Garaiz wrote:šodien samāts LAmberts un vēl kkas kas iekšā sēdēja no parādes brauciena Pro difta auto.
Mersis vnk siekala bija
Lambim ar cepuri nost, ka beidzot jau kādu laiku slīpē
p.s. Veiksmi rīt un nemīz kedā
Paudies, paudies - kad tevi pamaniju, tad pamāju, bet nezinu vai maniji
Biju es, freimo un mans tētis
Samanīju gan jūsu mājienus
p.s. kā šodien klājās???
Biķerniekos šodien manīts Lamberts trasē, Krish ar riteni vizinoties pa dalībnieku parku un pēc tam manīts Martinsa Ford dodoties prom no biķerniekiem.
Uja normāli uzsmēlām sumināts Lamberts, uzrauti pāris mači ar emsjsh, un vnk labi pavadīts laiks, paldies Martinsam par aizkatāšanu.. Un pa dienu vel daudzi satikt Krish redzets Holo, smaicha, Rihy fočējot un vel daudzi..
jurci-s wrote:Uja normāli uzsmēlām sumināts Lamberts, uzrauti pāris mači ar emsjsh, un vnk labi pavadīts laiks, paldies Martinsam par aizkatāšanu.. Un pa dienu vel daudzi satikt Krish redzets Holo, smaicha, Rihy fočējot un vel daudzi..
emsinjsh
vakardiena bija super.. tik bieži uz sanākšanām nevar braukt aizmugurē riepu nav
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Andžejs wrote:Biķerniekos šodien manīts Lamberts trasē, Krish ar riteni vizinoties pa dalībnieku parku un pēc tam manīts Martinsa Ford dodoties prom no biķerniekiem.
Eu Andžej, es tevi pazīstu, esmu kādreiz redzējis ?
Gan jau ka esi redzējis, bet vai atceries kad un kur, to jau tu tikai zini.
D'Karlo wrote:15:50 - emsinjsh alfā mētājoties ar naudu!
ko nenāci sasveicināties??
Alfa LLgangsta sasvecināts kaut kā tā viņam niks laikam bija vismaz uz to pusi
Spicē IMI sasveicināja mani, pēdējā brīdi tik pamanīju
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
D'Karlo wrote:15:50 - emsinjsh alfā mētājoties ar naudu!
ko nenāci sasveicināties??
Alfa LLgangsta sasvecināts kaut kā tā viņam niks laikam bija vismaz uz to pusi
Spicē IMI sasveicināja mani, pēdējā brīdi tik pamanīju