Rekorda e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Martinss
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: L33V/Rekorda e36

Post by Martinss »

Spriežot pēc apraksta, šķiet pat ka Krisha e36 pagājušo ziem bija labākā stāvoklī... tad kad viņš viņu pārdeva protams, nevis nopirka. :mhm: :-|

Beeet nu enīvēj, sveikts. :roll:
BLINGZ
Has thanked: 0

Post by BLINGZ »

L33V wrote:
BLINGZ wrote: Nāk prātā tikai Viesturs :lol:

Starpcitu kaimiņ Vīgantus labi zinu un es arī esmu Viesturs :D .. tie ir vienīgie principā ko es zinu z-ciemā.. dzīvoju viņam blakus. Kādreiz te man bija tikai tādi kā lauki bet tagad esmu pārcēlies pavisam ;)
aaa, nu tad skaidrs. :-D Zināju, ka Viesturam kaimiņos vēlviens Viesturs dzīvo. :D
Rekords

Post by Rekords »

Par to gan es brīnos, ka kāds vispār zina par manu eksistenci :)

Atgriežoties pie tēmas man jautājums:
Cik izmaksā uzpildīt freonu. Un vai e36 nāk tas vecais, aizliegtais freons vai jaunais (ja nemaldos r302) ???
Es te neesmu
jurci-s

Post by jurci-s »

L33V wrote:Par to gan es brīnos, ka kāds vispār zina par manu eksistenci :)

Atgriežoties pie tēmas man jautājums:
Cik izmaksā uzpildīt freonu. Un vai e36 nāk tas vecais, aizliegtais freons vai jaunais (ja nemaldos r302) ???
Vispirms painteresējies.. vai tā ir tikai freona vaina.. ;) ka beigās to neizdari pa velti. tur var būt daudz vainas kamdēļ nestrādā.. ;)
Rekords

Post by Rekords »

jurci-s wrote: Vispirms painteresējies.. vai tā ir tikai freona vaina.. ;) ka beigās to neizdari pa velti. tur var būt daudz vainas kamdēļ nestrādā.. ;)
To noteikti.. Bet vismaz vecais saimnieks teica ka kondiška arī ir tikai freonu uzpildīt vajag. Tapēc gribu zināt cik maksā tā uzpilde.. Bet gan jau tāpat kondiškas trubas ir tikpat cauras kā tie griesti.. :D Bet tomēr ja nu nākošā vasara izvērtīsies arī traki karstā tad gribēsies ledusskapī pasēdēt.. :)
Es te neesmu
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Pie uzpildes parasti jau pārbauda spiedienu trubās.. Ja būs kas caurs, to varēs redzēt. Ja nav caurs nekur un kondiškas ventilātors šancē kā pienākas, gan jau viss būs ok.

un hvz kurš tur ir aizliegtais un kurš nē, bet man visu sapildīja pavisam parastā freona uzpildes vietā. :hvz:
Sodit slidgultnus uz spiediena
dzhonsons

Post by dzhonsons »

Sēdināt, M paku un krutus diskus :naac: :lol:

Bet veiksmi auto sapucēšanā, daudz darba jāpadara :)
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

pēc vizuālajiem nesmukumiem un teh. ķibelēm liekas, ka tas auto varētu būt bijis zem ūdens

bet nu jācer, ka tā nav un lai viss izdodas kā nākas :cool:
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

L33V wrote:
jurci-s wrote: Vispirms painteresējies.. vai tā ir tikai freona vaina.. ;) ka beigās to neizdari pa velti. tur var būt daudz vainas kamdēļ nestrādā.. ;)
To noteikti.. Bet vismaz vecais saimnieks teica ka kondiška arī ir tikai freonu uzpildīt vajag. Tapēc gribu zināt cik maksā tā uzpilde.. Bet gan jau tāpat kondiškas trubas ir tikpat cauras kā tie griesti.. :D Bet tomēr ja nu nākošā vasara izvērtīsies arī traki karstā tad gribēsies ledusskapī pasēdēt.. :)
Paskaties uz to auto vēlreiz un padomā, vai tā varētu būt tikai uzpildīšanas vaina. :shura: Tur viss ir "čerez žopu". (tm) :D
Gribu dzirdēt, kas var motivēt tādu auto iegādāties? Citādi būs jābildējas (c) ParaTr00per. :D
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
rrrainis

Post by rrrainis »

Tie griesti... :D

Sveikts!
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
lipinsh
BMW E36 328

Post by lipinsh »

Sveikts! :) lai izdodas savest viss kartiba :wink:
Bet kapec pirki tiesam sito auto?
Image
Rekords

Post by Rekords »

Vēlējos pats savu auto, vēlējos noteikti rwd un nekas cits kā bmw nelikās īsti saistoš vai arī pieejams. 5er likās man par lielu, kur nu vēl 7er. 3er tieši laikā. No sākuma meklēju e30 touringu aprīkotu ar 2.0/2.5/2.8 motoru. Bija viens ļoti izskatīgs piedāvājums, bet tas pazuda, tapēc meklēju tālāk. Tad sāka acīs krist e36, zināju ka negribu sedanu. Tā arī sāku skatīties kupejas līdz uzdūros šim, tikko izieta TA, viss +- kārtībā, vēl sludinājumā tika teikts ka ir 2.0 Vanos. Sadūšojos un aizbraucu apskatīties. Tika secināts ka vanos tas nav, bet nu nekas traks. Vizuāli daži sīki kasjaki un iebuktēts priekšējais kreisais spārns. Atveram salonu un tur sākās tādi nesmukumi, bet nu labi ņēmu un izbraucu. Patika kā gāja (salīdzinot ar 1.3 getzu :shura:) Tad vēl pie pirkšanas nokaulēju mazliet cenu un arī nopirku. Tad tika atklāt vēl daži kasjaki.. Pārsvarā visi kasjaki ir saistīti ar salonu. Iespaids, ka iepriekšējais saimnieks neko daudz no tehnikas nav sapratis, bet kko gribējis auto tāpat darīt utt. un dzīvojies tik pa salonu. Ir doma pēc iespējas ātrāk nomainīt griestus (varat sūtīt piedāvājumus!) un vēlāk iespējams nākošajā vasarā ielikt ādas salonu un novērst pēc iespējas vairāk kasjaku. Auto ir diezgan normāls, ja mēs neskatāmies uz neforšo salonu. Es centīšos pulēt šo raķeti un sapnī reiz redzēju ka ielikts 2.8, cerams ka tas arī kādreiz būs :shura:
Es te neesmu
karlisbe

Post by karlisbe »

L33V wrote:Vēlējos pats savu auto, vēlējos noteikti rwd un nekas cits kā bmw nelikās īsti saistoš vai arī pieejams. 5er likās man par lielu, kur nu vēl 7er. 3er tieši laikā. No sākuma meklēju e30 touringu aprīkotu ar 2.0/2.5/2.8 motoru. Bija viens ļoti izskatīgs piedāvājums, bet tas pazuda, tapēc meklēju tālāk. Tad sāka acīs krist e36, zināju ka negribu sedanu. Tā arī sāku skatīties kupejas līdz uzdūros šim, tikko izieta TA, viss +- kārtībā, vēl sludinājumā tika teikts ka ir 2.0 Vanos. Sadūšojos un aizbraucu apskatīties. Tika secināts ka vanos tas nav, bet nu nekas traks. Vizuāli daži sīki kasjaki un iebuktēts priekšējais kreisais spārns. Atveram salonu un tur sākās tādi nesmukumi, bet nu labi ņēmu un izbraucu. Patika kā gāja (salīdzinot ar 1.3 getzu :shura:) Tad vēl pie pirkšanas nokaulēju mazliet cenu un arī nopirku. Tad tika atklāt vēl daži kasjaki.. Pārsvarā visi kasjaki ir saistīti ar salonu. Iespaids, ka iepriekšējais saimnieks neko daudz no tehnikas nav sapratis, bet kko gribējis auto tāpat darīt utt. un dzīvojies tik pa salonu. Ir doma pēc iespējas ātrāk nomainīt griestus (varat sūtīt piedāvājumus!) un vēlāk iespējams nākošajā vasarā ielikt ādas salonu un novērst pēc iespējas vairāk kasjaku. Auto ir diezgan normāls, ja mēs neskatāmies uz neforšo salonu. Es centīšos pulēt šo raķeti un sapnī reiz redzēju ka ielikts 2.8, cerams ka tas arī kādreiz būs :shura:
jēga šādā likt iekšā 2.8? ja nav izcila bundža, tad labāk šito nogrūst, pielikt svapa naudu un nopirkt uzreiz 2.8
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Rekords

Post by Rekords »

es tāpat šaubos vai šinī likšu 2.8. Un kamēr paies laiks, ko veltīšu sakopjot visus sīkumus un citas lietas pieļauju iespēju ka domas būs mainijušās.
Es te neesmu
Izbanotais

Post by Izbanotais »

L33V wrote:es tāpat šaubos vai šinī likšu 2.8. Un kamēr paies laiks, ko veltīšu sakopjot visus sīkumus un citas lietas pieļauju iespēju ka domas būs mainijušās.
TURBO VOLVO :cool:
pirdiens
Rekords

Post by Rekords »

Šodien beidzot tiku uz pacēlāja lia arī varētu novērtēt vai esmu stipri iegrābies vai viss tomēr nav tik traki..
Apakšā rūsa nav viss ir bumbās! :cool:
*Jāmaina reduktors- gaudo
*jāmaina stūres reika.
Pārējais viss ir ļoti zbiss, ar piekari arī nav nekādu problēmu, viss tika izkustināts un luftes nav.. Takā citu salonu un tad jau būs jauns skats uz pasauli!
Bet vispirms reika un reduktors
Ja kāds var piedāvāt reiku vai reduktoru tad droši pm! Ja zināt kur varētu meklēt lētāk/labāk tad arī dodiet ziņu!
Es te neesmu
Fretka

Re: Rekorda e36

Post by Fretka »

Šodien satikts, nopētīts un izbraukts -
reduktors jāmaina, jā, + ceru ka tagad būs LSD :rulez:
pārkāpjot no 1.8,liekās, ka tomēr pietrūkst tā vanosa tam 2.0 (lai gan mašīna bija pilna ar ļaudīm), nu koroče pēc laika šitais būs par īsu :shura:
bet pirmo reizi pašam apstiprinājās teiciens, ka dzīvē ir labāk nekā bildēs :cool:

āaa un es saku - paņem tomēr durvīm paskaties, vai zem tās drānas nav normāla apdare, jo tas saimnieks toč bijis kkāds galvā dots :rasta:
nafnafs

Post by nafnafs »

Fetka wrote:tomēr pietrūkst tā vanosa tam 2.0
Kā tad īsti šitais ir saprotams? :reeka:
Fretka

Post by Fretka »

nafnafs wrote:
varbūt es kko ne tā pateicu vai sapratu, beeet katrā ziņā runa iet par to, ka pārdevējs sākumā teica, ka tur iekšā ir vanos (kā vēlāk apskatot izrādījās, ka nav nu gan)
tāpēc vienkārši saku, ka ar vanosu viņš ietu labāk :roll:
takeshi

Post by takeshi »

Fetka wrote:
nafnafs wrote:
varbūt es kko ne tā pateicu vai sapratu, beeet katrā ziņā runa iet par to, ka pārdevējs sākumā teica, ka tur iekšā ir vanos (kā vēlāk apskatot izrādījās, ka nav nu gan)
tāpēc vienkārši saku, ka ar vanosu viņš ietu labāk :roll:
kapec ar vanusu jajiet labak?
Image
Locked