Ch.: 328i e36
Re: Ch: 328i e36
Atklāti sakot esmu pat nedaudz pārsteigts, jo man visu laiku šķita, ka viņš iet nedaudz sliktāk kā 2.8 vajdzētu iet. Acīmredzot tas, ka "skrūvēts E36 325" mani ļoti viegli izrāza 402m liecina par LSD trūkumu, slīdošu sajūgu vai to, ka vienkārši nemāku braukt.Ch. wrote:Tāak. Sakarā ar to, ka gribējās ievērtēt dzinēja stāvokli un to, ka konkrētais 328i iet čut čut labāk kā viņam vajadzētu iet uun to, ka paklīda baumas, ka viņš varētu būt čipots, aizvazājos līdz chiptuning.lv stendam.
Rezultāti patīkami pārsteidza - apaļi 200zs@5536rpm uun 281nm@4476rpm.
Stock 193zs@5300rpm un 280nm@3950rpm
Mazliet vēlāk iemetīšu arī pašu izdruku.
Veiksmi tālāk, Matīss (ozo)!
Sajūgs slīdēja drausmīgi + reduktors ir ļoti garš.. Tagad viss sačinīts un ir gerai!ozo.lv wrote:Atklāti sakot esmu pat nedaudz pārsteigts, jo man visu laiku šķita, ka viņš iet nedaudz sliktāk kā 2.8 vajdzētu iet. Acīmredzot tas, ka "skrūvēts E36 325" mani ļoti viegli izrāza 402m liecina par LSD trūkumu, slīdošu sajūgu vai to, ka vienkārši nemāku braukt.Ch. wrote:Tāak. Sakarā ar to, ka gribējās ievērtēt dzinēja stāvokli un to, ka konkrētais 328i iet čut čut labāk kā viņam vajadzētu iet uun to, ka paklīda baumas, ka viņš varētu būt čipots, aizvazājos līdz chiptuning.lv stendam.
Rezultāti patīkami pārsteidza - apaļi 200zs@5536rpm uun 281nm@4476rpm.
Stock 193zs@5300rpm un 280nm@3950rpm
Mazliet vēlāk iemetīšu arī pašu izdruku.
Veiksmi tālāk, Matīss (ozo)!
Danke

Sodit slidgultnus uz spiediena
- ar pirmo izieta T.A. ar vienu vieninieku par nevienmērīgu rocenes darbību!
- uzčinīts megakruts pīpināmais ar pogu zem stūres
- iepirktas un sabortētas jaunas ziemenes.
Tagad pamazām nododos vasaras mizu meklējumiem.
+++ pērku e36 priekšējo bamperi! Perfekti ja Montreal Blau un perfekti ja feislifta!
Ja kādam ir kāds zils e36 uz jaukšanu, padodiet ziņu.
PM

- uzčinīts megakruts pīpināmais ar pogu zem stūres

- iepirktas un sabortētas jaunas ziemenes.
Tagad pamazām nododos vasaras mizu meklējumiem.
+++ pērku e36 priekšējo bamperi! Perfekti ja Montreal Blau un perfekti ja feislifta!
Ja kādam ir kāds zils e36 uz jaukšanu, padodiet ziņu.

PM
cik es noprotu, kā arī pēc tām burnout bildēm spriežot, tad lsd ir gatavs lietošanaiCh. wrote:+ reduktors ir ļoti garš.. Tagad viss sačinīts un ir gerai!

nope.. kad ir iespējas/vēlme pirkt, nav piedāvājuma, bet kad ir piedāvājums, nav iespēju/vēlmes.Locis wrote:Bloķis vēl joprojām nav?

Bet nu tāpat uz ziemu liela jēga viņu likt nav, tā kā līdz pavasarim gan jau būs sagādāts!

tas bija domāts par sajūgu un citiem sīkumiem, reduktors pagaidām nav aiztikts!Fetka wrote:cik es noprotu, kā arī pēc tām burnout bildēm spriežot, tad lsd ir gatavs lietošanaiCh. wrote:+ reduktors ir ļoti garš.. Tagad viss sačinīts un ir gerai!

par kūpēšanu skaidrs, bet par bezbloķi man joprojām žēlCh. wrote:tas bija domāts par sajūgu un citiem sīkumiem, reduktors pagaidām nav aiztikts!Fetka wrote:cik es noprotu, kā arī pēc tām burnout bildēm spriežot, tad lsd ir gatavs lietošanaiCh. wrote:+ reduktors ir ļoti garš.. Tagad viss sačinīts un ir gerai!Un abi riteņi mēdz sakūpēt ar otro arī bez bloķa!

Ziemā ikdienā tieši lielāka jēga no lsd nekā vasarāCh. wrote:nope.. kad ir iespējas/vēlme pirkt, nav piedāvājuma, bet kad ir piedāvājums, nav iespēju/vēlmes.Locis wrote:Bloķis vēl joprojām nav?
Bet nu tāpat uz ziemu liela jēga viņu likt nav, tā kā līdz pavasarim gan jau būs sagādāts!

Katrā ziņā jāuzmanās. Neskatoties uz to,ka man bija jaunas Hakapelitas,tad pāris reizes melnais ledus pārsteidza un uz kādi 100km/h nedaudz uzspiežot gāzi sākās neliels drifts

Nu kā jau kaut kur stāstīju, ka ziemā lielais + bloķim ir uzsākot. Citādāk, mierīgi un taisni braukt vienkāršak ir bez bloķa. Savukārt, kad sagribas braukt šķērsām, darīt to arī bez bloķa ir elementāri.Locis wrote:Ziemā ikdienā tieši lielāka jēga no lsd nekā vasarāCh. wrote:nope.. kad ir iespējas/vēlme pirkt, nav piedāvājuma, bet kad ir piedāvājums, nav iespēju/vēlmes.Locis wrote:Bloķis vēl joprojām nav?
Bet nu tāpat uz ziemu liela jēga viņu likt nav, tā kā līdz pavasarim gan jau būs sagādāts!![]()
Katrā ziņā jāuzmanās. Neskatoties uz to,ka man bija jaunas Hakapelitas,tad pāris reizes melnais ledus pārsteidza un uz kādi 100km/h nedaudz uzspiežot gāzi sākās neliels drifts

Nezinu,man jau liekas,ka ar bloķi ir prognozējamāka braukšana
Tipa zini,ka zudīs saķere abiem pakaļas riteņiem vienlaicīgi un uzreiz būs sānslīde 
Paātrināties man šķiet arī nedaudz ātrāk var,jo pie vienāda droseles atvēruma ātrāk izspolēs nebloķis,bet ar bloķi,iespējams,vēl turēsies saķerē
Nu labi,ar smagu kāju ziemā reti sanāk braukt taisni,ja ir bloķis
Vidējai meitenei tādas dabas auto labāk pa ziemu nedot braukt 

Paātrināties man šķiet arī nedaudz ātrāk var,jo pie vienāda droseles atvēruma ātrāk izspolēs nebloķis,bet ar bloķi,iespējams,vēl turēsies saķerē

Nu labi,ar smagu kāju ziemā reti sanāk braukt taisni,ja ir bloķis

Locis wrote:Nezinu,man jau liekas,ka ar bloķi ir prognozējamāka braukšanaTipa zini,ka zudīs saķere abiem pakaļas riteņiem vienlaicīgi un uzreiz būs sānslīde
Paātrināties man šķiet arī nedaudz ātrāk var,jo pie vienāda droseles atvēruma ātrāk izspolēs nebloķis,bet ar bloķi,iespējams,vēl turēsies saķerē![]()
Nu labi,ar smagu kāju ziemā reti sanāk braukt taisni,ja ir bloķisVidējai meitenei tādas dabas auto labāk pa ziemu nedot braukt
nu tad jau manīs kā būs. ar ex-e36 bezbloķi tāpat vairāk braucu slīpi kā taisni.

Lai nu kā, ja kādam ir piedāvajams bloķis lielajā korpusā ar attiecību 3.15 (+/-) dodiet ziņu!

Man ir 3.23. Es likšu 3.45,jo man [censored] cik viņš tur pa īsu būs,vismaz vieglāk spolēs
Turpretī,daži draugi,kas pa trasēm driftē,pārgāja no 3.45 uz 3.23,jo tas pirmais pa īsu esot...
Bet nu Tev jau jauda nedaudz vairāk kā man,tad varbūt to 3.23 arī pietiktu..
Es vēl ieteiktu M50 ieplūdes kolektoru
Vismaz prieks līdz atdūrienam griezt,cita diršana!
Maybe kaut kas no low rpm pazuda,bet tāpat īsti to nejūtu un katrā ziņā nenožēloju,ka nomainīju..

Turpretī,daži draugi,kas pa trasēm driftē,pārgāja no 3.45 uz 3.23,jo tas pirmais pa īsu esot...
Bet nu Tev jau jauda nedaudz vairāk kā man,tad varbūt to 3.23 arī pietiktu..
Es vēl ieteiktu M50 ieplūdes kolektoru

Maybe kaut kas no low rpm pazuda,bet tāpat īsti to nejūtu un katrā ziņā nenožēloju,ka nomainīju..
Par ziemu un bloķi. Man liekas bez bloķa vieglāk ziemā ikdienā. A ja grib paslidināties, tad vienalga, ir vai nav bloķis, slīdēs. Turklāt vismaz ar 124 kuzava Mersi-bezbloķi sānslīdes pie ~60km/h ir daudz ilgākās un lēzenākas. IMHO