Dekāļi - kur līmēt un vai vispār līmēt?
Moderator: Focus
- non-smoker
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: non-smoker
līmēšu jebkurā gadijumā - jo dekāļi ir jau sagriezti un ir gatavi līmēšanai. Ja nepatiks - var tak noņemt nost bez problēmām...non-smoker wrote:man shkiet, ka tieshaam nevajag! bez izskataas labaak
Viens no iemesliem kāpēc:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by duke:
smuki nokrāsots...
Bet vai es esmu vienīgais kuram liekas ka kaut kas tomēr tam ārējam izskatam pietrūkst? šķiet kaut kādas pabeigtības sajūta...nezinu...nemākupat pateikt kas...mošk diski? mošk zemāk vaig?
--------------------------------------------------------------------------------
Jo pilsētā ir 2 vai 3 līdzīgas melnas mazdas ar tonētiem logiem, izpūtējiem un ļitakiem - a ar uzlīmēm būs kaukāda atšķirība no citiem.
Svaigākais no sabiudēta - blogā: http://6ec.livejournal.com/
- omulis
- Moderators
vareeja vispaar jaa, diski buut savaadaaki un lielaaki
kaa ari bik vairaak noseedinaats..
ja veel nebuutu piecuraatie pagriezieni, tad nu gan buut

ja veel nebuutu piecuraatie pagriezieni, tad nu gan buut

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- edmundo
Nu tad nah Tu prasi citu viedokli?6ec wrote:līmēšu jebkurā gadijumā - jo dekāļi ir jau sagriezti un ir gatavi līmēšanai. Ja nepatiks - var tak noņemt nost bez problēmām...non-smoker wrote:man shkiet, ka tieshaam nevajag! bez izskataas labaak
Viens no iemesliem kāpēc:
quote:
Originally posted by duke:
smuki nokrāsots...
Bet vai es esmu vienīgais kuram liekas ka kaut kas tomēr tam ārējam izskatam pietrūkst? šķiet kaut kādas pabeigtības sajūta...nezinu...nemākupat pateikt kas...mošk diski? mošk zemāk vaig?
Jo pilsētā ir 2 vai 3 līdzīgas melnas mazdas ar tonētiem logiem, izpūtējiem un ļitakiem - a ar uzlīmēm būs kaukāda atšķirība no citiem.
v12 

Ļitaki - gaumes lieta. Var iebāzt arī R17 tikai tolka nebūs jo ieskrējiens paliks mazāks. Šo sezonu braukšu ar tiem kas ir (manuprāt viņi izskatās tīri labi). Patīk vācu stila diski (ķip R13x7.5) bet šovasar diskus točna nemainīšu.bagijs wrote:ja liimee, tad uz kapotavispaar lai nekas netruuktu diskus vajag lielaakus, pieseedinaat un labu body kit, tad arii taas naklenes labi izzskatiisies
Piesēdināt - vairs nav kur. Ir jau sēdināta -40 (līdz zemei ~11cm), ja piesēdināt vēl - būs nopietnas problēmas ar maršruta izvēli un iebraukšanu pagalmā. Pie tam kratās jau tagad nereāli.
Bodykitu - bueeee. Man šī virsbuve patīk bez bodikitiem, bet nu tas arī gaumes lieta. Pie tam man nepatīk kad ne īpaši jaudīgus auto apkarina ar bodykitiem - kadkaukāda 2.0 8v vektra vai parastais GTI golfiņš apkarināts - man nāk smiekļi. Sākt vajag manuprāt ar tehnikas uzlabošanu. Ja man būtu turbodzinējs (ir tāds sapnis) - tad varbūt padomātu par bodykitu bet arī uzskatu ka interesantāk visus drāzt ar auto kas pēc izskata līdzinās standartam.
Intereses pēc. Godīdi sakot man patīk 2 un 4. 4 itkā smukāk bet ir problēma ar ātru piecūkošanu.edmundo wrote:Nu tad nah Tu prasi citu viedokli?
PS Ja tev žēl tērēt laiku un izteikt savu viedokli - tevi neviens tak neprasa to obligāti darīt.