Tā kā savu topiku neatradu
Tad nu no paša sākuma
sen senos laikos, burnout.lv atceras mani ar šo aparātu - 87. ford scorpio 2.0 automatpower
tad nāca šis dampis - VW MK3 VR6
tad vēl šads 320
un beigās apstājos pie šī - BMW E36 328 1995. gada, kuru iepirku 2006. gadā...
pirmām kārtām upgrades skāra mūziku
updates uz jauno ID (PS - atspulgā tas neēsmu es )
PSS - thanx Lambertam
Last edited by SilentShadow on 28 Mar 2010, 13:39, edited 1 time in total.
ID 68 black coupe E36 328 1996
Mazda power 626 2001
pašam stūre patīk, tā kā PN
vispār šis ir individual (bardačokā bija pat tālā 96 gada pasūtījums rūpnīcai uz šo auto, kā arī cenas markās )
stūri arī lika uzreiz kā nogāja no konveijera, visi doķi arī ir
Mazda power 626 2001
SilentShadow wrote:pašam stūre patīk, tā kā PN
vispār šis ir individual (bardačokā bija pat tālā 96 gada pasūtījums rūpnīcai uz šo auto, kā arī cenas markās )
stūri arī lika uzreiz kā nogāja no konveijera, visi doķi arī ir
Hmm . un kāda cena bija šim auto ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
SilentShadow wrote:aiziešu līdz auto, apskatīšos, vispār būs jānoskenē, jāiemet šeit.
nekādi nevaru saņemties uzlikt priekšējo m-buferi...
Tu to vari !
Emm par to muziku, sanāk ka bagažniekā dzīvo tev 2xdusmīgās tumbas ja ? Kādā kastē ieliki ? Ar / bez caurumiem ?
Salonā arī esi ko izmainijis ? pēc tās bildes īsti nevar saprast, bet izskatās pēc .. emm divjoslu vai kā tur saucās tās tumbas
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Stūrei nav ne vainas.
Pats gan varu nobrīnīties, kā var daudzus gadus braukt ar vienu auto, man jau savējie mēdz pēc pāris mēnešiem apnikt (Iespejams situacija buutu savadaka, ja man buutu E60 bet nu...)
iepriekš arī mainīju ik pēc pusgada auto, bet nu šitas iepatikās, ka nu jau 4 gadus rullēju
par to cenu - hvz ko tajā laikā tas nozīmēja, bet nu pasūtījuma lapa un BMW apstiprinājumā gala summa ir 72345 vācu Markas
Last edited by SilentShadow on 28 Mar 2010, 13:17, edited 1 time in total.
Mazda power 626 2001
SilentShadow wrote:aiziešu līdz auto, apskatīšos, vispār būs jānoskenē, jāiemet šeit.
nekādi nevaru saņemties uzlikt priekšējo m-buferi...
Tu to vari !
Emm par to muziku, sanāk ka bagažniekā dzīvo tev 2xdusmīgās tumbas ja ? Kādā kastē ieliki ? Ar / bez caurumiem ?
Salonā arī esi ko izmainijis ? pēc tās bildes īsti nevar saprast, bet izskatās pēc .. emm divjoslu vai kā tur saucās tās tumbas
tagad palika viena tumba, jo nebija pat kur aliņu ielikt
priekšā ir komponentes, aizmugurē tagad ir elipsenes, kondensātors un pastūži, nekas traks nav, skan ok
Mazda power 626 2001
Man kā finansistam ir skaidrs - šodien lats ir vērtīgāks nekā rīt.
Respektīvi, ko tā summa nozīmēja priekš tā laika vācieša - tā bija dzeramnauda vai vesels kapitāls
Mazda power 626 2001
Es domāju arī tajā deviņdesmit-vidus gadā tā kupeja bija uzskatāma par normāli situētu cilvēku auto, pārējiem bija otrie un trešie golfu, bumers jau drusku krutāk
Lai nu kā, pēc šodienas cenu listes 325i bāzes kupeja maksā tieši par 1/3 vairāk.