Cēlonis esot bijis tā ka jauns jūzeris nosūtija man vēstuli, bet es to nebiju vēl izlasijis, tad viņu izdēsa un es ienākot redzu ka stāv viena vēstule, bet īstenībā nekā nav

D'Karloo wrote:Tā... Spamā raksta, kad posti vairs nezudīs.
A kā ar lietotājiem?nevaru ielogoties! (D'Karlo)
rrrainis wrote:Maybe beidzot varēs sataisīt to ka man rādas vislaik 1 new message, laigan nav jaunas
Cēlonis esot bijis tā ka jauns jūzeris nosūtija man vēstuli, bet es to nebiju vēl izlasijis, tad viņu izdēsa un es ienākot redzu ka stāv viena vēstule, bet īstenībā nekā nav
NAV! Milzīgs paldies!RuFFijS wrote:rrrainis wrote:Maybe beidzot varēs sataisīt to ka man rādas vislaik 1 new message, laigan nav jaunas
veel ir tas gljuks?
Pats tā kā ar šāda veida lietām nodarbojos un teikšu atklāti..... kamēr lapa nav uz 90% gatava nekāds online neparādas! Tik kad jau ir ap 90% gatavs palaiž gaisā lai novērsu vēl nemanītos bugus!Salsais wrote:da labi, relax, gan jau chalji sachiniis visu, visiem visu vajag uzreiz.
+1Juzix wrote:Kā lai no foruma tiek uz pirmo lapu?
The requested topic does not exist.