņš ir super aparāts, vnk visu uzskaitīto es varu izdarīt pac un man tas nav grūti, ar bremzēm nezinu nekādu problēmu bija ljoti labas, vnk zinu to ka neēsi pac baigi iesprindzis uz auto baigo celšanu un tā ka meklē jau gatavu materiālu vnk man patīk pašām kautko pacīnīties padarīt un sakopt auto.Arc wrote:Piedod, ka pateicu savu viedokli un tas nebija - awww, cik smukiņš. Es, atšķirībā no vairuma to auto redzēju dzīvē, kārtīgi apskatīju un izbraucu.
Tad, kad braucu skatīties, viņš par viņu gribēja 1200Ls ar diskiem. Paskaties pats, cik daudz uzskaitīji, kas ir jādara, manuprāt, tas vairs neiederas kategorijā "jāpieliek roka". Tie paši spārni, pr bampers, aizm arkas jāmaina/ jāmetina/ jākrāso. Motoram viss tas ko uzskaitīji + vēl tas, ka, iespējams, ar galvu kaut kas nav kārtībā (ne jau tāpat sāka tosolu spiest ārā), labi pofig, moš arī atgaisots nebija. Tālāk vēl bremžu problēma un stūres problēma (moš atrisināja) + vēl tehniskā ar nodokli. Tagad parēķini cik tas viss sastājas kopā. Bet nu ko var gribēt, viņš bija konkrēti pa laukiem dzīts un izskatījās, ka nekas nebija darīts. Iepriekš viņš bija šrots! Lai veicas sakopšanā, zinot Tavu e30, domāju izdosies.
Nav tā, ka man nepatiktu auto kopt un celt, vienkārši iepriekš sanāca ieberzties uz vienu līdzīga veida auto, kur vienu lietu sataisot, nākamā līda ārā, beigās apnika ņemties. Vēlu veiksmi un, lai šis nav tas gadījums.jurci-s wrote:
Nu jā te nav runa par to ka es prasītu lai tu saki ka viņš ir super aparāts, vnk visu uzskaitīto es varu izdarīt pac un man tas nav grūti, ar bremzēm nezinu nekādu problēmu bija ljoti labas, vnk zinu to ka neēsi pac baigi iesprindzis uz auto baigo celšanu un tā ka meklē jau gatavu materiālu vnk man patīk pašām kautko pacīnīties padarīt un sakopt auto., ar tosolu bija cits prikols vajadzēja vnk nopirkt skrūvīti pa 1.23 Ls jo tai bija nolauzts gals.
Nodzīts ir viņs tas jā, vnk es nebaidos no tā kas vel jāpaveic.
bez stres un strīdiem, vel mēneši daži un auto būs līdzvērtīgs citiem.
Sapratu tevi, nav tik traki, kā tev liekas, uz pirmo izskatijās diezgan patraki u.t.t. vajadzēja vel termo muftu nomainīt, gultni, un tā bet kopumā uzticams auto, labi frēzējas pa miklo laiku, tagat tikai motors jasved kārtībā, un jāved krāsoties, cenšos pa limonādi atras trūkstošo sporileri bet tas laikam nesanāks..Arc wrote:Nav tā, ka man nepatiktu auto kopt un celt, vienkārši iepriekš sanāca ieberzties uz vienu līdzīga veida auto, kur vienu lietu sataisot, nākamā līda ārā, beigās apnika ņemties. Vēlu veiksmi un, lai šis nav tas gadījums.jurci-s wrote:
Nu jā te nav runa par to ka es prasītu lai tu saki ka viņš ir super aparāts, vnk visu uzskaitīto es varu izdarīt pac un man tas nav grūti, ar bremzēm nezinu nekādu problēmu bija ljoti labas, vnk zinu to ka neēsi pac baigi iesprindzis uz auto baigo celšanu un tā ka meklē jau gatavu materiālu vnk man patīk pašām kautko pacīnīties padarīt un sakopt auto., ar tosolu bija cits prikols vajadzēja vnk nopirkt skrūvīti pa 1.23 Ls jo tai bija nolauzts gals.
Arī ~2 gadus atpakaļ biju līdzīgā situācijā, tagad nenožēloju, ka nenopirku vienu melnu B4 2.0 16V competition Kuldīgā. Tur bija līdzīgs stāsts, kā Arc aprakstīja, tikai + vēl gāze, uz benzīna vairs lāgā pat negāja, kaut kas bija atsprādzis, utt.Arc wrote:Nav tā, ka man nepatiktu auto kopt un celt, vienkārši iepriekš sanāca ieberzties uz vienu līdzīga veida auto, kur vienu lietu sataisot, nākamā līda ārā, beigās apnika ņemties. Vēlu veiksmi un, lai šis nav tas gadījums.jurci-s wrote:
BMW ar 4cil motoru un bez OBC ?karlis wrote:pēc kāda kritēja tad šis tik pieskaitīts pie krīzvāgena!?