Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis

Shis gudrenieks staaveeja celja viduuu un nezinaaja kur likties....vienu briidi vinjam apkaart brauca mahsiinas no visaam puseem a shis staav...vieniigi tanii briidi es biju paaraak apstulbis un neidomaajos izraut telefonu no kabatas....te redzmas tik ikaa vinsh viens pats staaav celja viduuu!!!!

tikko gribeeju ko pa citiem ierakstiit sliktu, bet fiksi sapratu, ka neesu labaaks pa tiem citiem jobanajiem brauceejiem, jo tikko viens idiots (tjipa es) uz kaadi 140 nonesa gaajeeju un paarejas, protams atljauts bija 50. labi, ka shis aatri saaka skriet un bija briiva preteejaa josla, a to nezin, kas no vinja paari buutu palicis, vo idioti gadaas!
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tad tu viņu nonesi, avi viņš aizskrēja uz pretējo joslu???TIINIZ wrote:tikko gribeeju ko pa citiem ierakstiit sliktu, bet fiksi sapratu, ka neesu labaaks pa tiem citiem jobanajiem brauceejiem, jo tikko viens idiots (tjipa es) uz kaadi 140 nonesa gaajeeju un paarejas, protams atljauts bija 50. labi, ka shis aatri saaka skriet un bija briiva preteejaa josla, a to nezin, kas no vinja paari buutu palicis, vo idioti gadaas!

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Dari un tad domā, slikti slikti, bet kam negadās, laigan... nu 140 apdzīvotā vietā... (logs bija palicis vaļā?)TIINIZ wrote:da nee - vinjsh paspeeja paarskriet to vietu, kur man bija jaabrauc, a es slaidi ieraavu preteejaa joslaa, shis man tur veel ko meegjinaaja raadiit (tjipa f..k y) nu jaa un man jau bija slinkums staaties, da shitaa vairs nevar, veel tagad rokas triic, buus par ko padomaat....
Man viss vairāk besī gājēji, kas nemaz nepaskatās, vai es bremzēju, vai nē , bet dur tik pār'ielu.
User lost

- Archuks
- BMW
Uzmanību TIINIZ uz ceļa :mrgreen:TIINIZ wrote:da nee - vinjsh paspeeja paarskriet to vietu, kur man bija jaabrauc, a es slaidi ieraavu preteejaa joslaa, shis man tur veel ko meegjinaaja raadiit (tjipa f..k y) nu jaa un man jau bija slinkums staaties, da shitaa vairs nevar, veel tagad rokas triic, buus par ko padomaat....
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Kādu laiku neskriesiTIINIZ wrote:zinu zinu, paldies ka nenosodat un neapdirshat, bet ljaujat man pasham saprast, ka normaali es nedariiju, bija vienkaarshi krenkjis un tad vienkaarshi kaut kas aizveeraas... da nav taa jau labi....

(un apdiršana jau tāpat nelīdzētu, turklāt, tas arī ir aizliegts šajā forumā (palasi noteikumus ;p))
User lost

Tas vēl tā... bet man visvairāk besī, ja sāk iet pār ielu, ierauga mašīnu un tad skrien atpakaļ. Kad esmu apstājies pie pārejas - šis atsakās vilkties pāri. Nu neko - braucu tālāk. Bet apstājies esmu par velti!SpokS wrote:Man viss vairāk besī gājēji, kas nemaz nepaskatās, vai es bremzēju, vai nē , bet dur tik pār'ielu.

- ledusskapis
man ar taada gaajeeja bija! tiko es pie paarejas taa shamaa dur paari! iedomaajas ka paareja tad var dariit kaa grib! lab, paseedeeja uz haubes un apdomaaja kas un kaa uz celjiem notiekSpokS wrote:Dari un tad domā, slikti slikti, bet kam negadās, laigan... nu 140 apdzīvotā vietā... (logs bija palicis vaļā?)TIINIZ wrote:da nee - vinjsh paspeeja paarskriet to vietu, kur man bija jaabrauc, a es slaidi ieraavu preteejaa joslaa, shis man tur veel ko meegjinaaja raadiit (tjipa f..k y) nu jaa un man jau bija slinkums staaties, da shitaa vairs nevar, veel tagad rokas triic, buus par ko padomaat....
Man viss vairāk besī gājēji, kas nemaz nepaskatās, vai es bremzēju, vai nē , bet dur tik pār'ielu.

- ledusskapis
man ar taada gaajeeja bija! tiko es pie paarejas taa shamaa dur paari! iedomaajas ka paareja tad var dariit kaa grib! lab, paseedeeja uz haubes un apdomaaja kas un kaa uz celjiem notiekSpokS wrote:Dari un tad domā, slikti slikti, bet kam negadās, laigan... nu 140 apdzīvotā vietā... (logs bija palicis vaļā?)TIINIZ wrote:da nee - vinjsh paspeeja paarskriet to vietu, kur man bija jaabrauc, a es slaidi ieraavu preteejaa joslaa, shis man tur veel ko meegjinaaja raadiit (tjipa f..k y) nu jaa un man jau bija slinkums staaties, da shitaa vairs nevar, veel tagad rokas triic, buus par ko padomaat....

- garsis
vienreiz savos laukos shitaa divus keksus paarmaaciju. pac protams arii sabijos, bet man domaat tiem bija silts shkjidrums uuzaas.
tie iet pa apsnigushu un noblieteetu celja vidu, man tipa sameta mashinjsh un es smuki pieslidinaaju klaat, viens ar rokaam pret haubi atspiedaas,
toties tagad abus redzu tikai pa graavi lienam
tie iet pa apsnigushu un noblieteetu celja vidu, man tipa sameta mashinjsh un es smuki pieslidinaaju klaat, viens ar rokaam pret haubi atspiedaas,
toties tagad abus redzu tikai pa graavi lienam

Sestdien pēcpusdienā Rīgā automašīna "Mercedes Benz 300" taranējusi sabiedriskā transporta pieturu, kā rezultātā cietuši trīs cilvēki. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš informēja, ka plkst.15.33 Rīgā, Berģu ielā, automašīna taranēja sabiedriskā transporta pieturu, notriecot kādu sievieti.
Pēc tam automašīna ietriecās stabā, žogā un apgāzās. Avārijas rezultātā cieta arī divi cilvēki, kas brauca ar spēkratu.
No notikuma vietas slimnīcas reanimācijas nodaļā nogādāti 1957.gadā dzimusī Sarmīte ar politraumu un 1933.gadā dzimušais Osvalds ar politraumu. Savukārt 1966.gadā dzimušais Armands, kurš slimnīcā tika nogādāts ar galvas sasitumu, no tās patvaļīgi aizgāja.
Policijas darbinieki noskaidro, kurš ceļu satiksmes negadījuma brīdī vadīja automašīnu.
Kā liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija, lai no avarējušās automašīnas atbrīvotu divus cietušos, VUGD darbinieki izmantoja hidrauliskos instrumentus.
Pēc tam automašīna ietriecās stabā, žogā un apgāzās. Avārijas rezultātā cieta arī divi cilvēki, kas brauca ar spēkratu.
No notikuma vietas slimnīcas reanimācijas nodaļā nogādāti 1957.gadā dzimusī Sarmīte ar politraumu un 1933.gadā dzimušais Osvalds ar politraumu. Savukārt 1966.gadā dzimušais Armands, kurš slimnīcā tika nogādāts ar galvas sasitumu, no tās patvaļīgi aizgāja.
Policijas darbinieki noskaidro, kurš ceļu satiksmes negadījuma brīdī vadīja automašīnu.
Kā liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija, lai no avarējušās automašīnas atbrīvotu divus cietušos, VUGD darbinieki izmantoja hidrauliskos instrumentus.