mad_max wrote:sveiki!!
ir probleema..
draudzene nokaava fotoaparatu..
situacija apmeram tada-aparats Fujifims s9600, bij laadziigs aparats un biju pieradis, un patika ar to darboties, bet tad draudzene saaka raustiit karti surpu turpu(liela karte jaaiebaaz uz daudz adataam..), skiibi iebaaza salieca adatas, rezultaataa kamera nedarbojas vispart.. ir arii xD ports, bettolka kad neiet..
tad luugums, kads var ieteikt labu, letu , atbildigu darbnicu kur man nest aparatu??
varbut no sejienes kads kko remontee??
garantijas nebuus jo aparaats vairaak kaa 2 gadi un pirkts irijaa..
un kadu aparatu mekleet vietaa ja sito neizdosies atremonteet??
domaajams kko labaaku par so, bet lai cena ir salidzinosi normala..
Bija līdzīga problēma ar canon, arī sievietes...
Netālu no bērnu kādreiz bija labs meistars, kas to visu ātri un lēti novērsa. Grūti tiekt vai tgd vēl pastāv darbnīca. Varbūt kāds zin konkrētāk pastāstīt par šo darbnīcu!
aparats saremontets.. biju pie bernu pasaules , bet tas meistars ateicaas, jo kkas svilis bij, un par "adatu " sarikteesanu vien gribeja ap 30ls.. vins pats ieteica maskavas 42, sony centrs tur ir ivars, sis sarikteja daatas, un kko tur vel ielodeeja, un kopaa noplesa 35ls.. un 3 menesi garantija..
isuma esu apmierinats..
Pārdodu Canon Eos 40D body, bateriju paka, 3 gab bateriju, aizsargvāciņi, instrukcija, kaste. Ir viens skrāpējums uz korpusa un šobrīdi noskrējis ~ 50 tūkst kadru, resurss 100k. Aparāts lietots saudzīgi, 320 Ls runājami PM vai 26522220
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
EMils wrote:Pārdodu Canon Eos 40D body, bateriju paka, 3 gab bateriju, aizsargvāciņi, instrukcija, kaste. Ir viens skrāpējums uz korpusa un šobrīdi noskrējis ~ 50 tūkst kadru, resurss 100k. Aparāts lietots saudzīgi, 320 Ls runājami PM vai 26522220
kurš no FF būs vietā ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
EMils wrote:Pārdodu Canon Eos 40D body, bateriju paka, 3 gab bateriju, aizsargvāciņi, instrukcija, kaste. Ir viens skrāpējums uz korpusa un šobrīdi noskrējis ~ 50 tūkst kadru, resurss 100k. Aparāts lietots saudzīgi, 320 Ls runājami PM vai 26522220
kurš no FF būs vietā ?
Visticamāk, ka mark II, will see
Kā arī pērku lietotu vai jaunu 5d mark II
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
PuikaKriss wrote:neņemt personīgi, bet izskatīju tavas bildes un domā, ka ir jēga tev mainīt kameru uz jauno piečuku un pie tam tērēt naudu?
neņemot personīgi... Kāda jēga pēc M3, ja ar to nebrauc pa trasi? Ir jēga Vsrbūt beidzot kautcik jēdzīgas bildes sanāks,cerams..! a varbūt arī nē, laiks rādīs
kaads jau ir testeejis cs5 ? content aware ir interesanta shtelle
nodzeesu cilveeku tik izgriezot un delete (protams biki jaapachakareejas veel bet idejai)
Spoiler
Show
7-Wonders---Prairie-Sky-755073.jpg (115.96 KiB) Viewed 2916 times
7-Wondersc-a.jpg (142.76 KiB) Viewed 2916 times
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Šodien mani beidzot pārliecināja, ka 5d mk2 neder sportam. It kā jau man nepatīk tie 3 k/s, tādēļ nepaņēmu 5d, bet paņēmu 40d. 5d mk2 esot lēns arī apstrādes ziņā, reāli pēc kārtas var uzbliezt nu līdz 10 kadriem max, tad sākās buffering... Acīmredzot reālākais variants tad ir uz 7d, kam arī ir filmēšanas iespējas, turklāt iespējams arī slow motion kvalitatīvs. 7d esot top 1 izvēle drifta filmētājiem štatos - Roegge, Herron utt
Vēl ir iespējams dabūt pa nepilnu 1k ls lietotu 1d markIII It kā to 5d mk2 baigi gribās, taču nu divi fotogrāfi mani pārliecināja šodien, abi lietojuši to
Rihy wrote:Šodien mani beidzot pārliecināja, ka 5d mk2 neder sportam. It kā jau man nepatīk tie 3 k/s, tādēļ nepaņēmu 5d, bet paņēmu 40d. 5d mk2 esot lēns arī apstrādes ziņā, reāli pēc kārtas var uzbliezt nu līdz 10 kadriem max, tad sākās buffering... Acīmredzot reālākais variants tad ir uz 7d, kam arī ir filmēšanas iespējas, turklāt iespējams arī slow motion kvalitatīvs. 7d esot top 1 izvēle drifta filmētājiem štatos - Roegge, Herron utt
Vēl ir iespējams dabūt pa nepilnu 1k ls lietotu 1d markIII It kā to 5d mk2 baigi gribās, taču nu divi fotogrāfi mani pārliecināja šodien, abi lietojuši to
Tas jau sen zināms, ka FF sportam neizmanto! Bildē uz cropiem, lai dabūtu vēl papildus mm klāt un uz crop matricas arī vienmēr būs vairāk fps.
bet konkrēti par jauno piečuku runājot - es neteiktu, ka viņam ir tik lēns buferis. Divas nedēļas atpakaļ palietoju un pilnībā viss apmierināja!
Zinot tevi, tad tavām vajadzībām iesaku to pašu 7D vai 1d mkIII. esmu bildējis arī šo otro, uz 1.3 cropa forša bilde
Divi sporta fotogrāfi pakomentēja par buferi un teica, ka 7 kadri max...
Protams, ka sportam tas 1d mk3 būtu daudz labāks, taču nu lietots ir lietots...
Ziemā sanāca aprunāties ar čali, kas Dinamo spēles bildē. Šams ar savu 40d nomainija uz 7d, īpaši neapsverot domu par piecīti. Kā galveno argumentu minēja, to, ka lēns.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5