Jaaaa... tas luuk miiliishi ir drifts nevis Gvido izpriecas pa 333 un taapat shitais ir veel tiiri amatieru liimenii! (Proti nav Formula D )
Tu vel ar mašīnu nemāki braukt, bet jau gvido driftu noliec, uzstaisi labāk ja vari,
P.s Gvido driftā Latvijā ir viens no visslabākajiem.Pirmkārt latvijā nav nevina trase kas kaut nedaudz būtu piemērota driftam.
Vinyl- tas nebija uzbrauciens- nepārproti- vienkārši sūdīgs garīgais..
Ar ko saslimi ar to ārstējies
burnout.lv nenormāli rullē.
Jaaaa... tas luuk miiliishi ir drifts nevis Gvido izpriecas pa 333 un taapat shitais ir veel tiiri amatieru liimenii! (Proti nav Formula D )
Tu vel ar mašīnu nemāki braukt, bet jau gvido driftu noliec, uzstaisi labāk ja vari,
P.s Gvido driftā Latvijā ir viens no visslabākajiem.Pirmkārt latvijā nav nevina trase kas kaut nedaudz būtu piemērota driftam.
Ja a es nemaaku braukt (nu taadaa liimenii veel) bet to par driftu nevar nosaukt. Taa ir slidinaashanaas ar mazliet tuuneetu BMW... luuk tas ieksh Video ir drifts! Taa ka puskilometru garu liikumu var panjemt 80 graadu lenkjii... un tici man, to kursh katrs vis nevar...
paies ilgs laiks lai tu kautcik sasniektu gvido liimeni (ja vispaar domaa drifteet), par kaartiigu driftu to nosaukt protams nevar, bet prieksh latvijas ir un es zinu 100% , ka , ja latvijaa buutu kaartiiga leezenu garu liikumu trase tad buutu daudz, daudz vairaak kas maaceetu shaadi (kaa tajaa filmaa) drifteet......
taakaa sasniedz vinja liimeni un tad vareesi gudri komenteet
Ja a es nemaaku braukt (nu taadaa liimenii veel) bet to par driftu nevar nosaukt. Taa ir slidinaashanaas ar mazliet tuuneetu BMW... luuk tas ieksh Video ir drifts! Taa ka puskilometru garu liikumu var panjemt 80 graadu lenkjii... un tici man, to kursh katrs vis nevar...
Starpcitu pēc manām ziņām tas bmw ir pilnīgs standarts.
Ar ko saslimi ar to ārstējies
burnout.lv nenormāli rullē.
talants wrote:he he vechi tie jau veci raidijumi!!! pats neesu redzejis bet esu dzirdejis atsuksmes ka bagi labs esot bijis kad tur partaisija zhiguli!!! tu esot ko redzet:D
To jau X-xibit netaisija, bet gan Lotus rūpnīcas keksi. Vecs tas raidijums, bet tomēr normāls prikols-čvanga megakāmīts !!!